- 6 Şubat 2017
- 343
- 372
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkur ederim :)gunlugunuz hayirli olsun :) boleksiler dilerim :) ama boy vekiloyu yazmamissiniz hedefiniz kaç
Ama anladim ki biran da olmuyo duzen oturtmak gerek ve yavaş yavaş alişmak gerek .yemegi kesebilirim kesinlikle zorlanmam. Aksam zaten kesinlikle yememeye özen gosteriyorum alıştım da aslinda .ama cikolata offf birakamiyorum son zamanlar da ,yani aslinda baģımlilik yapmis ve vucudum istiyo . Öyle saģliksiz yiyecekleri canımın istemesine sinir oluyorum yaa . Simdi hafta da bir, bir kucuk paketle sınirlandırmayi düsunyorum sonra iki haftaya sonra üc haftaya çikarcam boylelikle alışip daha sonra şeker orucuna başlarım insallah. Cunku abur cubur yedigim de spor da yapasim gelmiyo ne ise yarar onca seker yükledin vucuduna diyorum kendi kendime . Neyse en azindan bana kotu gelen yiyecekleri .ve benim ihtiyacim olan seyleri biliyorum ve ona gore davranip bu işi basarcam 3 ay da 15 kilo vermem lazimSagol canımevet haklisin . bir ay oncesinde kahvaltim genelde bir haslanmis yumurta zeytin peynir ve bir dilim ekmekden olusuyodu.ama tatilde memlekete gittim nasilsa tatil yerim veririm dedim ama o az yiyen ben simdi zorlanir oldum midem küculmustu sonucta birsürü kilo verdim ama orda yemeye baslayinca duzenim felaket bozuldu ve morelim bozuldu açikcasi.tam düzene sokmaya basladım sekeri hayatimdan çikarim dedim bu defa regl oldum ve mani olamadim kendime bu sabah abur cubur yedim şimdi kara kara dusunuyorum 3 ayım var ve 59 a inmem gerek nasil olcak bilmiyorum çozum ariyorum
![]()
Cok dogru :/Seker yerseniz tum diger cabalariniz bosa gider. Yag yakimini neredeyse imkansiz bir hale sokuyor.
Eve biskuvi gibi seyler almayin derim. 2 hafta sifir seker yaparsaniz, bunyeniz aramiyor zaten. Ancak makarna pilav gibi basit karbonhidratlardan cok yerseniz, caniniz yine sekerli cekebilir.