bugün ne yapmalıyım onu çok özledim

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
aranızda önceki yazılarımı hatırlayanlar olabilir eğer hatırlamayanlarlar varsa erkek arkadaşımla ilgili durum şu. evlilik konusunda ondan şikateçiydim. burayada yazdım. buradaki hanımlar beni biraz baskıcı gördü boşverdim ağzımız açmadım ne zaman isteyeceksiniz velilik ne zaman demedim o günden sonra ama şuan ki durumada anlam veremiyorum...

bugün gün oldu beni aramayalı küsmüyüz değilmiyiz belli değil.6 gün önce sabah günaydın birtanem benim diye msj attı. bende cvp yazmadım. ondan önceki konuşmalarımız biraz gergindi ama tartışma yoktu.benim eşyalarımı kargolamıştı aradı bende ona tarif ettim şöyle yap diye..oda tamam aşkım tatlım dedi ben ailemin yanındaydım onunla konuşurken aşkım tatlım diyemem o zaman oda buna kızdı sanırım sen soğuksun ama neyse dedi. neyse kargomu gönderdi teşekkür ettim. sonra sabah gelen o msj a da cvp yazmadım ogünden beri beyefemdiden ses çıkmıyor nedenini bilmiyorum. üzerine düşmek istemiyorum ama özellikle bugün merak ettim neden aramıyor. çünkü bugün benim doğum günüm ve o bunu biliyor bana kaç gün önceden doğum günün yaklaşıyor ama ayrı yerdeyiz falan filan diye konuşuyordu. hay benim saf aklım bende kaç gündür mahsus konuşmuyor doğum günümde belki çıkar gelir süprüz yapar diye bekledima ama bu saate kadar tık yok bundan sonrada olacak diye düşünmüyorum. üzüldüm hemde çok. özledim sevdiğim adamı inadından neye kızdıysa msj bile atmadı bana aramıyorda. aklıma gelen 6 gün önceki msj a cvp yazmamama kızması başka bir sebep bulamıyorum. akşama kadar başka şeylerle ilgilendim elim tlf na varmasın ben kendime yenilip aramayayım diye. her tlf çalışında koşup baktım babam arkadaşlar aradılar. o aramadı. 3 ağustosta onun doğum günü var ben ona aceba hediyemi göndersem diye düşünürken o beni unuttu..olsun yinede küssekte ayrılsakta ogün onu arayacağım o beni üzsede.
bazen aklıma şu geliyor gece 24 e kadar bekle 24 ü geçince ara (y-tabi uykusundan uyanırsa) açınca tşk ler doğumgünümü kutladığın için de kapat yada daha erken saatlerde msj at bu şekilde.. yapsam mı sizce?

aranızda önceki yazılarımı hatırlayanlar olabilir eğer hatırlamayanlarlar varsa erkek arkadaşımla ilgili durum şu. evlilik konusunda ondan şikateçiydim. burayada yazdım. buradaki hanımlar beni biraz baskıcı gördü boşverdim ağzımız açmadım ne zaman isteyeceksiniz evlilik ne zaman demedim o günden sonra ama şuan ki durumada anlam veremiyorum...

bugün 6 gün oldu beni aramayalı küsmüyüz değilmiyiz belli değil.6 gün önce sabah günaydın birtanem benim diye msj attı. bende cvp yazmadım. ondan önceki konuşmalarımız biraz gergindi ama tartışma yoktu.benim eşyalarımı kargolamıştı aradı bende ona tarif ettim şöyle yap diye..oda tamam aşkım tatlım dedi ben ailemin yanındaydım onunla konuşurken aşkım tatlım diyemem o zaman oda buna kızdı sanırım sen soğuksun ama neyse dedi. neyse kargomu gönderdi teşekkür ettim. sonra sabah gelen o msj a da cvp yazmadım ogünden beri beyefemdiden ses çıkmıyor nedenini bilmiyorum. üzerine düşmek istemiyorum ama özellikle bugün merak ettim neden aramıyor. çünkü bugün benim doğum günüm ve o bunu biliyor bana kaç gün önceden doğum günün yaklaşıyor ama ayrı yerdeyiz falan filan diye konuşuyordu. hay benim saf aklım bende kaç gündür mahsus konuşmuyor doğum günümde belki çıkar gelir süprüz yapar diye bekledima ama bu saate kadar tık yok bundan sonrada olacak diye düşünmüyorum. üzüldüm hemde çok. özledim sevdiğim adamı inadından neye kızdıysa msj bile atmadı bana aramıyorda. aklıma gelen 6 gün önceki msj a cvp yazmamama kızması başka bir sebep bulamıyorum. akşama kadar başka şeylerle ilgilendim elim tlf na varmasın ben kendime yenilip aramayayım diye. her tlf çalışında koşup baktım babam arkadaşlar aradılar. o aramadı. 3 ağustosta onun doğum günü var ben ona aceba hediyemi göndersem diye düşünürken o beni unuttu..olsun yinede küssekte ayrılsakta ogün onu arayacağım o beni üzsede.
bazen aklıma şu geliyor gece 24 e kadar bekle 24 ü geçince ara (y-tabi uykusundan uyanırsa) açınca tşk ler doğumgünümü kutladığın için de kapat yada daha erken saatlerde msj at bu şekilde.. yapsam mı sizce?

