Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tatil planı yapıyoruz kızlar. Bungalov evleri araştırdık tavsiye üzerine. Dubleks ev ,manzara süper, Karadeniz , kahvaltı var sadece,yemek sorun olmaz mutfak var zaten. Yayla havası , gürültü kalabalık yok,,, günlük 1200 TL. 5 gün kalırız. 10 bin bütçe ayiracagiz . Kafa dinlemek istiyoruz..

@Suveybe13 ayy aklımdan çıktı bayram benim de. Tatil de var ama sıkıntı olmaz dedi eşim,birikim hedefini değiştirme dedi. ( harçlığınin bir kismindan feragat edecek galiba🤭)
Super👍👍 insaallah keyifle saglikla gidin gelin canim.
Hepimizin cok ihtiyaci var tatile bu sene.Ben de bu sebeple birikim hedeflerimi biraz azalttim. Biz de bu sene tahmini 15 -20 bin ayirmayi dusunuyoruz. Fakat bu butce toplam 3 ayri turde tatil icin . Benim esimin izni biraz sikinti. Umarim saglikla gider geliriz

Super👍👍 insaallah keyifle saglikla gidin gelin canim.
Hepimizin cok ihtiyaci var tatile bu sene.Ben de bu sebeple birikim hedeflerimi biraz azalttim. Biz de bu sene tahmini 15 -20 bin ayirmayi dusunuyoruz. Fakat bu butce toplam 3 ayri turde tatil icin . Benim esimin izni biraz sikinti. Umarim saglikla gider geliriz
Evet canım . hastalık tamamen bitmeyecek gibi yorumlar okuyorum. Kışı evde çıkaracağız belli oldu ama yazın tatil şart oldu bize. İnsanlarla etkileşimde olmayacağımiz seçenekleri araştırıyoruz.

Evet canım . hastalık tamamen bitmeyecek gibi yorumlar okuyorum. Kışı evde çıkaracağız belli oldu ama yazın tatil şart oldu bize. İnsanlarla etkileşimde olmayacağımiz seçenekleri araştırıyoruz.
Evet dedigin dogru. Ben risk aldim ve otel auarladim 1. tatil icin. Salginin gidisatina gore bakicam. Olmazsa iptal edicez mecbur.Gecen sene Kaş'ta villada kaldik biz. Evet o sartlarda guvenliydi ama.ne bileyim ben sanirim.otel tercih ederim. Ya da belki kucuk cocukla.zor geldi bize artik bilemiyorm. Tabiki bir degisiklik oldu ve avantajlari.da vardi.

Merhaba
Birkaç gündür iyiyim. Uzun bir süre boyun ve ense bölgemde ağrı çektim. Covide değildi. Ama neydi bilmiyorum. Telefonu elime alıp kafamı eğmek mümkün bile değildi mesela. Güç bela derslerimi yapabildim.
Gecmis olsun, en kısa zamanda tam olarak sagligina kavuşursun umarım 🙏
nedemistimkibenn nedemistimkibenn nasılsınız? Bebiş daha iyidir umarım 🙏

boza boza gecmis olsun.
pure hazel pure hazel ocak ayi icin bana 4000$(2400$ devlet yardimi+1600$ biz koymaya calisiriz uzerine) ve 4 gram altin yazabilirsin
Bugun ben lazanya yaptim, esim tavuk yemegi yapti, annem de ekmek ve bulgur pilavi yapti. Simdi bir universiteye daha basvurumu yaptim, gece 11 oldu, herkes uyuyor, ben de size yazip yatiyorum.

boza boza gecmis olsun.
pure hazel pure hazel ocak ayi icin bana 4000$(2400$ devlet yardimi+1600$ biz koymaya calisiriz uzerine) ve 4 gram altin yazabilirsin
Bugun ben lazanya yaptim, esim tavuk yemegi yapti, annem de ekmek ve bulgur pilavi yapti. Simdi bir universiteye daha basvurumu yaptim, gece 11 oldu, herkes uyuyor, ben de size yazip yatiyorum.
Eşim işe gidecek bende kalktım Zeynep.
Ekliyorum:nazar::nazar:

Kızıma biseyler yedirmek deveye hendek atlatmaktan zor🙁
Cocuklar yemeyince cok zor cidden. Iki cocugumda da istah problemi yasamadim pek. Ama kizim 4 yasindan beri kahvaltiyi zor yapiyor. Surekli farkli seyler yapmak.da yoruyor.beni. Bir de hep hatirlatacaksin hadi hadi diye. Yemeklerde sorunyok sukur ama bu kajvalti isini cozemedim.bir turlu

Günaydın hanımlar. Altı dersim var bugün oğlumda inanılmaz huysuz çok zor ders işliyorum. Sanılanın aksine öğretmenler daha zor şartlarda çalışıyor bu dönemde.

Haftalık yemek listemi oluşturdum ona göre alışveriş yapacağım. Kısa sürede dört kg almışım artık biraz daha dikkatli olmalıyım.

Günaydın hanımlar. Altı dersim var bugün oğlumda inanılmaz huysuz çok zor ders işliyorum. Sanılanın aksine öğretmenler daha zor şartlarda çalışıyor bu dönemde.

Haftalık yemek listemi oluşturdum ona göre alışveriş yapacağım. Kısa sürede dört kg almışım artık biraz daha dikkatli olmalıyım.
Benim de 6 saat
Benim de oglus tepemde
Benim de yemek listem hazır
Kardeş miyiz biz😅

Back
X