S sinem_ege Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2013 157 0 46 İzmir 1 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse2121 #21 kuru fasulye,pilav salata,gece yemek ıcınde yaprak sarması yapıcam bıde malum yarın pazar ıs yok gece fılm ızlerken keyıf yapmak ıcın yaprak sarması
kuru fasulye,pilav salata,gece yemek ıcınde yaprak sarması yapıcam bıde malum yarın pazar ıs yok gece fılm ızlerken keyıf yapmak ıcın yaprak sarması
A ayse2121 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2013 301 4 16 Almanya 1 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse2121 #22 sinem_ege .!.: kuru fasulye,pilav salata,gece yemek ıcınde yaprak sarması yapıcam bıde malum yarın pazar ıs yok gece fılm ızlerken keyıf yapmak ıcın yaprak sarması Genişletmek için tıkla... valla canim menü süper ben birtek bizi sanirdim esimle film izlerken sarma yiyyen sevindim tek değiliz hahha
sinem_ege .!.: kuru fasulye,pilav salata,gece yemek ıcınde yaprak sarması yapıcam bıde malum yarın pazar ıs yok gece fılm ızlerken keyıf yapmak ıcın yaprak sarması Genişletmek için tıkla... valla canim menü süper ben birtek bizi sanirdim esimle film izlerken sarma yiyyen sevindim tek değiliz hahha
S sinem_ege Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2013 157 0 46 İzmir 1 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse2121 #23 ayse2121 .!.: valla canim menü süper ben birtek bizi sanirdim esimle film izlerken sarma yiyyen sevindim tek değiliz hahha Genişletmek için tıkla... Ciddimisin bende bızden baska yoktur dıyodum demekkı varmışonun keyfıde bı baska oluyo canım once sarmayı yıcen keyıfle 2. fılmdede patlatcan mısırını yıcen ohh miss yanındada buz gibi kola:)
ayse2121 .!.: valla canim menü süper ben birtek bizi sanirdim esimle film izlerken sarma yiyyen sevindim tek değiliz hahha Genişletmek için tıkla... Ciddimisin bende bızden baska yoktur dıyodum demekkı varmışonun keyfıde bı baska oluyo canım once sarmayı yıcen keyıfle 2. fılmdede patlatcan mısırını yıcen ohh miss yanındada buz gibi kola:)
A ayse2121 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2013 301 4 16 Almanya 1 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse2121 #24 sinem_ege .!.: Ciddimisin bende bızden baska yoktur dıyodum demekkı varmışonun keyfıde bı baska oluyo canım once sarmayı yıcen keyıfle 2. fılmdede patlatcan mısırını yıcen ohh miss yanındada buz gibi kola:) Genişletmek için tıkla... aynen canim
sinem_ege .!.: Ciddimisin bende bızden baska yoktur dıyodum demekkı varmışonun keyfıde bı baska oluyo canım once sarmayı yıcen keyıfle 2. fılmdede patlatcan mısırını yıcen ohh miss yanındada buz gibi kola:) Genişletmek için tıkla... aynen canim