Bugün Ne Yedik, Paylaşalım, Beraber Zayıflayalım Diyenler...

quiter

Sırada ne var?
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
1.249
2
116
Hanımlar, ne zamandır kilo vermeye çalışan biri olarak kendimde şunu gözlemledim ki KK da yediklerimi paylaşınca daha bi dikkat ediyorum gün içinde yediklerime... Sanki birine hesap verecekmişim gibi hissediyorum abur cubura elim daha az gidiyor :1:

Siz de zayıflamak istiyorsanız buyrun paylaşalım ne yedik, ne yiyeceğiz, nasıl zayıflayacağız, hedef kilolarımıza ne zaman ulaşacağız..

Yaz geldi sayılır, hazır mıyız incecik kıyafetlere, mayolara, bikinilere?? Ben değilim henüz, biraz geç kaldım ama yine de başlıyorum yazmaya...

Bugünden başlayayım: Sabah 1 bardak şekersiz çay, yanında 7-8 adet çifte kavrulmuş petibör bisküvi ile başladım.. Bu petibörler acayip tok tutuyor ben de şaşırıyorum :9: :56:

kimse bişey yemiyor anlaşılan :34:

3 gündür kararlı bi şekilde diyete başladım 30 dakika önce çoban salatası ve peynir yedim saat 16 da yogurt akşamada 30 dak yürüyüş meyve salata yoğurt öğle yemeğinden sonra 2 bardak yeşil çay şu zayıflama çizelgenizi nasıl yapıyosunuz bu konuda yardım rica etsem

3 gündür kararlı bi şekilde diyete başladım 30 dakika önce çoban salatası ve peynir yedim saat 16 da yogurt akşamada 30 dak yürüyüş meyve salata yoğurt öğle yemeğinden sonra 2 bardak yeşil çay şu zayıflama çizelgenizi nasıl yapıyosunuz bu konuda yardım rica etsem

öğlen biraz daha tok tutucu bişeyler ye istersen, ben de karışık sebze tabağı ve az tuzlu cacık yedim..
kilo çizelgesini Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... da yapıyorsun, en son sana verdiği linki profil bilgilerinde çizelge bölümüne yapıştırıyorsun..

parselledim bütün buralar benim diyosun yani :)))
:1:

Lütfen saygılı olun ve kurallara uyun!!!

Arkadaşımız yıllardır kimsenin harcamadığı kadar çaba harcayıp burada yüzlerce kişinin zayıflamasını sağlamıştır, yüzlerce kişinin zayıflamasının yanı sıra binlerce üyenin katılımını sağlamıştır, sizin deyiminiz ile üç beş parselin sözü bile olmaz...
Fakat yönetimce eklenen kurallar sayesinde kirlenmemesi istenilen bir bölüm olduğu için bu kadar faydalı başlık yanında gereksiz başlıklara yer verilmemektedir...

Lütfen kurallara uyalım, uyaranlara da saygıyı elden bırakmadan cevap yazalım ki forumda ki üyeler arasında kalmaya devam edelim...

öğlen biraz daha tok tutucu bişeyler ye istersen, ben de karışık sebze tabağı ve az tuzlu cacık yedim..
kilo çizelgesini Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... da yapıyorsun, en son sana verdiği linki profil bilgilerinde çizelge bölümüne yapıştırıyorsun..

Konuyu devam ettirmeyiniz, ne yediğinin kontrol altında olmasını isteyen arkadaşlarımız mevcut olan başlıklardan birini seçerek gruplara katılabilir, grup arkadaşlarından gelen yorumlar ile kilo verme serüvenlerine devam edebilirler...

Back
X