Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün opu oldum 23 yumurta toplandı ohss riski !! Lütfen yardım
Kızlar ben mahvoldum ya ohss oldum hastanede kaldım birkaç saate hallederim dedim bir gün yürüyemedim bile serumlar kan takviyeleri yeni yeni kendime geliyorum doktorum hiç böyle bir riskten bahsetmedi bana folikül sayısı ile toplanan sayı arasında çok fark vardı
Kızlar ben mahvoldum ya ohss oldum hastanede kaldım birkaç saate hallederim dedim bir gün yürüyemedim bile serumlar kan takviyeleri yeni yeni kendime geliyorum doktorum hiç böyle bir riskten bahsetmedi bana folikül sayısı ile toplanan sayı arasında çok fark vardı
Doktor çok önemli işte,doktor bana 20 üstünde yumurta bekliyorum senden dediğinde ilk sorduğum ohss olmam dimi olmıştı,olmaman için elimden geleni yapıcam dedi ve cidden ekstra iğneler vuruldum ohss olmadım
Doktor çok önemli işte,doktor bana 20 üstünde yumurta bekliyorum senden dediğinde ilk sorduğum ohss olmam dimi olmıştı,olmaman için elimden geleni yapıcam dedi ve cidden ekstra iğneler vuruldum ohss olmadım
Doktorum çok iyi ama nasıl bilgi vermez hiç bilemiyorum 7-8 serum takviyesi aldım ayaga kalkmak için opuden sonra rahmimde kanama durmamış karaciğerimde sıvı birikmiş bana herkes basit işlem dedi gelmeyen kalmadı başıma