Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mutfagimi topladım.
Wc yıkadım. Çamaşır astım. Bulaşık Makinesi doldurdum. Akşamdan yaptım işleri ki yarın çok yoğunum.
Toplantı var,okula uğrayacağım, canlı ders var 6 saat,pazara gideceğim 😐
Eşimin maasi tahminimden fazla yatacakmis sevindim :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Benimki belli değil. Herkesin idaresi atıyor gruplara bizim ne maaşlar atılıyor ne ek ders ücretleri😡

Mutfagimi topladım.
Wc yıkadım. Çamaşır astım. Bulaşık Makinesi doldurdum. Akşamdan yaptım işleri ki yarın çok yoğunum.
Toplantı var,okula uğrayacağım, canlı ders var 6 saat,pazara gideceğim 😐
Eşimin maasi tahminimden fazla yatacakmis sevindim :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Benimki belli değil. Herkesin idaresi atıyor gruplara bizim ne maaşlar atılıyor ne ek ders ücretleri😡
Bizim de maaşlar atılmaz ama ek dersleri atıyorlar kontrol etmemiz için. Unuturlarsa biz hatırlatıyoruz. Siz de hatırlatsanız yollamazlar mı?

Bizim de maaşlar atılmaz ama ek dersleri atıyorlar kontrol etmemiz için. Unuturlarsa biz hatırlatıyoruz. Siz de hatırlatsanız yollamazlar mı?
Normalde atmasinlar maaşları sorun yok sadece zam olduğu aylar temmuz ve ocakta merak ediyoruz. Ek dersleri de hiç atmiyorlar,ben bı citlatacagim bakalım atar mısınız merak ediyoruz hocam diye

İyi akşamlar hanımlar. Akşam pırasa ve yoğurt yedik sonra okul toplantımız yeni bitti. Öğretmenler rahata alıştı deniyor ama mesai kavramımız bile kalmadı gerçekten. Dün gece 1 de veli aradı ödüm patladı kötü haber diye.
O saatte arayacak ne derdi varmış peki?

İnşallah en yakın zamanda ailene kavuşursun canım 🙏
Üzüldüm mesajına
Çok teşekkür ederim canım,inşallah ♥️😊

Gün harcaması bal,ıslak mendil,ekmek 95 lira.
Fırsat bulunca kendime ve kızıma kıyafet alışverişi yapicam.Kendime alacaklarım dış giyim olacağı için tutar da fazla olur.🤷

İyi akşamlar hanımlar. Akşam pırasa ve yoğurt yedik sonra okul toplantımız yeni bitti. Öğretmenler rahata alıştı deniyor ama mesai kavramımız bile kalmadı gerçekten. Dün gece 1 de veli aradı ödüm patladı kötü haber diye.
Mesajınız aklıma zorunlu hizmet yaparken eşimle telefonda konuştuğum bir anı getirdi.Esimle konuşurken bir veli ısrarla aramaya devam edip,telefonu kapatınca "kimle konuşuyosun hoca?!" sorusunu unutamıyorum,saat olmuş akşam 9-10,sanane yani. 😌

Kızlar hepsi burada da 100 TL üzeri 15 TL indirim var 5 numara sleepy külot bezini 192 tanesini 124 TL ye aldım tanesi 0,65 kuruşa geldi çok uyguna geldi
Islak mendil de alacaktım stok için kredi kartı bilgilerinden tanıdı son anda indirimi kaldırdı 🤣
Çok iyi almışsın. Bende bez var. Başka birşeyler alsak yine 15 TL indirim var mı yoksa sadece bu üründe mi geçerli

Back
X