Bugün ne pişirsem?

Eline sağlık... Ben de fasulye istiyorum ya...:oops: yapsam eşim pek sevmiyor. Ramazan'dan sonra artık.
Şuradan keşke bı tikla bı tabak gönderebilseydik :KK36:

Dünden et güveç vardı çocuklar yemiyor diye ısıtmadim ama çok yedim kurucsoganda böldüm yanına (:

Ben bayılırım. Zalımlar çok güzel yapıyor çorbasını. Ben de yemeğini güzel yaparım yalan yok. Ama sevmeyen de hiç sevmez saygı duyarım. Ben de karpuz sevmem. Tulum peyniri yiyemem.

İzmir tulumu yenmez mi kız, şöööyle susamlı sandviç ekmeği ya da baget ekmeğin arasına bol İzmir tulumu, domates, marulu doldur bol tuz ve limon, mmhh...

İzmir tulumu yenmez mi kız, şöööyle susamlı sandviç ekmeği ya da baget ekmeğin arasına bol İzmir tulumu, domates, marulu doldur bol tuz ve limon, mmhh...
İzmir tulumu yiyebiliyorum. Benim sorunum kokan peynirlerle. Füme peynir de yiyemiyorum. Barbekü sos da yiyemem mesela. Cheddar peyniri de sevmem. Acaba ben peynir mi sevmiyorum.:deli:

İzmir tulumu yiyebiliyorum. Benim sorunum kokan peynirlerle. Füme peynir de yiyemiyorum. Barbekü sos da yiyemem mesela. Cheddar peyniri de sevmem. Acaba ben peynir mi sevmiyorum.:deli:

Çok yoğun tatları sevmiyorsun diyeceğim de cheddarın kaşar peynirinden pek bir farkı yok.

Sahur menüm

Sucuklu kaşarlı tost
Çay
Haşlanmış yumurta
Karpuz peynir zeytin
Domates salatalık
Tereyağ bal
Afiyet olsun.
Bende de standart kahvaltılık
Haşlanmış yumurta
Sucuklu yumurta
Poğaça
Çay var... İki çeşit yumurtanim sebebi benim sucuklu yumurta sevmemem. Çünkü eşim sarışını akışkan seviyor. Etrafındaki beyaz yeterince pismiyor yiyemiyorum.

Afiyet olsun.
Bende de standart kahvaltılık
Haşlanmış yumurta
Sucuklu yumurta
Poğaça
Çay var... İki çeşit yumurtanim sebebi benim sucuklu yumurta sevmemem. Çünkü eşim sarışını akışkan seviyor. Etrafındaki beyaz yeterince pismiyor yiyemiyorum.
Afiyet olsun
Kalkıp hazırlayayım

Sahurumuz
Elhamdülillah
hizuran hizuran
IMG-20180604-WA0020.webp

Back
X