Bugün ne pişirsem?

Bugün misafirliğe gidicez ama bir yere yemek hazırlayıp goturucem menüm

Tavuk suyuna şehriye çorbası
Karnıyarık
Pirinç pilavı ve kızarmış tavuk
Salata
Tatlı olarak kemalpaşa ve dondurma

Hahahhhhhh kurban bayramindan sonra 15. 20 gun sonra dogum olacak bende diyordum bayramda doya doya gezeyim... neyse ya kismet artik yapacak bisey yokkk
Ben de hamileyken evde oturmazdim çarşı pazar gezerdim. Uzun süre kapalı ortamda oturunca için daralırdi. Kerata karnimda tortop olurdu. Yürümeye çıkınca rahatlardim. Çok yürüdüm o zamanlar. Kerata ya o zamandan gezme severmiş. Bir ara eve yaklaştım yine içimde tortop oldu. Şimdi eve sokabilene aşk olsun. Hep gezme meraklisi.

Ben de hamileyken evde oturmazdim çarşı pazar gezerdim. Uzun süre kapalı ortamda oturunca için daralırdi. Kerata karnimda tortop olurdu. Yürümeye çıkınca rahatlardim. Çok yürüdüm o zamanlar. Kerata ya o zamandan gezme severmiş. Bir ara eve yaklaştım yine içimde tortop oldu. Şimdi eve sokabilene aşk olsun. Hep gezme meraklisi.
Ayyyyyy demek ki hep gezenlerin cocugu gezmeci mi oluyor yaniiiiiii

Bugünkü menüm belirlendi :-)

Yoğurt çorbası
Köylü tavuğu
Suyuna bulgur pilavı
Cacık - çoban salata

Tatlı fikirlerine açığım ona karar veremedim:işsiz:
Koylu tavugu ne olaki:)

Tatli sutlu tatli yspmistim dun ben cok guzel olmustu.. gecen hepimiz tiramisu yaptik mesela:)) bugun muzlu rulo pasta yaptim.. istersen puding ya da supangle yap.. alternatif cok

Haha bak bir tane daha :KK45:

Koylu tavugu ne olaki:)

Tatli sutlu tatli yspmistim dun ben cok guzel olmustu.. gecen hepimiz tiramisu yaptik mesela:)) bugun muzlu rulo pasta yaptim.. istersen puding ya da supangle yap.. alternatif cok
Gezen organik tavuğa köylü tavuğu diyoruz biz :-)

Bende sütlü bi tatlı düşünüyodum en iyisi pudingli pasta yapmak:super:

Fikirler için çok teşekkürler Hoppa

Yaaaa neresinde bayramdan sonra gelicem bende kibrisa:KK70: ama inanırmısın ben ondan diyorum onların sağlamlığına yaa deli gibi kereviz ve gollandro ve gabbar yiyorlar
Lefkoşsdayım gel buyur
Hee gabbarı hiç sevmiyorum ben ya
Bir de sülük yiyorlar
Markette o reyona geçince başımı çeviriyorum bakmayacam diyorum yine de kayıyor gözüm :KK53:

Back
X