- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
Ramazanda vermeye devam yani83 le başladım 68 oldum ramazanın ilk haftasıyla birlikte 1 buçuk kilo verdim 2 haftada 3 kilo daha verip mezun olcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ramazanda vermeye devam yani83 le başladım 68 oldum ramazanın ilk haftasıyla birlikte 1 buçuk kilo verdim 2 haftada 3 kilo daha verip mezun olcam
Ben sporumu yapıyorum hihi.. Az yiyorum. Ekmegi bir dilim yiyorum. O gün tatlı yiyeceksem meyve yemem meyve yiyeceksem tatlı yemem. Masadan doymadan kalkarım. Bende giden ödem değildi sadece sanırım. Bayağı fark etti.Canım o giden kilo değil ödem işte ilk etapta çok gider sonra gram gram gider çünkü yağ yakmak isteyen sporsuz ve kalori hesabı olmadan gitmeyen bisey
Kimyonu her şeye katarim çok da severim... Kuru fasulyeye çok yakışır.Aslında kimyon gaz giderici olduğu için kuru fasulye ve boyuta koyulması tavsiye edilir damak tadıyla alakalı bir durum bende koyabilirim yani severim
Ahahahaha kokoreç tozu ha vay ufaklık vayyy![]()
Senin verdi gün döner tarifini dün yaptım ama streç filmi kitap büyüklüğünde açtım kağıt gibi serdim içine harcıRamazanda vermeye devam yani
Yeme hem pirinç hem galeta hem yağ içinde kızarmış offffffBir tane yerim zaten başka yemem. Eşim çok istedi ya. Yoksa bezelye yapacaktım bugün.
Sorma tam kalori bombası...Yeme hem pirinç hem galeta hem yağ içinde kızarmış offffff
Beyaz ekmeği kestigim ay 4 buçuk kilo vermiştim ödemle birlikte yalnız tekrar yeme fazla aynısını geri aliyorsunBen ekmeği de azaltmistim ama bunun eşliğinde normalde rahat bı ekmek yiyen bı insanım ben benim yediğini bı başkası yedek benden fazla olurdu herhalde
Beyaz ekmeği kestigim an eksilmeye başlıyorum ben
Yine yiyorum ama eskisinden az yiyorum avuç içi kadar yiyorum sadece pide beyaz ekmekBeyaz ekmeği kestigim ay 4 buçuk kilo vermiştim ödemle birlikte yalnız tekrar yeme fazla aynısını geri aliyorsun
Kalin olmadi mi ole?Senin verdi gün döner tarifini dün yaptım ama streç filmi kitap büyüklüğünde açtım kağıt gibi serdim içine harcı
Streç filmin arasında kalan harcın oklava ile üzerinde düzenleyip ince hale getirdim öyle attım buzluğa
Çabuk dondu sonra buzlukta alıp o büyük tabakayı elimle kirdirip hemen tavaya attım çok güzel oldu
Aklinda olsun hemen yaptığın gün yersin bı gece buzlukta bekletme ne de gerek kalmaz
Ak
Olabildiğince ince yapmaya çalıştım ama çok da ince olmadıKalin olmadi mi ole?
Diger turlu baya ince oluyo ama.. kesmeye bagli gerci...ben toptan alinca kiymayi yspmistim.. simdi sksnca cikariyorumOlabildiğince ince yapmaya çalıştım ama çok da ince olmadı
Oklava ile çok inceltseydim bayağı ince olurdu aslında steecten da taşmasın diye çok da incelemedim
Vallahi devam inşallah bitirir mezun olurumRamazanda vermeye devam yani
Ama senin odem gitti artik sonra giden yavas ama kalici kilodur zaten yagdan giderBen sporumu yapıyorum hihi.. Az yiyorum. Ekmegi bir dilim yiyorum. O gün tatlı yiyeceksem meyve yemem meyve yiyeceksem tatlı yemem. Masadan doymadan kalkarım. Bende giden ödem değildi sadece sanırım. Bayağı fark etti.
Zaten tamamen kesme sakın ilk başta çok kilo veriyor bir süre sonra ekmeksiz tadı olmuyor yiyeyim dediğinde yine alıyorsun az sürekli yemeye devam etYine yiyorum ama eskisinden az yiyorum avuç içi kadar yiyorum sadece pide beyaz ekmek
Insallah ben niye aliyorum peki:) sahur bile yapmiom canim istemiyor cunkuVallahi devam inşallah bitirir mezun olurum
Tutuyorum bacım boğazımı dün bir kaşık püre bir kaşık et bir kepçe çorba cacık ve salata yedimBen ramazan basladigindab beri 3 kg aldim:)
Sahur yapmadığın için tabiki ve akşam dozunu kaçırıyorsun tatlı yiyorsan yemeğin üstüne suyu bol içmezsen her halükarda alırsınInsallah ben niye aliyorum peki:) sahur bile yapmiom canim istemiyor cunku
Sahur yapiyomusun peki? Benim canim hic bisey istemiyor.. gerci ben hayvan gibi daliyorum aksam yemeklereTutuyorum bacım boğazımı dün bir kaşık püre bir kaşık et bir kepçe çorba cacık ve salata yedim