Bugün ne pişirsem?

Yaaa benim sevdigim seylere hic sinirim yok.. mesela serbetli tatli hic sevmem baklava sekerpare filan bazen esim zorla yedirmeye calisir gider lavaboda geri cikaririm.. ama sevdigim seyler olunca gozum donuyor ekmek patates kola ve daha bir suru seyyyyyy

Yaaa benim sevdigim seylere hic sinirim yok.. mesela serbetli tatli hic sevmem baklava sekerpare filan bazen esim zorla yedirmeye calisir gider lavaboda geri cikaririm.. ama sevdigim seyler olunca gozum donuyor ekmek patates kola ve daha bir suru seyyyyyy
Kola içme yahu patates ye ama kola içme nerdeyse 3 yıldan fazla zamandır kola almıyorum içmiyorum sadece misafir gelirse bir litre alıyorum içen içiyor içilmeyeni döküyorum

Kola içme yahu patates ye ama kola içme nerdeyse 3 yıldan fazla zamandır kola almıyorum içmiyorum sadece misafir gelirse bir litre alıyorum içen içiyor içilmeyeni döküyorum
Ya biliyorum cok zararli ama elimde degil simdi zaten hamilelikten dolayi eve almiyorum sadece bir yere gidersem ama hamile degilken helede hava sicakken gunde 2 litre iciyorum.....

Ya biliyorum cok zararli ama elimde degil simdi zaten hamilelikten dolayi eve almiyorum sadece bir yere gidersem ama hamile degilken helede hava sicakken gunde 2 litre iciyorum.....
Limonata yap kendin hayatta icmem bir lokmasi bile rahatsiz ediyor beni sık kendini birak canina kemiklerine yazık

Evde haşlanmış nohut yada fasulye varsa onu yapsaydın sende ben çok seviyorum bakliyat salatasını börülce yeşil mercimek nohut kuru fasulye ama en çok börülce :kk77: kısa zamanda yapayım bende bayadır yapmamıştım

8 kişi ilk etapta gelecek olanlar onlara menüm hazır
köz biber çorbasını yapicam karar verdim
Güveçte türlü
Fırın makarna
Kızartma
Salata
Birde buraya özgü bir yemek var yuvarlama yoğurtlu yapılıyor onu yapicam
Belki yanına bir meze yaparım belki börülce salatası
Tatlı olarak kalburabastı :eğlence:
Mısır vardi tursu yesillik köz biberle yaptım. Güzel oldu. Menü çok güzel valla. Ben de geleyim arada kaynarim.:KK45:

Mısır vardi tursu yesillik köz biberle yaptım. Güzel oldu. Menü çok güzel valla. Ben de geleyim arada kaynarim.:KK45:
Gel tabiki büyük ihtimal yaptığım yemeklerin yarısı kalacak 8 kişilik diye başlayıp 18 kişilik yaparım çünkü ben ordu doyurucam gözüyle :KK70:

Zaten her yemekten iki lokma ancak yiyorum bayagi yeter. Mantıklı üç gün kafa rahat olacak miss...:rapci: tuzsuz the Queen:KK52:
Vallahi gözüm doymuyor keşke az yapabilsem geçen annemler geldi 4 kişiyiz yarısı yendi gerisi kaldı bugün yemeklerin doldurdum götürdü muhtemel 2 gün yemişlerdir

Back
X