- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #30.361
biem'cim.canım artık ben alıştım dişçiye bu hafta bir dişim daha çekilecekne güzel dikiş dikip kafanı dağıtıyorsun...allah yolunu açık etsin canım...
xzgi'cim. tabii ela daha çok küçük gazlı bebekse zaten alıp kucağına emzirip gazını alıcaksın ama bizim bebek 1 yaşında hala dayısının,annesinin kucağında ben çok kızdım çok alıştırmışlar bir yere gidilmiyor öyle olunca hep ağlıyor...birde 1 yaşında çocuk yürüyor her yere yetişiyor bir şey istediğinde vermeyince ağlıyor ağlayıncada hemen eline veriyorlar zaten yanlış olan bu çocuk ağlıyor diye her istediğini yapmayın diyor pedagoglar...sen bu işin az da olsa uzmanısın canım çocuklarla ilgili olduğun için üstesinden gelirsin...ama benim görümce çocuğa kahve yapma makinasını veriyorsa eline oynasında ağlamasın diye daha çok çekeceği var çocuğundan...
ben mekan tutamadım canım çünkü 30 hazirana bakıyorum baktığım bazı oteller dolmuş...bu yüzden mekan tutamayınca elbiseme de bakamıyorumçok sıkıldım bu işten...
Allah tamamına erdirsin canım:)
Tuti soruna cevap veriyim..
Damat bohçası adı üstünde bohça sandık filan ilk defa duydum öle bişi varsada ben bilmiyorum
Yani bohça yapılır şöle en güzellerinden..
İçine de dünürler karşılıklı anlaşığ koyarlar ne isteniyorsa..
Mesela bizde dürü vardır eltiden tut çoluk çocuğa kadar herkese bohça yapılır..
Ama iki tarafta bu zahmete girmeyelim denirse sadece gelin ve damada bohça yapılır..
İçinede benm bildiğim eşofman pijama takımı iç çamaşırı traş losyonları parfüm havlu terlik gömlek bunlar konur
aklıma gelenler bunlar
Allah tamamına erdirsin
canım öncelikle imlamı düzelteyim hani şu sandıklar varya böyle deriden onamı yapılır yoksa sadece hani kumaş kaplı dantelli bohçayamı koyayım aldıklarımı demek istedim...
bu arada aileler konuştu bizim benim annem ve kayınvalidem endilerine bohça istemediler açıkcası gerek duymadılar sadece gelin(ben)damat(sözlüme) yapalım diye karar verdiler ben kendi bohçam için makyaj malzemesi istemedim çünkü sözlüm zaten bunun masrafını üstelendiönceden hep kendi alır malzemelerimi bittikçe makyaj takımı yerine parfüm istedim ben dediklerini yazıyorum canım teşekkür ederim önerin ve cevabın için...
Ne demek cnm her zaman
Bohça olarak mükemmel takımlar var cnm içinde seccade bohça havlusu olan..
Bi tane onlardan alabilirsin çok şık ve evlendiğinde Allah izin verirse senin de kullanabileceğin türden şeyler..
Zaten damada bi tane bohça yetmez
En az 2 taneye sığıyo alınanlar..
Bi tanesini dediğim gibi hazır alabilrsin ikinciside dantelli olanlardan yaparsın kırmızı kurdale filan takılıyo onada..
Seccadede konur şimdi aklıma geldi
evet seccade takımı,tesbih,takke falan koyucakmışız annem söyledi şimdi ben bir bakayım onlara kervan çeyize falan bakayım illaki vardır bohça malzemeleri teşekkür ederim canım...
Hayırlı olsun şimdiden cnm
Çok şahaneleri var şimdiden Allah mesut etsin
Hoşgeldin selaycım :)
Sende hamişsin he , hadi Allah tamamına erdirsin inşa Allah
Bende bugün ilk kontrolüme gidicem meraktan çatlıyorum
Senin ki ne]kadarlık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?