- Emoji Skoru
- 3.249
- Puanlar
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.861
Hayırlı olsun, güle güle oturun tekrar... sanırım bu hayatta en yorucu iş ev taşıma işi. Yaş ilerledikce daha zorlasiyor yaaKizlar nerelerdesiniz, herkese yaz rehaveti mi coktu bakayim. Ben de gelemiyorum ama vallahi cok yogun bir donemden geciyorum, sabah 5 `te kalkiyorum, ise erken geliyorum isleri yetistirmek icin, bazen 4 saat uykuyla duruyorum, neyse bitti bitecek insallah.
Dun tapumuzu aldik, avukatimizin ofisine gittik, belki 50 yere imza attim, bazi yerlere de bas harflerimizi yazdik okuduk anlaminda. Sonra evin onune gittik, esim arabayi doldurup gelmisti, biraz bekledik disarida, tapuya ismimiz gecsin diye, neyse sonra tamam dediler eve girdik, arabayi bosalttik.
Banyonun biri tikaliydi, pompa yaptik acildi neyseki, uzerine de boru acici doktuk.
Yarin bizim sirket kapali, eve gidip temizlik yapacagim, envayi cesit malzeme aldik, elime koluma kuvvet artik. Esim de is cikisi gelecek, arabayi da dolu getirecek. Salon yemek odasi ve mutfak birlesik, duvar yok, sadece bu alanda 7 cam var silecegim, ama kucuk kucukler. Ilk hedefim gomme dolaplar, mutfak dolaplari ve camlar. Duvarlari esim silecek, yeri de robat silsin supursun ben hizlica ustunden gecerim.
Neyse sizin son olacak inşallah uzun yıllar huzurla oturursunuz