valla bugün ne kadar güçlü olduğumu keşfettim, meğer benim 10 kolum 10 bacağım varmış, sabahtan beri derinn bakarmısın, derin hanımm bir bakarmısınız, şu ne oldu , bu bittimi, şunun sonucu nedir, ayyy küçücük kadınım ben yaa, herkeste benden birşey beklemesin koş oraya koş buraya yoruldum bide oruç oruç iyi sabır varmış bende bunu keşfettim
Kocamın kıskançlık krizlerinin geçmediğini en ufak bir kıvılcımda patlaya hazır bir bomba olduğunu keşfettimlmaz: ayrıcana da artık hiç umursamadığımı inceldiği yerden koparsa kopsun diyecek kadar rahat oldumu farkettim
Bugün çok yanlız olduğumu ve haykıra haykıra ağlamam gerektiğini keşfettim ve yaptımda ...ve Babamın bana anlattıklarının hayatın insanların ne olduğunu daha iyi anladım.......
"erkek işi" kavramının bu güne kadar düşündüğümün aksine gerçekten de gerekli bir kavram olduğunu keşfettim. matkapla yere 16 tane delik açılıp, içerisine dübeller yerleştirililip sonra da bahçe saksılarının tek tek tornavidayla sıkıca vidalanıp ayrıca silikon sıkılarak yere sabitlenmesi gerekiyorsa evet bunu bir erkek yapmalıymış... 3 gün yataktan çıkasım yok.