A Asobjk Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2020 121 42 98 18 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Asobjk #1 Kızlar bırazdan hastaneye gıdıcem rahım perde amelıyatı olucam dualarınızı eksık etmeyın olurmu
B Buyuk_umutlar 🇦🇿🇹🇷 Kayıtlı Üye 8 Ocak 2020 3.905 3.518 133 18 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Asobjk #2 Asobjk .!.: Kızlar bırazdan hastaneye gıdıcem rahım perde amelıyatı olucam dualarınızı eksık etmeyın olurmu Genişletmek için tıkla... Allah yardimcin olsun canim. InsaAllah sorunsuz şekilde ameliyatin geçer
Asobjk .!.: Kızlar bırazdan hastaneye gıdıcem rahım perde amelıyatı olucam dualarınızı eksık etmeyın olurmu Genişletmek için tıkla... Allah yardimcin olsun canim. InsaAllah sorunsuz şekilde ameliyatin geçer
K Kamrhan Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2020 1.794 567 73 26 18 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Asobjk #3 Asobjk .!.: Kızlar bırazdan hastaneye gıdıcem rahım perde amelıyatı olucam dualarınızı eksık etmeyın olurmu Genişletmek için tıkla... Canım benım allahım yardımcın olsun ınsallah
Asobjk .!.: Kızlar bırazdan hastaneye gıdıcem rahım perde amelıyatı olucam dualarınızı eksık etmeyın olurmu Genişletmek için tıkla... Canım benım allahım yardımcın olsun ınsallah
A Asobjk Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2020 121 42 98 18 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Asobjk #4 Cok sukur bıttı bı saat surdu. Kendıme geldım yawastan agrılarım hafıf var ama hıcbısey hıssetmedım. Doktorun gelmesını beklıyorum ıns guzel gecmıstr hersey
Cok sukur bıttı bı saat surdu. Kendıme geldım yawastan agrılarım hafıf var ama hıcbısey hıssetmedım. Doktorun gelmesını beklıyorum ıns guzel gecmıstr hersey