Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydin kizlar. Dun bizimde dogalgaz faturasi geldi 476 tl 🤬 Gecen sene -16 derecede bile en yuksek faturamiz 320 tl gelmisti ve kombi 48 de yaniyordu. Gectigimiz ay 38 ve 42 derece arasi yandi ama 1.5 kati gelmis fatura gecen seneye gore. Cok sinir bozucu. Asgari ucretliye memura emekliye yaptiklari 3 kurus 'zam' dogalgaz/ elektrige yapilan zamlarami yetsin temel gidaya yapilan zamlarimi.
Elektrik ve doğalgaza zam gelmişti. Yeni tarife

Ihlas Pazarlama A.S. KVKK Aydinlatma Metni ve Acik Riza Onayi icin Dogrulama Kodunuz : 233766 ( izin.li/f/j5w ) B273 iznim olmadığı halde sürekli bana böyle mesaj geliyor 🤬

Kızlar size geçenlerde çok duygunlandığım bir anıyı anlatmak istiyorum. Eşim geçen sene işinden dolayı çok stres yaptı ve saçında dökülmeler oluştu ne yazık ki.
Şimdi çok şükür düzeliyor. Oğlum saçından alıp babasının saçına koymuş 😭
Ufacık boylarıyla meğerse herşeyi anlıyorlar :anne:

Etkinlik saati kızımla
20210107_121506.webp

5litre ayçiçek yağı alıp gelen adamı törenle karşılıyorlar.
Kadın yemek yapacak adamı uyandırıyor yağ istiyor. Adam ayçiçek yağını koynuna almış yatıyor.🧐 Fiyatlar 85 lirayı geçince...
Trajikomik
Aslında her seye o oranda zam geldi ama yağ kadar konuşulmuyor. Sanırım ayçiçek yağı milletçe kırmızı çizgimiz 🙃

Merhaba kızlar. Valla sabahtan beri kosturuyorum.Dersim yok diye sevinmistim.ama daha cok yoruldum😂 mutfak daginikti onu toparladim.Kahvalti yaptik kizim derse girdi. Oglusla kitap okuduk. Kalktim.icli kofteyi yaptim. Yanina corba da yapmam lazim. Hic birsey yapasim.yok. Ha bi de 2. tatil planimi yapip rezervasyonlarimizi tamamladim😍😍Umarim.gecen seneki gibi hepsini iptal etmek zorunda kalmam

Merhaba kızlar
Dün çok yoruldum ev komle sil süpür yaptım, tuvalet banyoyu yıkadım mutfak dolaplarını sildim, çamaşırlarlarla uğraştım.
Bugün dinleniyorum ama hala yorgun hissediyorum kendimi.derslerim var 16 da başlayacak.
Menü mantar sote,pilav ve salata
Dünün gideri 50 TL
Bugün sıfır harcama olsun istiyorum

Merhaba kızlar. Valla sabahtan beri kosturuyorum.Dersim yok diye sevinmistim.ama daha cok yoruldum😂 mutfak daginikti onu toparladim.Kahvalti yaptik kizim derse girdi. Oglusla kitap okuduk. Kalktim.icli kofteyi yaptim. Yanina corba da yapmam lazim. Hic birsey yapasim.yok. Ha bi de 2. tatil planimi yapip rezervasyonlarimizi tamamladim😍😍Umarim.gecen seneki gibi hepsini iptal etmek zorunda kalmam
İçli köfteye bayılırım 😍
Afiyet olsun 🍽

Aaa ne güzel 😊 nereye ne zamana yaptırdın canım rezervasyonlarını.Biraz güzel şeylerden bahsedelim,hayaller güzel

Selam kızlar,

Bence gece dünya daha da hizli dönüyor daha gozumu kapatmafan sabah oluyor sanki😅😅

Saglikli ogle yemegi arayışları içerisindeyim, cok fazla abur cubur karbonhidrat tuketmeye başladım, cok rahatsızım. Acikinca da hemen kan şekerim düşüyor. Bir sekilde vakit ve enerji bulup sağlıklı bir öğün yapmam lazım.

Bugünkü menüm dürüm tantuni+ayran😋😋
Bizim de evde denemedigimiz yok ama gecen esim tantuni yapalim dediginde tantuni hic denemedigimizi anladim, nasil yapiyorsun, tarif rica ediyorum.

Back
X