Bugün ögrendimm :)

Hayir. Benim gununu 6 gun gecmisti 157 di.

Senin degerin gayet guzel. Sanmiyorum gec dollenme olmus olsun. 1-2 haftalik degildir.

Tabi dr daha iyi bilir ama bence internet verisi dogru.
benımde son regl tarıhım 16 Temmuz dun test yaptırdım Beta HCG 102 çıktı, son adet tarıhıme gore 4 haftalık hamıleyım. Ailede ıkız var,esımde ıkız eşi hemşire ikiz olabilir dedi szce bu değerle normal mi? Referans aralığı 0-5 arası yazıyor tahlil kağıdında benim sonucum 102,6

benımde son regl tarıhım 16 Temmuz dun test yaptırdım Beta HCG 102 çıktı, son adet tarıhıme gore 4 haftalık hamıleyım. Ailede ıkız var,esımde ıkız eşi hemşire ikiz olabilir dedi szce bu değerle normal mi? Referans aralığı 0-5 arası yazıyor tahlil kağıdında benim sonucum 102,6

Suan ikiz gebelik var denilemez. Degerin de dusuk. Yani dusuknderken ikize gore dusuk. Ben 4 haftalikken 157 idi sonucum.

Ama ailede ikiz oykusu fazla oldugundan neden olmasin,olabilir tabi. Ama degerin ikize gore dusuk.

Normalde 2 gunde bir ikiye katlamasi lazim. Seninki 2 ye degil de 4 e 5 e katlarsa i zaman ikizden suphelenebilirsin.

Hayirli olsun :)

Suan ikiz gebelik var denilemez. Degerin de dusuk. Yani dusuknderken ikize gore dusuk. Ben 4 haftalikken 157 idi sonucum.

Ama ailede ikiz oykusu fazla oldugundan neden olmasin,olabilir tabi. Ama degerin ikize gore dusuk.

Normalde 2 gunde bir ikiye katlamasi lazim. Seninki 2 ye degil de 4 e 5 e katlarsa i zaman ikizden suphelenebilirsin.

Hayirli olsun :)
canım benim değerim bata 4 kala 187 çıktı.
ailede ikiz var. ne dersin? seninkiler ikiz mi yoksa? Allah yavrularını sana bağışlasın

canım benim değerim bata 4 kala 187 çıktı.
ailede ikiz var. ne dersin? seninkiler ikiz mi yoksa? Allah yavrularını sana bağışlasın

Hmm bat a 4 kala 187 ise evet yuksek. Simdi sen eger ikize hamileysen, normalde 2 gunde 1,2 ye katlamasi lazim ya; wenin ikizse eger 4 e falan katlamasi lazim. Cok yukseliyo deger. Bu da ikiz gebelik veya bir problemi dusundiruyo. Allah korusun,tabi senin ailede ikiz oykusu fazla oldugundan ikiz dusundurur. Ama bata 4 gunkala 187 ise yuksek. Cunku benim bat dan sonra 6 gun gecti,kan testi 157 cikmisti. 6 gun gecmisti yani.

Senin ikiz olma olasiligi fazla bu degerle :) yuksekmis.

Benim tek bebek canim. Cok istedim,hep hayalimdi ikizlere hamile kalmak. Cunku 2 cocugum olmasini istiyorum ve bi seferde olsun bitsin diye ikiz istemistim. Ama olmadi. Bizde ikiz gebelik hic yok :) Allah bunu saglikla digurmayi nasip etsin.

İnsallah Allah gonlune gore verir. Saglikla alirsin kucagina.

merhaba hanımlar bende bu gün sabah evde yaptığım testte biri silikde olsa çift çizgiyi görünce dayanamayıp kan testide yaptırdım.değer 78.85 çıktı.doktor pozitif görünüyor ama garantilemek için 2 3 gün sonra tekrar gel dedi.sizce kimyasal olma ihtimali olurmu?son adet tarihim 8 temmuz

Merhaba Kızlarr banada yardimci olunn bende bugun öğrendin ve hal şokunu atlatamadim cok garip duygular içerisindeyim ve mutluyum da gecen hafta tatile gitmeden kan testi yaptim negatif cikti tatilde adetim geciksin diye primolut kullandm bugun test yaptim pozitif ve değerim 12137,8 ben kac haftalık hamileyim? Kullandığım ilaçlar bebeğime zarar verir mi? Ve de neden iki hafta onceki kan testinde cikmadi? Yardimci olun lütfen

Hayırlı olsun canım saglıklı sıhhatli dogumlar olsun inşallah bence kız nerden cıkarttıysam suan bunu öle demek geldi içimden ahaaahaha

Back
X