merhabalarrrrr evet bugün ne yedim başlayayım.
Karatay Kahvaltım:
1 orta boy domates
1 salatalık
normal yağlı beyaz peynir
6-7 Yeşil zeytin
1 çay bardağı dolusu fındık (ekmek yasak ekmek yerine ceviz, badem, fındık)
Öğle Yemeği:
ev usulü hazırlanmış etsiz çiğ köfte
yanında ayran, marul ve maydanoz
1 porsiyon incir tatlısı(ahhhh yine karataya ihanet ettim :) napalım bu kadar becerikli öğretmen arkadaşlarım olmasaymış o zaman
)
Akşam Yemeği:
fırında sebzeli tavuk
Aslında bugün karataya uymayan 2 şey yedim: birisi tatlı, ikincisi tavuk. Tavuğun serbest dolaşan köy tavuğu olması gerekirken gdo lu şeylerle şişirilmiş market tavuğu yedim. karatayda yasak listesinin başında rafine şeker var tatlı ihtiyacımızı kuru meyvelerden karşılıcazz. bi daha incirli tatlı matlı yok lisacımmmm okkkkkk :)
eeee hadi bakalım bugünü bitirdik sayılır. akşam sekizden sonra hiçbir şey yemiyoruz. günde 2 litre su içiyoruz. ne kadar su içtin diye sorarsanız 1 bardak anca içtim. yatana kadar 2 litreyi telafi etmeyi planlıyorum. artık tuvalet için uykumu bölücem bu da bana ceza olsun :)