Bugun öglen bosanma davam var...

elzemsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
201
34
98
35
selam güzel hanimlar..

Benim burda bir kac kere konum oldu esimle 1.5 senedir sallaniyordu evliligimiz.. Hep ben direttim ben cabaladim cok yanlislar yapti aldatma haric (en azindan ben bilmiyorum) cok yipratti beni 6 sene evlilik bugun bitiyor 5 yasinda bi oglum var.. Bana son lafindan sonra artik dayanamadim anlasmali bosanmayi vermistim iceri.. Örnek vereyim en son hatasini (para kumar meseleleri) yakaladigimda kizim ben seni istemiorum ki yüz olsa coktan bosardin dedi bem aglarken cikip gitti beni takmadi.. Ama benim bas edemedigim konu eski güzel günlerim ve hatiralar eski evimizin önünden gecerken zor tutuyorum kendimi.. Eski güzel sevdigim sevildigim günler.. Ah bu anilar birdaha geri gelmicek nasil yenicem bu duyguyu ... 1,5 aydir ayri yasiyoruz zaten bugun bosanmada bitsin artik tamamen biticek hersey ama o anilari cikaramiorum aklimdan varmi fikri olan bu konuda saygilar

Ah canım benim, boşanmazsan bu yüzsüz daha çok ezecek galiba seni, yüz olsa benden boşanırdın vs dediğine göre. Boşanırsan belki başkasında belki onun adam olmasıyla en azından bir şans vereceksin geleceğine. Bu şekilde düşün. Sağlam dur

selam güzel hanimlar..

Benim burda bir kac kere konum oldu esimle 1.5 senedir sallaniyordu evliligimiz.. Hep ben direttim ben cabaladim cok yanlislar yapti aldatma haric (en azindan ben bilmiyorum) cok yipratti beni 6 sene evlilik bugun bitiyor 5 yasinda bi oglum var.. Bana son lafindan sonra artik dayanamadim anlasmali bosanmayi vermistim iceri.. Örnek vereyim en son hatasini (para kumar meseleleri) yakaladigimda kizim ben seni istemiorum ki yüz olsa coktan bosardin dedi bem aglarken cikip gitti beni takmadi.. Ama benim bas edemedigim konu eski güzel günlerim ve hatiralar eski evimizin önünden gecerken zor tutuyorum kendimi.. Eski güzel sevdigim sevildigim günler.. Ah bu anilar birdaha geri gelmicek nasil yenicem bu duyguyu ... 1,5 aydir ayri yasiyoruz zaten bugun bosanmada bitsin artik tamamen biticek hersey ama o anilari cikaramiorum aklimdan varmi fikri olan bu konuda saygilar

O anıları aklınızdan çıkarmanıza gerek yok. Ne kadar güzel anı biriktirebilirsek o kadar iyi. Ama boşanmasaydınız bundan sonra biriktirebileceğiniz güzel anılarınız olmayacaktı gibi görünüyor. Dolayısıyla, o yaşadığınız güzel günler cebinizde kalsın, siz bundan sonraki güzel günlere, güzel anılar biriktirmeye odaklanın.

Bosanmasaniz da o guzel gunler olmayacak ki. Hatta suan istemiyorum deseniz de hayatiniza giren daha dogru duzgun biriyle bunlarin daha iyisini yasama sansiniz var. Ama boyle "sende yuz olsa" tarzi konusan biriyle zaten artik bir mutluluk sansiniz yok.

Kendin de diyosun canim eskidendi mutluluğum bak şimdi mutlu değilsin niye bu kadar yipratiyorsun biz kadınlar geçmişte güzel mutluluğu ararım malesef bulmak için yıpratıriz sonuç hep böyle olmuştur eski anılarını bırak canim bugün ki özgürlüğüne bak tabi pat diye olmuyor sende haklısın hakkında hayırlısı

Evet haklısınız tabi. bir sabah uyanıp o günlere devam edeceğim umuduyla ben de o güzel günlerden umut alıyorum ama biliyorum ve görüyorum ki hiç birşey eskisi gibi olmuyor, olamayacak...

Siz şu anda en doğrusunu yapıyorsunuz...

Allah kolay etsin işini, hiç kolay değil eminim bu durum. Sende her tatlı anı aklına gelince bir acı anını hatırla. Ölümler unutuluyor sende unutacaksın bu sıkıntılı anları.

