Ise gelirken markete ugradim, dedim kesin bunlar yeni yil sonrasi cikolatalarda indirim yapmislardir, gercekten de 1 alana 1 bedavaydi. Vitaminler de oyleydi. Turkiye`ye biraz cikolata, kendime B12 ve anneme C vitamini aldim, evdeki jelibon gibi olani sevmedi. Toplam 42$ odedim. Ayrica bankamatikten 150$ cektim, oglanin kumbarasina atacagim. Router bozulmustu, bir de ipadin sarj kablosu calismiyordu, esim gecen kiza bez alirken verdikleri 25$ lik hediye cekini kullanmis ve uzerine 35$ daha vermis, boylelikle bu da halloldu.
Benim gecenki mulakatlar surecinde bana 50$ Grubhub hediye ceki vermislerdi, kendime yemek siparis etmem icin, ben de daha kullanmadim, uzerine de ben koyup, Boston`daki bir Turk restaurantindan bir seyler siparis edip eve goturecegim hep birlikte yeriz.
uzaklardabiz
Grubhub hic kullandiniz mi, uye mi olmam gerekiyor?
Amcama cikolata siparis etmistim, onunki daha ozenli bir sey olsun istemistim, dun gelmis. Ne garip degil mi, ben cikolata soylemisim, o suan dunyada yok bile, bir soz vardi kul plan yapar melekler gulermis ya da buna benzer, benimki de o hesap, insanin hic aklina gelmiyor iste.
Bugun hayrina helva falan dagitilacakti, kardesimle paylastik es dostla bir hatim yaptik, hatim duasini yaptiracakti kardesim bugun.