Bugün ne pişirsem?

Arabaşı çorbası
Sebzeli bulgur pilavı

Közlenmiş patlıcan,biber,soğan

Tatlıya karar vermedim henüz...
Arabaşı çorbası hakkında pek hoş düşünmüyorum ama sebzeli bulgur pilavına bayılırım.:kk77: o kadar köz sebze varsa salata yaparken bence. Köz sebe salatası... Nam nam:kk77: tatlıya karar verdin mi?

Arabaşı çorbası hakkında pek hoş düşünmüyorum ama sebzeli bulgur pilavına bayılırım.:kk77: o kadar köz sebze varsa salata yaparken bence. Köz sebe salatası... Nam nam:kk77: tatlıya karar verdin mi?

Eşim fırın sütlaç almış:)

Evet köz sebze salatası olacak:)

Arabaşı çorbasını,Konyalılar çok yapıyor...
Burda öğrendim bende...
Eşim seviyor,benim pek aram yok...

Eşim fırın sütlaç almış:)

Evet köz sebze salatası olacak:)

Arabaşı çorbasını,Konyalılar çok yapıyor...
Burda öğrendim bende...
Eşim seviyor,benim pek aram yok...
Sorma sorma ben Konya'da değil de Yozgat'ta duydum. Bir de hamuru var bunun. Ömrümü yedi. Eşim çok sever. Kışın yaparım ona kıyamam. Çorbası yine fena değil de hamur olayı çok saçma. Yeni evliyiz. Kaynanam yapmış yiyoruz. Kaynım da soruyor yenge nasıl diye. Ben de açık açık dedim. Çorbanın dadı güzel ama hamur olayı çok mantıksız diye:KK53::KK53: konyalilar bamya çorbası gibi bir efsaneyi yuceltsinler bence daha iyi. Arabaşı neymiş. Sen bamya çorbası yapıyor musun?

Sorma sorma ben Konya'da değil de Yozgat'ta duydum. Bir de hamuru var bunun. Ömrümü yedi. Eşim çok sever. Kışın yaparım ona kıyamam. Çorbası yine fena değil de hamur olayı çok saçma. Yeni evliyiz. Kaynanam yapmış yiyoruz. Kaynım da soruyor yenge nasıl diye. Ben de açık açık dedim. Çorbanın dadı güzel ama hamur olayı çok mantıksız diye:KK53::KK53: konyalilar bamya çorbası gibi bir efsaneyi yuceltsinler bence daha iyi. Arabaşı neymiş. Sen bamya çorbası yapıyor musun?

Canım açıkçası hamurunu yapmıyorum :KK70:

Bol acılı yapıyorum,hamuru bana göre de saçma...

Eşimde neyseki illede hamurundan istiyorum demiyor:KK48:

Bamya çorbası hiç yapmadım...
Sen yapıyorsan tarifini alabilirim...
Denemek isterim...

Canım açıkçası hamurunu yapmıyorum :KK70:

Bol acılı yapıyorum,hamuru bana göre de saçma...

Eşimde neyseki illede hamurundan istiyorum demiyor:KK48:

Bamya çorbası hiç yapmadım...
Sen yapıyorsan tarifini alabilirim...
Denemek isterim...
Yok ben de yapmadım açıkçası.cik da severim ama neden yapmayı denemedim bilmem. Yok esim hamurlu ister hamursuz arabası içtiğini anlamazmis:63:

Ayyyyy bamya mi hic sevmemmmmmm

Back
X