- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.961
Selam kızlar
Sabah 7:30 kalktık. Oğluma kahvaltısını yaptırdım.
8:30 gibi dışarı çıktık. 1 saat kadar parkta kaldık. Oğlum dört gözle çocukların gelmesini bekledi
ama kimse gelmedi. Bir kişi geldi oda annesi işe gitmesi gerektiği için çok duramadı. O gidince bizde gidelim dedi:) biraz erken gidiyorz. Saat 10 dan sonra çok sıcak oluyor orası. Akşam da çok kalabalık. Eşim işten erken gelirse akşam gidiyorz.
Marketten ekmek buzdolabı poşeti ve patates aldım 20 lira ödedim. Eve geldik yıkadım. biraz suyla oynadı küvette.
Biraz balkonda da oynadık.
Ona müzik açtım bloklarla oynarken.
bulaşık makinesini boşalttım yenileri dolduldum. Çamaşrı çalıştrdım.
Akşam için tavuk şiş düşündüm. Onu marine ettim.öğlen yemeğni yedik. Uykusu geldi uyuttum. Ne zaman uykusu gelirse o zaman uyutuyorum. Ve iki saat uyursada uyandırmıyorum.
Bu aralar Doğan Cüceloğlu’nu spotify ten dinliyorum sesi konuşmaları huzur veriyor resmen.
Sabah 7:30 kalktık. Oğluma kahvaltısını yaptırdım.
8:30 gibi dışarı çıktık. 1 saat kadar parkta kaldık. Oğlum dört gözle çocukların gelmesini bekledi
Marketten ekmek buzdolabı poşeti ve patates aldım 20 lira ödedim. Eve geldik yıkadım. biraz suyla oynadı küvette.
Biraz balkonda da oynadık.
Ona müzik açtım bloklarla oynarken.
bulaşık makinesini boşalttım yenileri dolduldum. Çamaşrı çalıştrdım.
Akşam için tavuk şiş düşündüm. Onu marine ettim.öğlen yemeğni yedik. Uykusu geldi uyuttum. Ne zaman uykusu gelirse o zaman uyutuyorum. Ve iki saat uyursada uyandırmıyorum.
Bu aralar Doğan Cüceloğlu’nu spotify ten dinliyorum sesi konuşmaları huzur veriyor resmen.