~~~Bugün ne yedim~~~

Binnur08

başlangıç 81 güncel 72
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
343
372
18
31
20 kiloya yakın fazla kilom var ve yarın başlıyorum dikkat etmeye .2 hafta sonra kilomu paylaşmaya başlarim .Hergün ne yediğimi ne kadar su içtiğimi egzersizlerimi sporlarımi buraya not alacağim inşallah

Son düzenleme:
(Sabah 10 dakika egzersiz )
Kahvaltı
biberli sos bir tabak
iki dilim çavdar ekmeği
zeytin peynir

Öğlen
bir tabak nohut yemeği
bir dilim ç.ekmeği
bir dilim peynir

(15 dakika eliptik bisiklet)

Bir küçük kase nohut yada yoğurt yerim
Sade bir kahve

2 lt su

Sabah
saat 9:00
3 catal sucuklu yumurta
bir tabak soslu biber
peynir
iki dilim ekmek

Ara bir puf

Saat :16 :00
4 mercimek köftesi
iki catal makarna
ü catal havuc salata

Saat 18:00
bir paket tutku

İştahliyim ya neden bilmiyorum 10 kilo verdim daha once .daha da vermem gerekiyo istahimi kontrol etmem gerek yoksa verdigim kilolar da gelir. Carsamba günlerini kaçamak günum olarak ilan ediyorum ve carsamba harici sakıncalı birsey yemem insallah .
(Spor günlerim pazartesi, salı ,perşembe,cuma spor yapcam
)

Menüm
Sabah (10:00)
3 catal sucuklu kaşar
3 catal yumurta
Biraz zeytin ve peynir
Bir büyuk bardak ev yapimi ayran
Bir dilim kepek ekmek

Ara ögün
Bir kucuk mandalina
İki ceviz

Aksam(17:40)
Bol salata
Tavuk

Su 2 lt ye yakin

Spor yapmadim cunku halim kalmadı tüm gün evde temizlik işleri yaptim.yani hareket etmis oldum

Şeker orucuna basladim. bugün sekersiz birinci günumdü. Sadece tatli türlerine dayanamadiģım icin boyle bir yonteme basladim 21 gün hic seker tüketmeyecegim insallah. Ama corbalarin icinde falan az da olsa un oluyo olsun hamur işi olmayacak sonuc olarak en önemlisi vucudumu arındırmış olcam tatlıya dur demenin vakti geldi .ve insallah kilo vermem de de etkisi olur .ki bence olmalı cünkü son zmanlar da tatlıya karşi zaafım çogalmis durumda .alıştıktan sonra yapabilirsem 25 güne cıkarmayı planliyorum sonrasini düsunurüz ☺

O zman sekerden arınma vaktiiii :halay:

Sekersiz ikinci günümm :halay:

Menum
Sabah 10:00
Tavuk sote
Zeytin peynir acuka(azar azar)
Bir buçuk dilim t. Bugday ekmek
1 tatli kaşigı recel (bilmiyodum seker orucunda recel de yasakmiso_O:KK35: .olsun bundan sonrasi da dikkat ederim. Bu sefer acemiyim birdahaki şeker orucumda daha bilinçli olurum.hicbir sekilde motivasyonumu düşürmeden devamm:KK55:

Ara ögün
Iki ceviz

Akşam 18:00
3 kaşık tarhana
Iki dilim misir ekmegi
Bir kase turşu kavurma
Bir kase yogurt
İki catal acuka

2lt suu
Hayirli akşamlarrr:KK54:

gunlugunuz hayirli olsun :) boleksiler dilerim :) ama boy vekiloyu yazmamissiniz hedefiniz kaç

Veeee 3. Günüm :halay:

Sabah 10 :00
Kucuk bir tabak Yumurta
Biriki catal sucuklu kaşar
Peynir iki catal acuka
1,5 dilim ç.ekmeģi
Siyah çay 3 fincan(sekersiz tabiiki)

16:00
Bir elmanın uzerine kakao ve hindistan cevizi koydum çok iyi geliyo illaki pastalara cikolatalara luzuum yok yani
IMG-20170212-WA0006.webp

Akşam 18:00
Bir porsiyon ciğer sote
Havuçlu yoğurt
1,5dilim ç.ekmeği

2lt ye yakın su

Menum
Sabah bir tabak kuymak
iki dilim ekmek
Peynir
1 yumurta
3 bardak ayran (ayrana bayılirim sabah akşam icerim fark etmiyo benim icin :KK66:

Ara
IMG-20170213-WA0001.webp

Kako ve balli süt

Aksam 18:00
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
Bir çatal pilav(göz hakkiydi )

Boylelikle şeker orucum 3 gün sürmüş oldu galiba:KK70:
Neyse sağlık olsun zayiflamaya devamm ...

