- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.542
- 798
Ben de öyle düşündüm. Eşim ilke de çorba isterün, derse bir şeyler yaparım.Oh oh ellerine sağlık
Fasülye varsa çorbayı boşver, o da çorba gibi zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle düşündüm. Eşim ilke de çorba isterün, derse bir şeyler yaparım.Oh oh ellerine sağlık
Fasülye varsa çorbayı boşver, o da çorba gibi zaten
Bence istemez, şu menü erkeklerin favori menüsü. Gözü görmez bileBen de öyle düşündüm. Eşim ilke de çorba isterün, derse bir şeyler yaparım.
Bana da öyle geliyor. Adını duyunca gözü parladı. Gruba yazdın mı bakalım oradan da onay geldi mi dedi. Ben de grupça kurufasulye severiz biz dedim.Bence istemez, şu menü erkeklerin favori menüsü. Gözü görmez bile![]()
Bana da öyle geliyor. Adını duyunca gözü parladı. Gruba yazdın mı bakalım oradan da onay geldi mi dedi. Ben de grupça kurufasulye severiz biz dedim.![]()
Benim onaya ihtiyacım mı var diyeydinBana da öyle geliyor. Adını duyunca gözü parladı. Gruba yazdın mı bakalım oradan da onay geldi mi dedi. Ben de grupça kurufasulye severiz biz dedim.![]()
HeçBenim onaya ihtiyacım mı var diyeydin![]()
Eşim başka yerde iftar yapınca çok sinir oluyorum her yil iş yeriyle iftar ederlerdi. Annesi kardeşi buradayken bile gitmişti. Bir kez veya değil sevmiyorum. İçten içe sinir oluyorum ama. Kırk yılın başı çıkmış diye bir şey demiyorum. Bu yıl yok galiba sinsi bir mutluluk var içimde. İyi yapmissin otursun çorba icsin. Ben etli kurufasulye yapacağım dünden biraz pilav kaldı oğlanla babasına yeter bir de cacık patlattım mi tamamdir. Çorba yapmayacagimSelam kizlar..
Dun yemek yaptim o kadar esim disari cikti iftara.. bugun dedim sana yemek memek yok..sadece mercimek corbasi ve kitirlastirilmis ekmek var iftara..bide ac gibi birsuru kizartma yapmisim onu yesin istiyosa
Ya sorun etmem ilk kez gitmiyo.. ama haber versin onceden.. ben uc cocukla ugrasip onca cesit cikarmisim. O iftara gidiyo.. su mubarek gunde zikkim ye diycektimde tuttum agzimi bozmayim dedim. En azindan onceden bilsem o kadar yormam kendimi. Bundan sonra yemek yapmiycam Ramazan boyu dedim.Eşim başka yerde iftar yapınca çok sinir oluyorum her yil iş yeriyle iftar ederlerdi. Annesi kardeşi buradayken bile gitmişti. Bir kez veya değil sevmiyorum. İçten içe sinir oluyorum ama. Kırk yılın başı çıkmış diye bir şey demiyorum. Bu yıl yok galiba sinsi bir mutluluk var içimde. İyi yapmissin otursun çorba icsin. Ben etli kurufasulye yapacağım dünden biraz pilav kaldı oğlanla babasına yeter bir de cacık patlattım mi tamamdir. Çorba yapmayacagim
Haber vermeden gitmesi fecaat zaten. Tepkinde haklısın ama kıyamaz yaparsın yine sen. Ona verme dermişim. Eşimden bir de tavuk döner siparişi geldi. Yarım göğüsten yapacağım. Normalde şunu şunu yap diye nadir istekte bulunur. İsteyince yapıyorum o yüzden.Ya sorun etmem ilk kez gitmiyo.. ama haber versin onceden.. ben uc cocukla ugrasip onca cesit cikarmisim. O iftara gidiyo.. su mubarek gunde zikkim ye diycektimde tuttum agzimi bozmayim dedim. En azindan onceden bilsem o kadar yormam kendimi. Bundan sonra yemek yapmiycam Ramazan boyu dedim.
Bi gun tek basina cikicsm disarda yiycem dedim..kimse olmuycak yanimda kafami dinlemek istiyorum dedim. Ama iftar gec oluyo bu yuzden mayisip kaliyorum.
Corba yapma gerek yok bencede. Cocugun seviyosa pilav fasulye. Cacikta super, daha nolsun:)
Tam dayaklık erkek modeli 1 hafta yemek yapma kalakalsın oyleceYa sorun etmem ilk kez gitmiyo.. ama haber versin onceden.. ben uc cocukla ugrasip onca cesit cikarmisim. O iftara gidiyo.. su mubarek gunde zikkim ye diycektimde tuttum agzimi bozmayim dedim. En azindan onceden bilsem o kadar yormam kendimi. Bundan sonra yemek yapmiycam Ramazan boyu dedim.
Bi gun tek basina cikicsm disarda yiycem dedim..kimse olmuycak yanimda kafami dinlemek istiyorum dedim. Ama iftar gec oluyo bu yuzden mayisip kaliyorum.
Corba yapma gerek yok bencede. Cocugun seviyosa pilav fasulye. Cacikta super, daha nolsun:)
İyi düşünmüşsün, çorba yeterSelam kizlar..
Dun yemek yaptim o kadar esim disari cikti iftara.. bugun dedim sana yemek memek yok..sadece mercimek corbasi ve kitirlastirilmis ekmek var iftara..bide ac gibi birsuru kizartma yapmisim onu yesin istiyosa
Aynen bugunde git iftara dedim hatta:)))İyi düşünmüşsün, çorba yeter
Düşüncesizlik etmiş haber vermeyerek.
Aynen canim yaa.. valla cocuklarla olnasa gene bi nebzede.. isteTam dayaklık erkek modeli 1 hafta yemek yapma kalakalsın oylece![]()
O neydi gııızz. Menü çok güzelBebeklerim menüleriniz ne?
Bizim:
Mercimek çorbası
Patlıcan tava
Tavuklu nohutlu pilav
Salata
Vişne kompostosu
Fırında sütlaç
Senin menün daha güzelO neydi gııızz. Menü çok güzelşimdi kendi menumu nasıl diyeyim.
Yine de diyeyim yabancı değiliz
Etli Kuru fasulye
Pirinc pilavı
Tavuk döner
Cacık ve turşu
Kapkekler
Patlıcan Tava ve tavuklu pilav öyle demiyorSenin menün daha güzel