- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
Kara kara düşünüyorum:)Böyleydi aksjsns
Yarınki menü belli mi![]()
Dert oldu yemin ediyorum...
Hergün hergün :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kara kara düşünüyorum:)Böyleydi aksjsns
Yarınki menü belli mi![]()
Eşim sucuklu yumurta istedi. Gerisi standart kahvaltılik. Gel gelelim ben sucuklu yumurta sevmiyorum çiğ kalıyor eşim de öyle seviyor. Belki kendime başka bir şey yaparım bakalım.Sahurda ne yiyeceksiniz hanımlar
Sahurda ne yiyeceksiniz hanımlar
Sahurda
Domates
Salatalık
1 kase yoğurt
1 bardak çay
Bunları zar zor yiyorum inanırmısın.
Sevdiğin bişey ye sende içine sinsinEşim sucuklu yumurta istedi. Gerisi standart kahvaltılik. Gel gelelim ben sucuklu yumurta sevmiyorum çiğ kalıyor eşim de öyle seviyor. Belki kendime başka bir şey yaparım bakalım.
Doyuyor musun![]()
Öyle yapacağım sanırım. Güzel bir omlet ya da tereyağlı yumurta. Olmadı haşlanmış yumurta o da olumlu.Sevdiğin bişey ye sende içine sinsin![]()
Maşallah diyeyim...
Hiç acıkmıyorum iftara kadar...
Doyuyorum ve sanırım iftarda yediklerimi hazmedemediğim için doygunluk hissi malum, sahurda hafif şeyler yetiyor...
Öyle yapacağım sanırım. Güzel bir omlet ya da tereyağlı yumurta. Olmadı haşlanmış yumurta o da olumlu.yumurta yemezsem ertesi gün çok acıkıyorum.
Evet haşlanmış yumurta iyi oluyor. Ay yumurta salatası mi yapsam ki.Yumurta tok tutuyor gerçekten. Özellikle haşlanmış olanı
O daha da güzelllEvet haşlanmış yumurta iyi oluyor. Ay yumurta salatası mi yapsam ki.
Düşündüm de o da sogansiz olmuyor gece gece soğan midemi mahvediyor.O daha da güzelll
Düşündüm de o da sogansiz olmuyor gece gece soğan midemi mahvediyor.
Mantarlı omlet yaptım. Tadı güzel de oldu hani.Sorun oluyorsa yapma tabikii
Sorma bir geyik uğruna gitti. Üç gün yok. ÖzleyeceğizMariD reyiz.
Öyleymiş. Üçüncü ban bu. İlk beraber banlanmistik.Neden 3 gün?
Her seferinde artıyor mu?