Bence kesinlikle öle bişey yapma Boşver aramazsa aramasın şimdiden böle kapris yaparsa ohooo ileride düşünemiyorum sende onun doğum gününü kutlama bu gün ses çıkmazsa bence

msjına cevap yazmadığın için tepki gösteriyor haklı olarak. çünkü sana güzel bi msj atmış. tabi ben önceki konuyu bilmiyorum siz neden cevap yazmadınız ? haklı mıydınız bilemiyorum. ama ikinizde 6 gün boyunca birbirinizi aramadığınıza göre zaten yıpranmış bazı şeyler. gece aramayın bence. yersiz olur tepkiniz.

daha önceleri konuşurken sen bana bir hediye almadın diye söylenmiştim (çiçekleri hediye saymadım çiçek gönderme konusunda hakkını yiyemem de) oda daha dur bakalım doğum günün var diyen adama ne olduysa anlamıyorum.

msjına cevap yazmadığın için tepki gösteriyor haklı olarak. çünkü sana güzel bi msj atmış. tabi ben önceki konuyu bilmiyorum siz neden cevap yazmadınız ? haklı mıydınız bilemiyorum. ama ikinizde 6 gün boyunca birbirinizi aramadığınıza göre zaten yıpranmış bazı şeyler. gece aramayın bence. yersiz olur tepkiniz.

zaten benimki sürekli aşkım canım diye aramaz genelde ben ararım artık yapısı böyle zorlamayım diye bende neden aramıyorsun demiyorum ama msj gelince dedimn ki hep ben arıyorum bu seferde o arasın msj atsın biraz ağırdan satayım kendimi dedim o yüzden aramadım.

Bence 12 ye kadar bekle
Sonra ben tam son anda kutlıcaktım der yine suçlu sen olursun
Başıma gelmiştide böyle bişey
Sabret ...

Bence 12 ye kadar bekle
Sonra ben tam son anda kutlıcaktım der yine suçlu sen olursun
Başıma gelmiştide böyle bişey
Sabret ...

bunu bende çok yaşıyorum beklediğim birşeyi yapmıyorsa sabretmeden söylerim onun cvp ta hazırdır ben yapacaktım daha zaman var kıvırır hemen

yaşadıklarına üzüldüm bence hiç bişey yapma, bekle şu an sebebi ne bilmiyorum ama sana kızgın senin üstüne gidecegini düşünerek aramıyor eger senden tepki göremezse durup gerçekten düşünecek sana yaşattıklarını
eğer çok seviyorsa o zmn seni kazanmak için gönlünü almak için herseyi yapacak öteki ihtimali dile bile getirmek istemiyorum..
ne olursa olsun ayıp etmiş cok ayıp etmiş..

bu saate kadar kutlamadıysa bu saatten sonra kutlamaz da zaten, zaten kutlanmaz da bu saatten sonra...bence sen de onunkını kutlama, ben olsam kutlamazdım dıye düşünüyorum. doğumgünün kutlu olsun bu arada.

öncelikle mesajına cevap vermediğin için tavır gösterebilir bu normal.herkesin önemsediği durumlar farklı elbet.fakat doğum günün istisnayi bir durum diye düşünüyorum aramalıydı.ya da mesaj atmalıydı..

mesajına neden cvp vermedin ki? önceki gerginlik ciddi bi sorundan mıydı? bence bekle bugün. aramazsa da yarın sen günaydın diye mesaj at. hiç birşey olmamış gbii davran. biraz aranız düzelince ona bunun hesabını sorarsın :1:

mesajına neden cvp vermedin ki? önceki gerginlik ciddi bi sorundan mıydı? bence bekle bugün. aramazsa da yarın sen günaydın diye mesaj at. hiç birşey olmamış gbii davran. biraz aranız düzelince ona bunun hesabını sorarsın :1:

Ailenin yanındayken ona sevgi sözcükleri kuramamışsın.
Ondan sonra soğuksun demiş. Ailemin yanındaydım filan demişsin.
Adam sana günaydın aşkım benim demiş.
Sen cevap bile vermememişsin.
Çoğu erkek öküzdür, sabah kalkınca günaydın mesajı atmazlar.
Seninki atmış, sen cevap bile vermemişsin.
Sonrada 6 gündür niye aramadı, mesaj atmadı diyorsun...
Bugün doğum günüm diyorsun.
Eee şimdi sende onun 6 gün önce, sabah mesajına cvp vermediğinde hissettiği duyguları hissediyor musun ?
Ben de atmazdım onun yerinde olsaydım.

dayanamadım msj attım bugün benim doğum gününmdü sen hariç herkes aradı ama sen aramadın teşekkür ederim. her özel anımda beni yalnız bıraktığın için teşekkür ederim yazdım gelen cvp aynen şuydu

benim boynuma kene yapıştı 3 gündür gözetim altında kaldım ateşlendim kustum ve hala yatıyorum kimse arayıp sordumu beni doğum gününn kutlu olsun nica mutlu yıllara..

şok oldum bende aynen şöyle msj attım
,

memleketime geldim geleli beni bir kez olsun nasılsın diye aramayan sensin. 3 gündür hastasın beni aramayalı 6 gün oldu ben senin memleketinde değilim sen arayıp haber vermezsen ne olduğunu bilemem. geçmiş olsun

yazdım. cvp gelmedi 1 saat oldu 3 kez aradım açan olmadı ya işi var yada ne bileyim arayacağım bakalım

1 doğum günün kutlu olsun 2.ya su aşkta gurur olaylarını bırakın artık oturup 6 gn kendni yiyeceğine ara nedenini sor baktın gerçekten kayda değer değilse bi 6 gün haklı olarak sen arama.3.keneden dolayı geçmiş olsun olsunda be mubarek sen bir haber versene bu neyin inadı acaba !

şimdide tlf kapalı hey allahım ya bütün gece meraktan uyuyamam ihmalkar olduğundan kesin şarjıda bitti. hastaymış hastanede yatıyorsa hala dahada üzülüceğim. ben kendimi hala haklı görsemde onun hasta olmasına üzülüyorum her ne olursa olsun doğum günümüde kutlamalıydı ve bana hastalığını haber vermeliydi aramayan kendisi...

Back
X