- 6 Aralık 2014
- 160
- 29
- 32
- Konu Sahibi Hayatveyasam
Son adetim 4 temmuz da geldi bugün kan verdik BT hgc 98 çıktı kaç haftalık oluyor anlayabiliyoruz acaba sadece çok yeni dediler ama ben merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tesekkur ederimmmm :) bugün kan sonucundan sonra doktora sordum daha çok yeni bir iki haftaliktir dedi googleden bakınca sizin dediğiniz gbi diyor aklım karıştı4 hafta 3 gunluk hamilesin. 4+3 yani :)
Tahmini dogum tarihin 9 nisan 2016 :)
Hayirli olsun
Çok tesekkur ederim :)Gözün aydın canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah
Olabilir çünkü hiç son adet tarihini bile sormadi değere gore konuştuHayir. Benim gununu 6 gun gecmisti 157 di.
Senin degerin gayet guzel. Sanmiyorum gec dollenme olmus olsun. 1-2 haftalik degildir.
Tabi dr daha iyi bilir ama bence internet verisi dogru.
İnşallah Rabbim evlat hasreti cektirmesin sağlıklı sıhhatli kucagimiza alalım inşallah :) hayırlı olsun :)hayırlı olsun inş, bende test yaptırdım bugün 24.5 çıktı.sağlıklı bir şekilde devam ederiz inş
Yok ben acilden gidip kan verdim canım ikinci kan testim artiyormu onu kontrol amaçlı iki gün sonra normal doktora randevu aldım alttan bakarız görürüz derse pek niyetim yok açıkçasıçok sevindim, keseyi gördünüz mü?
Senin hemen döllenmiş ozamn canım benim adet günümde 98 çıkmıştı :)) inşallah sorunsuz kavusursun bebegineKızlar bugün kan testi yaptırdım 116.6 ve adetime bir hafta var
hadi hayırlısı,değer çok güzel zatenYok ben acilden gidip kan verdim canım ikinci kan testim artiyormu onu kontrol amaçlı iki gün sonra normal doktora randevu aldım alttan bakarız görürüz derse pek niyetim yok açıkçası
İlk gebeligim ah sabredebilsemhadi hayırlısı,değer çok güzel zaten
sabredersen bikaç haftaya zaten görünür
Son adete gore google da 5+6 çıkıyor canım ama değerin düşük geç döllenme olabilir iki gün sonra bir daha kan ver iki katına cikiyormu bir bak inşallah hayırlı olur :) gerçi benim değerinde ilk testte bayaaaa düşüktüKızlar mrb çok mutluyum ümidimi kaybetmek üzere iken hamile olduğu öğrendim bugün.değerim 266 ama p.tesi test yaptırmıştım 2.5 çıkmıştı yani negatif.sizce kaç haftalık son adet 29 haziran