• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar
Bugün kahvaltıya annemin verdiği yufka ekmeklerden tavada börek yaptım. İçine süzme peynir biraz maydonoz ve kuru nane koydum güzel oldu.
Bu aralar evi sürekli düzenli tutmaya çalışıyorum.
İşleri biriktirmiyorum, çamaşırları dahi.
hergün yapıp kısada sürede bitirmek için.
gece ne kadar yorgun olursam oluyum mutfağı temizleyip kapısını öyle kapatıyorum artık.
biriktirdikçe işin içinden çıkamadığımı anladım.

Eklentiler

• 7E33EFFC-E185-4F34-B100-4D5CF0739F04.webp
    7E33EFFC-E185-4F34-B100-4D5CF0739F04.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 65
Günaydın kızlar
Bugün kahvaltıya annemin verdiği yufka ekmeklerden tavada börek yaptım. İçine süzme peynir biraz maydonoz ve kuru nane koydum güzel oldu.
Bu aralar evi sürekli düzenli tutmaya çalışıyorum.
İşleri biriktirmiyorum, çamaşırları dahi.
hergün yapıp kısada sürede bitirmek için.
gece ne kadar yorgun olursam oluyum mutfağı temizleyip kapısını öyle kapatıyorum artık.
biriktirdikçe işin içinden çıkamadığımı anladım.
Afiyet olsun canım.
Bende öyle yapıyorum, hergun çamaşır yıkanıyor, elektrikli süpürge açılıyor ama birikmiyor

Değil ondan önce de kiler dolabımdaydı grçen sene sapasağlam duran erzakalr bu sene kurtlandı yerini değiştirdim yine kurtlandı artık ya balkona ya salona koyucam salonda kalorifer hiç yanmıyor :KK43: :KK43: kurtlananları tavukla falan pişirip sokağa koyuyorum hayvamlar nasiplensin bari diye
Benim de ilk defa geçen ay kilerimde çiğ bademler kurtlandı çöpe gitti 50tl lik çiğ badem di. Bence ürün kalitesi düştü güven olmuyor.bizim kiler de serindir .çok şaşırmıştım görünce.

@lulutas
Başligini gördüm 4 yıl boyunca altin biriktirmek istemişsin aylık onlar gramdan.
Ev almak için demişsin.
Galiba evi 4 yıl sonra almayı planlıyorsunuz doğuda olduğunuz için.
Tl de gitmektense altın döviz şekilde ilerlemek bence de mantıklı.
Yalnız önerim şu şekilde olabilir 4 yıl beklemektense kredi faizleri düştüğü an ev bakabilirsin bence kredi çekip alabilirsin evini.
Faizler düşmez ve kafana göre ev bulamaz isen altın döviz veya başka alanlarda değerlendirebilirsin parani

Açılmış olanlara koyayım canım teşekkür ederim hiç açmadıklarım da kurtlanmış onlara ne yapsam açsam dayanır mı beklerken
Rica ederim canım,defne yaprağı koymayı unuttuğum buğdaylarım kurtlanmıştı ben kuşlara döktüm.Dayanmıyor yoksa.

Merhaba hanimlar

Kahvaltiya börek aldim 26 tl

Soya sutu, pancar, 3 litre normal süt, ogluma kitap, kurukahve, su, fuse tea, cips, kardesime sigara 120 tl.
Pinar süt cok pahalanmis. Sek aldim valla bu sefer. 1.5 tl fark vardi arada.

Bir gram altin aldim garanti mobilden. Altina ilk kez bu ay basladim 😊😊😊 2. Gramim oldu.

Annem kemikli et haslamis. Bizim meshur kirmizi pancarli corbamizi yapacak. Yemek gibi zaten, 2 gün yenir.

Pek para harcamam daha bu hafta. Evde her sey var gibi.

benimki de anne baba dede abi gol anane bip araba Allah of ver gel haydi aslında kelime sayısı iyi sayılır 30 falan vardır bir ara sanmıştım ama zaman zaman bir kısmını söylemiyor işaret var parmağıyla herşeyi gösteriyor kafasını sallıyor evet manasında el sallar öpücük atar 2 yaşını bekliyorum ben de ondan sonra iyice açılır herhalde ☺️
Mehaba hosgeldiniz. Benim oğlum da 27 aylik. Bence anlattıklariniz gayet.normal. Kizim hic konusmuyordu mesela.bu aylarda. Ben de cok telaslanmistim
Her cocuk farkli oluyor. Oglum baya her seyi söyluyor ama cok.anlasilir degil. Mutlala yapiyorsunuzdur ama kitap okumak ve sorular sormak cok ise yariyor konusmada.

Merhaba kızlar. Derslerin olmamasi biraz rahatlatti cidden. Kizim nasil.mutlu oldu sabah ders yok diye. Cok sıkıldı ki cok hakli. Bu yaataki cocuklar kac saat.bilg basindalar. Aksama tarhana corbasi pirasa ve makarna var. Dun yaptigim.un helvasindan var. Yeter. Yakin zamanda dolarin artacagi yönünde beklentiler var dolar mi alsak acaba biraz😁

Suveybe13 Suveybe13 gecmis olsun, gercekten bazen ust uste geliyor.
Haftasonu market alisverisi 80$ tuttu, 14$ da 1 dolarcida harcadik.
Esim etli patates ve fistikli kadayif tatlisi yapti, annem sulu kofte, bulgur pilavi ve kurutulmus fasulye kavurmasi yapti, ben cocuklara yogurt corbasi ve zeytinyagli enginar yaptim, bunlar bize birkac gun yeter.
Dun Kim Milyoner Isterde 500000$ lik soruda Dilhan Eryurt`la ilgili bir soru sordular, esim bildi, ben de biliyordum NASA da cok basarili bir bilim insani oldugunu.

Back
X