- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
Evet 2.kez hemde![]()
Herşeyde bir hayır vardır...
Umarım düşül tekrarlanmaz...
Sağlıklı,Nur topu gibi evlatların olur...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 2.kez hemde![]()
Herşeyde bir hayır vardır...
Umarım düşül tekrarlanmaz...
Sağlıklı,Nur topu gibi evlatların olur...
Umudum tükendi iyice
2 oldu bu
![]()
Tükenmesin...
Umudunuz hep olsun...
Düşük neyden kaynaklı?
Gelişme bozukluğu mu nedir?
Uzaktan çekip resmi kirp. Öyle yapınca yükleniyor.Yüklenmiyor
Uğraşıyorum
Zayıf hatun
![]()
Vyhuuuuu... Yüklenmiş bile.. tek kelimeyle mükemmel afiyet olsun. Karpuz yemiyorum gerçi ama diğerlerine bayılırım.
Benim de göbek olmasaydı hayat bayram olurduMaşallah çok iyisin...
Bende 28 yaşındayım, boyumuzda aynı:))
Kilomuz farklı))
Bende dikkat ederim,egzersiz yaparım...
Göbeğim yok çok şükür,takıntılıyım göbek konusunda:)
Ah kıyamam. Ne denilebilir ki. Allah inşallah bu mübarek günlerin hatrına kucağını doldurur. Çok üzüldüm.Maşallahhh
Düşmese bende ikiz annesi olacaktım
Az önce içimden kaydı gitti
![]()
Ah kıyamam. Ne denilebilir ki. Allah inşallah bu mübarek günlerin hatrına kucağını doldurur. Çok üzüldüm.
Ah canım benim üzülmen çok normal. Kolay bir şey değil. Kıyamam. Kendini toparlayinca tetkik ettir bakalım sebebi neymiş gereken önlemler alınsın. Umudunu sakın yitirme. Allah çok büyük.Çok üzgünüm
İçim dışıma çıktı
![]()
Ah canım benim üzülmen çok normal. Kolay bir şey değil. Kıyamam. Kendini toparlayinca tetkik ettir bakalım sebebi neymiş gereken önlemler alınsın. Umudunu sakın yitirme. Allah çok büyük.
Çok üzgünüm
İçim dışıma çıktı
![]()
Her nasip vaktine esirmiş
Üzülme doğru zamanı bekliyordur belkide
Ben yapiyorum canim gullac. Esim ve kizim cok seviyor ama ben sevmiyorum..sute ekmek dogramos gibi geliyor... afiyet olsun simdiden.....Selam hanımlar. Görüyorum ki beğeniler gelmekte ama menü paylaşımi yapilmamakta. Bunu ben kirayim bakalım.
Dünkü menüm aynen devam. Tek farkla.
"Güllaç" evet ilk kez güllaç yaptım. Şimdi dinleniyor. Normalde pek sevmem bakalım kendi yaptığımın tadı nasıl olacak? Dönüş yapar belki fotoğraf atarım.
Himmm sebzeli bulgur pilavi severimmm afiyet olsunArabaşı çorbası
Sebzeli bulgur pilavı
Közlenmiş patlıcan,biber,soğan
Tatlıya karar vermedim henüz...
Himmm sebzeli bulgur pilavi severimmm afiyet olsun
Dışarıdan alınanları begenmiyordum. Bir de ben yapayım dedim. Belki sorun pastanelerdedir.Ben yapiyorum canim gullac. Esim ve kizim cok seviyor ama ben sevmiyorum..sute ekmek dogramos gibi geliyor... afiyet olsun simdiden.....