UNUTULMAZSAN SANMA UNUTULUYOR YENİ HHAYATLAR KURULUYOR HİÇ YASANMAMIS GİBİ OLUYO AKLINA BİLE GELMİYORRRR DERDİMMMMMM AMA Bİ OĞLUN VAR HER BAKTIKÇA AKLINA GELECEK MALESEF İŞ HAYATIN YOKSA -1 GERİDEN BAŞLIYORSUN BİLESİN

UNUTULMAZSAN SANMA UNUTULUYOR YENİ HHAYATLAR KURULUYOR HİÇ YASANMAMIS GİBİ OLUYO AKLINA BİLE GELMİYORRRR DERDİMMMMMM AMA Bİ OĞLUN VAR HER BAKTIKÇA AKLINA GELECEK MALESEF İŞ HAYATIN YOKSA -1 GERİDEN BAŞLIYORSUN BİLESİN
Iste benide o yikiyor kizginim ona kirginim beni yari yolda biraktigi icin.. Allahs binlerce kes sükür ki bütün gün calisiyorum...

selam güzel hanimlar..

eski evliliğimde annemle aynı sitede yaşardık
boşanınca hergun eskı yasadıgım evı gormek durumunda kaldım
boş boş bakıyordum eve
snr eve birileri tasındı benım yasadıklarım geldı hep aklıma
eski eşimle aynı yerde yasıyorduk aileler vs
tüm arkadaslarımız da ortaktı
o kadar çok anı vardi ki etrafta
ama hepsi bitti gitti kül oldu
şimdi yıne anneme giidyorum ama ev aklıma bıle gelmıyor
zamanlar hersey silinecek yok olacak

ileride daha da mutlu olmanız dileği ile

dik durun sakin olun

yavrunla daha güzel günleriniz olacak bunu düşün..
artık özgür kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadınsın annesin..

üzülme.
annem boşandıktan sonra daha mutlu bi kadın oldu. eskiden hep kavga ederdim bu adam sana ne yaptı biraz daha sık dişini derdim ama istemedi ve boşandı şimdi eskisi gibi rahat bi hayatı yok maddi anlamda biraz sıkıntı çekiyor ama huzurlu..

dilerim sende çok huzurlu bi hayata başlarsın bugünden itibaren.

Iste benide o yikiyor kizginim ona kirginim beni yari yolda biraktigi icin.. Allahs binlerce kes sükür ki bütün gün calisiyorum...
Her baktığında aklına maklına gelmeyecek, ne kadar saçma bir yorum bu.

Üzüleceksin ağlayacaksın bir süre sonra bitecek sonra da unutup gidip mutlu olacaksın. Hiç bir acı sonsuza kadar sürmez. Ha ben geçmişe takılıp kendime eziyet edeceğim diyorsan başka.

Endişe etme herşey geçiyor.

selam güzel hanimlar..

güzel anın yok muş ki kendini kandırma !!!
kumar oynayan adamdan hayır gelmez.

Bosanmasaniz da o guzel gunler olmayacak ki. Hatta suan istemiyorum deseniz de hayatiniza giren daha dogru duzgun biriyle bunlarin daha iyisini yasama sansiniz var. Ama boyle "sende yuz olsa" tarzi konusan biriyle zaten artik bir mutluluk sansiniz yok.
+100
Kesinlikle, devam etseniz de o bahsettiginiz guzellikler olmayacak ki..
Ek olarak, zaten 6 yil mutlu mesut gecmemistir benim kanaatimce.. Her turlu sorun varmis.. O sozleri sarfeden birinin karakteri de ortadadir, eminim ki hep sorun yasanmistir.. Simdi zihnin sana oyun oynuyor konu sahibi, mutlu olmamissin mutlu olduguna inandirmissin kendini.. Duygusalliktan 'cok mutluyduk' gibi yalanlara inaniyorsun..

Her üzüldüğün zaman o lafları aklına getir, güzel günlerini getirdikçe çok zor atlatırsın .

Canım, beyinin seçici algısı var. Bu Allah'ın bir lütfü. Geçmiş gitmiş günlerden daha iyi olanları hatırlamaya meyilliyiz. Yoksa acı anıları beslesek, hayata devam etmek daha zor olurdu.
Şimdi o ev de yaşamın geride kaldığı için, sen de "iyi" anıları hatırlıyorsun özellikle. O yüzden kör ölür badem gözlü olur, kel ölür sırma saçlı olur diye ata sözümüz de var. Oysa kim bilir kaç kere kalbin kırıldı, ne endişelerini korkuların oldu. Adamın şu son dediği zaten her güzel şeyi bitirmeye yeter.

Yeni hayatın sana ve evladına güzellikler getirsin inşallah. Onun nafakasanı ve kendi haklarını mutlaka al.

Rabbim yardıcınız olsun.geçecek hiç bir acı baki değil öle olmasa nasıl yaşarız.hep kötü günleri düşün iyi şeyler geldiğinde aklına silkelen hemen.

selam güzel hanimlar..

Umarım şimdi daha iyisinizdir.

Canım inşallah tez zamanda kendini toparlarsin. Allah yardımcın olsun. Güzel günleri düşünme o söylediği son laf baya agirmis onu düşünüp kendini güçlendir bence. O güzel günlerinden de daha güzel günler gelecektir.

Back
X