Bugün otobüste yaşadığım olay...

Orada emzirse ne olurdu ..
Elleri kırılsın edicem diyemiyorum ayağıyla eziyet eder ya dayanamıyorum böyle olaylara ..
Allahından bulsun ..
Bebekler oyun için istemiyor onlar için emmek ihtiyaç ne var ört önüne bişey emzir benimde bebeğim var insanlar ve bakışları değil bebeğim önemli istediği an emziririm laf eden genelde bakan ayıplayan erkekler değil bayanlar zaten ..
Ellerinde kahveyle yemekle dolaşan insanlar kadar normal bir durum olduğunu ne zaman anlıcaz aceba ..
İçim parçalandı içimden neler demek geliyorda ..
Allahım nolursun herşeye yasa çıkıyor bunada çıksın herkes evlat sahibi olmasın ..
Kocası evi terk etti diye bebeğini öldürenler olmasın mesela . ( kadın bide haberlerde pişman değilim kocaman için yapmıştım eski eşine dönünce öldürdüm diyor ) ben ağladım hüngür hüngür ..
Evliliğini kurtarmak için çocuk yapılmasın mesela .
Bu kadar kolay elde ettiği için mi insanlar böyle ..
Ben senelerce evlat yolu gözledim simdi çorap giydirirken parmağını acıtırım diye korkuyorum ..
Gece nefes alıyor mu rahat yatıyormu diye ben uyuyamıyorum ..
Gözyaşlarımı tutamıyorum böyle konularda.
Savunmasız yavrum benim ya .

Otobus bosmus zaten emzirebilirdi tesetturlu oldugum halde emzirme ortumu cekip heryerde bebegimi emzirdim cunku en fazla 10 dakika emmeden duruyodu bebegim cok gazli bi bebekti bikac kisi disinda rahatsiz edici bakis hissetmedim. Gerci umrumda da degildi yine olsa yine emziririm

Bebeginiz kac aylik acaba

Asıl sen kim oluyorsun terbiyesiz kadın denmeliymiş de buralarda denmez işte.Çocuk onun çocuğu sen karışma olur.Gerizekalı kadın , işine geldi mi anneyim ben anne diye şov yapıyodur eminim.Çocuklar kimseye ait değildir , anne babalar da sadece emanetçidir ama bizim kültürde çocuklar ana babanın malı gibi görüldüğünden döve de bilir söve de bilir.Cahillik işte...

Ben daha kucuk sanmistim ilk aylar bende anlattiginiz gibiydim kolik sancilari geldiginde ne yapsam durmadan agliyodu ve caresizlikten otrup bende agliyodum cok zordu gercekten su an 6 aylik bebegim o gunler geride kaldi diye seviniyorum ama sizin bebeginiz buyukmus insallah cabucak atlatirsiniz

Konu dışı oluyo konu sahibi kusura bakma,belki okuyanlar tecrube sahibidir diye yaziyorum biraz da,bebegimde dogdugundan beri aglama sıkıntı bitmedi. Su kadarlik olunca rahatlarsin bukadarlik olunca rahatlarsin dediler dediler gelmedi o gunler. Hele su son bir aydir,geceleri ozellikle uyanip uyanip agliyo,gec uyuyo, uyumak istemiyo. İdrar testi kan testi yapildi bi sknti cikmadi bir ay once. Neyse dagitmayayim konuyu. Size de mutlu huzurlu gunler bebeginizle...

Her kadin anne olmamalı. Olmamalı ya bu kadar . Insanlari ehliyet alirken sinava sokuyorlar , ise alirken mulakat yapiyorlar, hamilelik oncesi de yeterlilige falan sokmalilar.
Cocuklarimi sokakta, parkta, plajda her yerde emzirdim. Isyerine goturdum orada da emzirdim.
Emzirmenin seksiliği olmaz. Ayibi olmaz. Atarsin üstüne bir örtü tamam.
Ne demek vurmak?
Tepki vermekle iyi yapmışsınız

sosyal hizmetlere vs şikayet edilemiyor mu bu kadın?sonuçta otobüslerde kameralar var muhakkak kayıtlardadır.

Engel olamadigim bu acı ve can yakıcı olayları duyduğumda keşke ogrenmeseydim diyorum ...okuduğum an göğsüme sizi girdi.. Tek dilek hakkım olsa böyle insanların evlat sahibi olmamalarini dilerdim ki mutlu büyüsün çocuklar...

Nefret ediyorum boylelerinden , keske dogurmasalar , keske cocuklari olmasa lanet olasacalar

Yahu gecen cumadan beri her gece max 3 saat uykuyla duruyorum, dun sabahtan beri yollardayim onceden planlanmis tatilimiz vardi , bebegim hasta cumadan beri , uykusuzluk , yorgunluk beni mahvetti
Dun havaalaninda bavul beklerken kendisini yere atip kafasini yerlere vurarark böğürdü resmen yine de sukunetimi korumaya calisiyorum , degil vurmak sesimi bile yukseltmemeye calisiyorum ki gercekten cok cok cok yorgun ve gerginim

Yani ufacik seye nasil vurulur aklim almiyor , elleri kirilsin insallah

Ve bu arada hic durmadan emziriyorum , ucakta , otobuste , takside , havaalaninda beklerken , restoranda yemek yerken , yani cumadan beri eridim resmen surekli memede , su anda da emiyor , yani meme isteuen cocugu emzirsen ne olacak bombos minibuste

Ben dun ucaga binerken , cidden binerken bilet kontrolunde bile emziriyordum , sirf istiyor , emince rahatliyor diye cocuk

Ay cok sinir oldum ya cok hemde

Bu basit ki.Ben çocukdum.Henüzz okula başladığım senelerde herhalde.Yukarıda bir komşumuz vardı,2 de çocuğu.Bir gün baba 3-5 yaşındaki kızının kendisiyle oyun oynarken kollarını kaçırdığını farketmiş.Birde kızın kollarını açsa ki ütü yanığı.Anne muhtemel kızını yaptığı yaramazlıkdan dolayı böyle cezalandırdı.

Anne müsveddesi milletin içinde tokat atabiliyorsa yalnız olduğunda o bebeği Allah korusun şerrinden. Al bir emzirme örtüsü orada da emzir ne olacak? (Tabi bunu otobüs içinde ne kadar rahatlıkla yapabilir, insanlar ne der nasıl bakar olayı da var!!!??) Ya da sakinleştirmeye çalış ağlarsa da ağlasın şiddet uygulamaktansa. (Tabi bebekleriyle otobüse doluştular, ağlayan çocuktan-bebekten nefret ediyorum, çok rahatsız oldum vb. konuları da okumadık değil)

Yani bu toplumda bence hiçbir şey normal ve düzgün değil.

Bebekleri Allah korusun

Daha sut emen bi bebege vuruyor pislik ya.ben her hafta otobusle seyahat ederdim hic cekinmez arabada kizima sut verirdim.hadi vermedi bari sakinlestirsin dovmekte ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…