Bugün oğluma tokat attım !

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
544
Cok kotuyum. Uyuyamiyorum. Bugun ogluma guzel bir tokat attim. Ellerim kirilsaydi. Sonra balkona ciktim agladim. Kuzum pesimden gelmis anne barisalim diyor. Tatildeyiz bugun 5 gunu yemek yemiyor. Agzina bir lokma birsey sokmuyor. yemek yedirirken biraz hirpaladim. Soz veriyor her dedigini yaptiriyor ama yemiyor. Simdi melekler gibi yanimda yatiyor. Ellerim kirilsaydi.

tövbe tövbe bela okuma.Anlık bişey olmuş bidaha daha dikkatli ,sinirlerini kontrol altında tutmaya çalış

Cok kotuyum. Uyuyamiyorum. Bugun ogluma guzel bir tokat attim. Ellerim kirilsaydi. Sonra balkona ciktim agladim. Kuzum pesimden gelmis anne barisalim diyor. Tatildeyiz bugun 5 gunu yemek yemiyor. Agzina bir lokma birsey sokmuyor. yemek yedirirken biraz hirpaladim. Soz veriyor her dedigini yaptiriyor ama yemiyor. Simdi melekler gibi yanimda yatiyor. Ellerim kirilsaydi.

Uzmeyin kendinizi.cocuk yetistirmek cook sabir gerektiriyo.sizinde sinirleriniz bozulmus demekki tutamamissiniz kendinizi.
Bukadar uzuldugunuze gore birdaha yaomazsiniz bence.
Keske her anne sizin gibi enazindan yaptiktan sonra pismalik yasayabilse

Yemek yemiyorsa birakin, simdiye kadar israr ettinizde ne oldu,istahli bi cocuga mi donustu?
Ac kalacak degil ya cocugunuz boyle israrla ancak kendinizi ve cocugunuzu geriyorsunuz. Basina gelmeyen bilemez demeyin, ayni seyleri bende tecrube ettim ve etrafimda da bir hayli istahsiz cocuklara sahip arkadaslarim var.Zorlugunu biliyorum.

Abur cubur ve icecek ne oranda tuketiyor?
Yeme sorunlarini asmanin en iyi yolu ogunlerde sofraya ailecek (yada anne ile) oturarak cocuga ozel yemek yapmamaktir.Cocuklarin pek sevmedigi y yemeklerden mesela kereviz pisirirseniz yemeyebilir, ama onunda sevecegi bi yemek yapip tabagina koyun ve yemiyorsa israr etmeyin.Boyle boyle yavrumun yeme sorunu astik sukurler olsun.

Ogun aralarinda istah kesici seyler vermeyin.Birde pisman olmal da iyidir, bundan sonra sinilerinize daha hakim olursunuz.

• Beğen
Reactions: uhu
Yemek yemedi diye mi vurdunuz :KK43:
gerçekten soyleyecek soz bulamadim, kac yasinda cocugunuz?

Yalnız her başlığı okuyan kendine bir tövbe desin :)
Demeyin öyle kendinize. Vicdan azabı duyan bir annesiniz ötesi yok.Tekrarlamazsanız bir daha inşaallah oda unutur.

üzmeyin kendinizi. geçmişte hepimizin anneciklerimiz ellerinin tadina bakmişizdir, biraz sabirli olmak lazim sadece:)

Biz uğraşıyoruz çocuğumuz olsun diye. Siz olanın kıymetini bilmiyosunuz yazik

Hanfendi siz de abartmayin isterseniz. Böyle saçma bir kiyas mi olur? Biraz daha iyi niyetli bakarsaniz insanlara, belki üzerinizdeki stres de geçer?

insanların çocuğu öldürülüp oraya buraya atılıyor bunu düşün hatta yaz kapıya dolaba yapıştır .

çocuğum hemen olmadı,o duygu öyle zor ki şimdi çocuksuz kişilerin yanında öptüğüm için bile üzülür oluyorum zira olmadığı zaman biri öpse kahroldum hep.

sen kendin azap çekmisin üstüne gelmek değil de,o çocuk adına üzüldüm.sözde iyiligim için yemek veriyor,ama beni daha da kötü ediyor.karnı acliktan ölmez de,psikolojisi açısından iyi olmamış.kilolu tok vs nesiller yerine psikolojisi düzgün nesiller yetiştirmemiz dusi ile

sabırlar dilerim

üzmeyin kendinizi. geçmişte hepimizin anneciklerimiz ellerinin tadina bakmişizdir, biraz sabirli olmak lazim sadece:)

Hanfendi siz de abartmayin isterseniz. Böyle saçma bir kiyas mi olur? Biraz daha iyi niyetli bakarsaniz insanlara, belki üzerinizdeki stres de geçer?
Bu benim yorumum kimseyi ilgilendirmez herkese açık bu topuk

Olmus bir kere..keske olmasaydı ama olmus iste..icin acıyor belli.. bebisinin gonlunu al..onun icin guzel biseyler yap..pismanlıgını anlasın..

valla başlıkta ne yazdıysan aynen katılıyorum,
nefret ediyorum çocuklarına vurabilen ebeveynlerden.

olmuş bi kere kafasında olan kişileri de anlamıyorum,
illa şiddete karsı çıkmak için kocadan mı yemek gerekiyor?
şiddet konusunda bir çok kişi iki yuzlu.
anadan babadan dayak yeyince bin turlü bahane uretip, kocanınkine gelince allah belasını versin pislik herifin demek sadece iki yüzlüce.
şiddet=şiddet.
nereden ve kimden geldiği önemli değil.

Oğlunuza da size de geçmiş olsun.
Hata ettiğinizi anlamış dersinizi almışsınız.
Kendinizi de onu da daha fazla üzmeyin artık.
Allah birbirinize bağışlasın.

Şuna yürekten inanıyorum.
Gerçekten aç olan çocuk elbet sonunda ben acıktım der ve paşa paşa gelir kendi yemek ister.
Sabırla beklemeli ve yemek yemeyen çocuğa istediği abur cuburlar da verilmemeli ama.

Tokat konusuna gelince, keşke olmasaymış ama olmuş.
İstemezdiniz böyle olsun.
Tekrarı olmaz inşallah.
Kendinizi bu kadar üzmeyin hele beddua hiç etmeyin.

Aaaa ne olursa olsun kendinize neden zulmediyorsunuz? Beddua ediyorsunuz? Olmuş bir kez ne yapalım. Annem küçükken beni döverdi sonra ben bir mektup yazar kapı altından atar özür dilerdim ve barışırdık. Tabi ki sınırı var bu işinde ama bir tokatla da Allah belamı versin denmez bence. Boşuna üzmeyin kendinizi.

Canım üzülme bu kadar belada okuma hatanın farkındasın daha sabırlı olmaya çalış çocuk bakmak çok zordur eminim zaten yeterince pişmansın

X