Bugün ne yedim ?

lisacan

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
26
2
6
Adana
Merhabalarrr, kk da ilk günüm ve ilk mesajım hayırlı uğurlu olsun :) aradığım bir çok konuda cevabı kk da buldum üyelik için de çoook geç kaldığımın farkındayım. Gelelim üyeliğimin asıl sebebine, yaklaşık ocak ayından itibaren diyet planları yapıp çoğunda da istikrarı tutturamayıp vazgeçtim. Sayın Canan KARATAY hanımı tv de izledikten sonra olaya bakışım diyetten çok sağlıklı yaşam stiline kaydı ve bütün kitaplarını sipariş edip okumaya başladım. Karatay'ın bütün dediklerini harfi harfine uygulayamasam da çoğu kurallarına uydum ve kısa bir sürede 5 kilo verdim. Daha sonra ne oldu da karatayı bıraktın derseniz, nişanım oldu ve gelen bütün çikolatalar bana öyle bir baktılar ki dayanamayıp gizli gizli onları yedim ve onları yemenin vicdan azabıyla Karatay'a yaptığım ihanetle bu işe bir son verdim :) Lakin bu böyle olmayacak 2014 yazına düğünüm var ve ben çok güzel bir gelin olmak istiyorum o yüzden hedeflediğim kiloya inmek istiyorum. Bu süreçte burdaki arkadaşlarla işbirliği yapmak ve birbirimizin başarılarından feyz almamımız istiyorum.

Şimdi bu başlık altında 17.06.2013 tarihinden itibaren hergün ne yediysem yazcam ve gün sonunda neler yemişim isteyerek ya da istemeyerek ve tüm hafta sonunda bu yemek stiliyle kilomdaki değişme ne durumda bunların analizini yapıcam.

Bana katılmak isteyen arkadaşları da bu başlığa davet ediyorum.

Not:Kilo 64 küçük hedef 58 büyük hedef 54 kilo :)

merhabalarrrrr evet bugün ne yedim başlayayım.

Karatay Kahvaltım:

1 orta boy domates
1 salatalık
normal yağlı beyaz peynir
6-7 Yeşil zeytin
1 çay bardağı dolusu fındık (ekmek yasak ekmek yerine ceviz, badem, fındık)

Öğle Yemeği:

ev usulü hazırlanmış etsiz çiğ köfte
yanında ayran, marul ve maydanoz
1 porsiyon incir tatlısı(ahhhh yine karataya ihanet ettim :) napalım bu kadar becerikli öğretmen arkadaşlarım olmasaymış o zaman :P)

Akşam Yemeği:

fırında sebzeli tavuk

Aslında bugün karataya uymayan 2 şey yedim: birisi tatlı, ikincisi tavuk. Tavuğun serbest dolaşan köy tavuğu olması gerekirken gdo lu şeylerle şişirilmiş market tavuğu yedim. karatayda yasak listesinin başında rafine şeker var tatlı ihtiyacımızı kuru meyvelerden karşılıcazz. bi daha incirli tatlı matlı yok lisacımmmm okkkkkk :)
eeee hadi bakalım bugünü bitirdik sayılır. akşam sekizden sonra hiçbir şey yemiyoruz. günde 2 litre su içiyoruz. ne kadar su içtin diye sorarsanız 1 bardak anca içtim. yatana kadar 2 litreyi telafi etmeyi planlıyorum. artık tuvalet için uykumu bölücem bu da bana ceza olsun :)

sana katilirdim canim ama hamileyim bene 61 kiloyum 55 olmak istiyordum 1 ay önce sine kadar ama artik ......:49::49::49:

canım hayırlı olsun allah sağlık versin bebeişine. okuldan bi öğretmen arkadaş da hamile 21. haftasında şuan toplamda 2 kilo aldı hala hamile değil gibi :) yediklerine çok dikkat ediyo valla onu görünce şoklardayım zaten istersen çok kilo almadan bu süreci bitirebilirsin. çocuğa yarasın diye yemeğe abanma :) istersen sende günlük yediklerini yaz burda ben yediklerini eleştirebilrim sağlık açısından faydaları ve zarraları konusunda

Back
X