- 10 Aralık 2016
- 593
- 902
- 103
Öyledir. Sevdiğim mekan bize uzak. Çocukla gidip gelmek eziyet oluyor. Hava da iyi değil o kadar.
Olumsuzluklar peşpeşe diyosun :)
Çocuğun kaç yaşında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyledir. Sevdiğim mekan bize uzak. Çocukla gidip gelmek eziyet oluyor. Hava da iyi değil o kadar.
İki yaşında. Kerata biraz meraklı ve hareketli. Keyfi yerindeyse pamuk gibidir. Ama canı muzurluk istediyse gerçek bir canavara dönüşüyor. Bu aralar çok bunaldım. Çalışan biriyken evde oturup çocuk büyütmek çok zor. İyi bir tatil istiyorum aslında. Ama eşimin izninde memleketlere gidiyoruz. Memleketlere gitmek beni evden daha çok yoruyor fakatOlumsuzluklar peşpeşe diyosun :)
Çocuğun kaç yaşında
İki yaşında. Kerata biraz meraklı ve hareketli. Keyfi yerindeyse pamuk gibidir. Ama canı muzurluk istediyse gerçek bir canavara dönüşüyor. Bu aralar çok bunaldım. Çalışan biriyken evde oturup çocuk büyütmek çok zor. İyi bir tatil istiyorum aslında. Ama eşimin izninde memleketlere gidiyoruz. Memleketlere gitmek beni evden daha çok yoruyor fakat![]()
Ay benimki hep hareketli. Çok meraklı her şeyi kurcalamak ister. Sütten ilk kesildiğinde çok huysuzdu. Sendromu o zaman yaşadık sanırım. Ben Hatayliyim. Eşim Yozgatlı. İki yere de gidiyoruz bize tatil zamanı kalmıyor. Eşimin izni az. Ben de işe başlayacağım yakında yeni bir koşturmaca başlayacak bakalım.Allah bağışlasın. 2 yaş sendromu diye bişey varmış galiba, en hareketli zamanları belkide :)
Çalışan birinin evde olması zordur fakat çocuğun senin eğitiminle sevginle büyüyor o yüzden en güzel tarafı budur heraldememleket neresi
Ay benimki hep hareketli. Çok meraklı her şeyi kurcalamak ister. Sütten ilk kesildiğinde çok huysuzdu. Sendromu o zaman yaşadık sanırım. Ben Hatayliyim. Eşim Yozgatlı. İki yere de gidiyoruz bize tatil zamanı kalmıyor. Eşimin izni az. Ben de işe başlayacağım yakında yeni bir koşturmaca başlayacak bakalım.
Tabi canım Allah bütün çocukları korusun. Meraklı olmasını seviyorum zor ama güzel. İki farklı yere gitmek yorucu oluyor. Ama güzel tabi. Ondan da şikayet etmiyorum. Konuyu dagitmayalim.Sağlıklı olsunda önemli olan o:)
2 farklı memlekete gitmekte zor ya yorucu oluyordur eminim. Değişiklik iyidir en azından
Tabi canım Allah bütün çocukları korusun. Meraklı olmasını seviyorum zor ama güzel. İki farklı yere gitmek yorucu oluyor. Ama güzel tabi. Ondan da şikayet etmiyorum. Konuyu dagitmayalim.
Sahura ne var![]()
Menemen yapacağım ama başka ne yapsam bilemedim belki ekmek pizza yaparım ya da sosis kizartirim. Sanırım kararım pizza yönünde olacak. Acıktım ben ama ya.Bencede :)
Sahurda bazlama üstüne pizza tarzı bişey yapmayı düşünüyorum. Sende ne var
Eline sağlık menü çok güzelMercimek çorbası
Sac kavurma
Taze fasulye zeytinyağlı
Prinç pilavı
Çoban salata
![]()
Sahuru düşünüyorum şimdi. Menemen ekmek pizza ve kahvaltılık olacak sanırım. Yarının menüsü Allah kerim. Bugünden bir şeyler kaldı ama doyurmaz. En sevmediğim şey. Yeni yemek yapsam eskisi yenmeyecek. Kafam karıştı.Teşekkür ederim
Sizin menü nedir
Sahuru düşünüyorum şimdi. Menemen ekmek pizza ve kahvaltılık olacak sanırım. Yarının menüsü Allah kerim. Bugünden bir şeyler kaldı ama doyurmaz. En sevmediğim şey. Yeni yemek yapsam eskisi yenmeyecek. Kafam karıştı.
Menemen yapacağım ama başka ne yapsam bilemedim belki ekmek pizza yaparım ya da sosis kizartirim. Sanırım kararım pizza yönünde olacak. Acıktım ben ama ya.
Mercimek çorbası
Sac kavurma
Taze fasulye zeytinyağlı
Prinç pilavı
Çoban salata
![]()
İşte belli bir miktardan az olmuyor. Bakalım yarın neye karar vereceğiz.Az birşey yap hepsi bitsin o zaman
Menemen ve ekmek pizza yaptım.Hepside güzell
Menemen ve ekmek pizza yaptım.![]()
Teşekkürler. Tam buğday ekmegiyle daha lezzetli olduğunu fark ettim.Afiyet olsun pizza güzel oluyor
Bayılırım bende ☺Sac kavurma![]()