ne yapmam gereken konusunda hiç bir fikrim yok.31 yaşındayım ve 43 yaşında bir sevdiceğim var.
herşey yolunda onunla ilgili ir sıkıntım yok.
sıkıntım bugün ondan önce arkadaşım olan kişi aradı nasılsın iyimisin rüyamda seni gördüm felan filan.Beni bir daha sakın ARAMA dedim.tmm felan diyip kapattı ararmı aramaz mı bilmiyorum umarım arayıp huzurumu kaçırmaz
asıl sıkıntı bunu sevdiceğime söylesem mi söylemesem mi ?
benden sakın bişey saklama modunda biridir..zaten en çok sevdiğim yanı da sahip çıkmasıdır..
söylesem kıyamet kopacak bir kaç gün huzursuz olucaz ondan sonrada lafı gelince lafını sokacak..
söylemesen iki gün sonra bu adam yine arar birde yanımda olur neden söylemedin diye bu sefer daha büyük huzursuzluklar çıkacak .
ne yapacağımı bilmiyorum...ve akşama ya söyleyeceğim ya da söylemeyeceğim...
arkadaşlar bugün konuştuğumuzu yazmıştım aslında,sanırım 2.sayfada.dert görmeyenler yada sevilene nasıl hitap edilmesini öğretmek isteyenlere de teşekkür ederim.
bunca olumsuz söze rağmen konuyu açtığıma pişman olmadım.
gördüm ki hala dürüst olan ya da dürüst olmak isteyen insanlar var.
sevginin saygının olduğu bir ilişkide herşeyden korkarsınız.. çünkü en mutlu anınızda bir bit yeniği çıkar ve herşey alt üst olur..
koskoca evlilikler bile incir çekirdeğini doldurmayacak konulardan bitiyor..
ben neden elimdekini kaybetmekten korkmayayım ki..
herşey yolunda onunla ilgili ir sıkıntım yok.
sıkıntım bugün ondan önce arkadaşım olan kişi aradı nasılsın iyimisin rüyamda seni gördüm felan filan.Beni bir daha sakın ARAMA dedim.tmm felan diyip kapattı ararmı aramaz mı bilmiyorum umarım arayıp huzurumu kaçırmaz

asıl sıkıntı bunu sevdiceğime söylesem mi söylemesem mi ?
benden sakın bişey saklama modunda biridir..zaten en çok sevdiğim yanı da sahip çıkmasıdır..
söylesem kıyamet kopacak bir kaç gün huzursuz olucaz ondan sonrada lafı gelince lafını sokacak..
söylemesen iki gün sonra bu adam yine arar birde yanımda olur neden söylemedin diye bu sefer daha büyük huzursuzluklar çıkacak .
ne yapacağımı bilmiyorum...ve akşama ya söyleyeceğim ya da söylemeyeceğim...
arkadaşlar bugün konuştuğumuzu yazmıştım aslında,sanırım 2.sayfada.dert görmeyenler yada sevilene nasıl hitap edilmesini öğretmek isteyenlere de teşekkür ederim.
bunca olumsuz söze rağmen konuyu açtığıma pişman olmadım.
gördüm ki hala dürüst olan ya da dürüst olmak isteyen insanlar var.
sevginin saygının olduğu bir ilişkide herşeyden korkarsınız.. çünkü en mutlu anınızda bir bit yeniği çıkar ve herşey alt üst olur..
koskoca evlilikler bile incir çekirdeğini doldurmayacak konulardan bitiyor..
ben neden elimdekini kaybetmekten korkmayayım ki..
Son düzenleme: