Bugün ögrendimm :)

Hayir. Benim gununu 6 gun gecmisti 157 di.

Senin degerin gayet guzel. Sanmiyorum gec dollenme olmus olsun. 1-2 haftalik degildir.

Tabi dr daha iyi bilir ama bence internet verisi dogru.

Yok canim oyle 1-2 haftalik falan degildir.

Bence degerin cok iyi. Diyorum ya benim deger 157 di. Hem de 6 gun gectigi halde. Normalde daha yuksek olmasi gerekirken degerim dusuktu. Ama suan haftamla uyumluyum. Yani internetin hesabi dogru. 1 hafta sonra tekrar git.

Kızlar bugün tekrar kan verdim dort gün önce 98 di bugün 1055 içim rahatladı düşüş yok çok şükür ilerliyoruz :))

Kızlar mrb çok mutluyum ümidimi kaybetmek üzere iken hamile olduğu öğrendim bugün.değerim 266 ama p.tesi test yaptırmıştım 2.5 çıkmıştı yani negatif.sizce kaç haftalık son adet 29 haziran

Kızlar mrb çok mutluyum ümidimi kaybetmek üzere iken hamile olduğu öğrendim bugün.değerim 266 ama p.tesi test yaptırmıştım 2.5 çıkmıştı yani negatif.sizce kaç haftalık son adet 29 haziran
Son adete gore google da 5+6 çıkıyor canım ama değerin düşük geç döllenme olabilir iki gün sonra bir daha kan ver iki katına cikiyormu bir bak inşallah hayırlı olur :) gerçi benim değerinde ilk testte bayaaaa düşüktü :KK70:

X