Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ah ah aynı dert tüm çalışan kadınlarda birde 2 çocuk var bende . Ben bir gün önceden yapıyorum yemeklerimi ve kolay tencere yemeklerini seçiyorum genelde. Fırın yemeklerini hafta sonlarına bırakıyorum.
ah ah aynı dert tüm çalışan kadınlarda birde 2 çocuk var bende . Ben bir gün önceden yapıyorum yemeklerimi ve kolay tencere yemeklerini seçiyorum genelde. Fırın yemeklerini hafta sonlarına bırakıyorum.
tüm tencere yemeklerinın yapılışı aynı zaten :) biraz yağ ve salça , kıyma yada et önce soğanla kavur sonra bezelye, patates yada patlıcan ne yapmak istersen koy sebzeni biraz da onlarla sotele sonra su ve tuz koy kaynasın :) pişince tamamdır :) Bizde haftanın bir günü mantı yada makarna günü yaparız mesela :) bir günüde yazın özellikle menemen günü :)