selam canım hayırlı olsun günlüğün
kahvaltıların çok güçlü ve kalorili ben mesela sucuklu yumi yi haftada bir yiyorum oda kilo verebilirsem:KK54:

Sagol canım :KK24:evet haklisin . bir ay oncesinde kahvaltim genelde bir haslanmis yumurta zeytin peynir ve bir dilim ekmekden olusuyodu.ama tatilde memlekete gittim nasilsa tatil yerim veririm dedim ama o az yiyen ben simdi zorlanir oldum midem küculmustu sonucta birsürü kilo verdim ama orda yemeye baslayinca duzenim felaket bozuldu ve morelim bozuldu açikcasi.tam düzene sokmaya basladım sekeri hayatimdan çikarim dedim bu defa regl oldum ve mani olamadim kendime bu sabah abur cubur yedim şimdi kara kara dusunuyorum 3 ayım var ve 59 a inmem gerek nasil olcak bilmiyorum çozum ariyorumo_O

Sagol canım :KK24:evet haklisin . bir ay oncesinde kahvaltim genelde bir haslanmis yumurta zeytin peynir ve bir dilim ekmekden olusuyodu.ama tatilde memlekete gittim nasilsa tatil yerim veririm dedim ama o az yiyen ben simdi zorlanir oldum midem küculmustu sonucta birsürü kilo verdim ama orda yemeye baslayinca duzenim felaket bozuldu ve morelim bozuldu açikcasi.tam düzene sokmaya basladım sekeri hayatimdan çikarim dedim bu defa regl oldum ve mani olamadim kendime bu sabah abur cubur yedim şimdi kara kara dusunuyorum 3 ayım var ve 59 a inmem gerek nasil olcak bilmiyorum çozum ariyorumo_O
Ama anladim ki biran da olmuyo duzen oturtmak gerek ve yavaş yavaş alişmak gerek .yemegi kesebilirim kesinlikle zorlanmam. Aksam zaten kesinlikle yememeye özen gosteriyorum alıştım da aslinda .ama cikolata offf birakamiyorum son zamanlar da ,yani aslinda baģımlilik yapmis ve vucudum istiyo . Öyle saģliksiz yiyecekleri canımın istemesine sinir oluyorum yaa . Simdi hafta da bir, bir kucuk paketle sınirlandırmayi düsunyorum sonra iki haftaya sonra üc haftaya çikarcam boylelikle alışip daha sonra şeker orucuna başlarım insallah. Cunku abur cubur yedigim de spor da yapasim gelmiyo ne ise yarar onca seker yükledin vucuduna diyorum kendi kendime . Neyse en azindan bana kotu gelen yiyecekleri .ve benim ihtiyacim olan seyleri biliyorum ve ona gore davranip bu işi basarcam 3 ay da 15 kilo vermem lazim :(

Bugun cok dengesiz ve sagliksiz bir menum var

Hic yemek yemedim sadece ara ara abur cubur atıştırtim

20 dakika egzersiz
2 lt su

Dün ne yedimm..
Sabah
20170216_102555.webp

Ara öģun
Bir porsiyon meyve

Akşam bir tabak ciģer sote
Bir dilim ekmek

15 dakika egzersiz

2 lt su

Bugun ku menum
Sabah iki yumurta
Bir dilim ekmek

Ara yarım avuç çiģ fındık

Akşam
Balık
Bol salata
Bir dilim ekmek

45 dakika egzersiz

2 lt ye yakin su

Menum
Sabah
Haslama yumurta 2 tane
Zeytin ,peynir
Iki dilim t.b ekmeği
İki bardak siyah çay

Ara yok

Saat 16:00
Bir porsiyon Iskender (pidelerini ayirdim ve yağı az )
Ayran

Dışardaydim su ne kadar ictim bilmiyorum

1 saat civarinda yüruyüş

19:30
Yarım elma
Kücük bir portakal

Menum
Sabah 3 kucuk dilim ekmek
Yumurta
Zeytin,peynir,
Iki tatli kaşiği rećel
Iki bardak cay

Ara
Bir kücuk mandalina

16:00
Bir tabak Biskuvu

2 lt su

Seker yerseniz tum diger cabalariniz bosa gider. Yag yakimini neredeyse imkansiz bir hale sokuyor.

Eve biskuvi gibi seyler almayin derim. 2 hafta sifir seker yaparsaniz, bunyeniz aramiyor zaten. Ancak makarna pilav gibi basit karbonhidratlardan cok yerseniz, caniniz yine sekerli cekebilir.

Seker yerseniz tum diger cabalariniz bosa gider. Yag yakimini neredeyse imkansiz bir hale sokuyor.

Eve biskuvi gibi seyler almayin derim. 2 hafta sifir seker yaparsaniz, bunyeniz aramiyor zaten. Ancak makarna pilav gibi basit karbonhidratlardan cok yerseniz, caniniz yine sekerli cekebilir.
Cok dogru :/

Back
X