Bugün resmen boşandım

Strewbery45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
202
198
53
6 ay evli 3,5 ay ayrı bir şekilde olan evliliğimi bugün resmî olarak sonlandırdım.Davam 3-4 dk sürdü.Ben eşimi ilk dövdüğü günden beri sevmiyorum.Yani evliliğimin ilk 15. Gününden beri.Dava bittiği an kendimi bir uçurumdan salıvermişim gibi hissettim.Ortada kalmış gibi.Evim yokmuş gibi.Dünyanın en değersiz insanı gibi.Şimdi iş için şehir değişikliği yapmak İçin hazırlanıyorum.Dışarıdan herkes güçlü ve ayakta sanıyor.Ama gelin görün içim enkaz gibi.Nasıl toparlanır,hiçbirşey olmamış gibi hayatıma devam ederim diye düşünüyorum.İçimde akıl almaz bir gelecek kaygısı oluştu.Bu süreci yaşayan ve atlatan bayanlar nasıl atlattınız tavsiyelerinize ihtiyacım var..

Yasamadım bilmiyorum
Ama sizi doven bir adamdan kurtulmussunuz
Gozunuz aydın
İster istemez insan yıkılır
Ne hayaller ne umutlar ne guzel planlarınız vardı belkide kim bilir
Daha 15. Günde sizi yıkmış bir adam ve böylece sizi herseye karsi inancsizşastrmis belkide
Uzulme sebebi be olursa olsun sonunda bir hengameden cıkmıssınız
Umarım cok cabuk toparlar ve hayatınza bakarsınız
Cok cok saglıklı guzel mutlu bır yasam diliyorum.

Tebrik ederim, muhteşem hayatınızın ilk gününe hoşgeldiniz.
Elbet zordur, ama emin olun o kararı almak yaşamaktan daha zor.
Siz zaten davayı açarak işi bitirmişsiniz ve artık hakettiğinizi yaşayacak bir ömrü ellerinize almışsınız.
Sağlık, şans, aşk ve mutluluk sizinle olsun.

Yasamadım bilmiyorum
Gozunuz aydın
Daha 15. Günde sizi yıkmış bir adam ve böylece sizi herseye karsi inancsizşastrmis belkide
Yasamadım bilmiyorum
Gozunuz aydın
Evet kurtuldum çok şükür.Ama insan bu yola girerken ne hayalleri oluyor.mesela Benim en büyük hayalim çocuk sahibi olmaktı.Ama düşüncesiz ve vicdansız birinin kendi çıkarları İçin bu hakkım elimden alındı.teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Tebrik ederim, muhteşem hayatınızın ilk gününe hoşgeldiniz.
Elbet zordur, ama emin olun o kararı almak yaşamaktan daha zor.
Siz zaten davayı açarak işi bitirmişsiniz ve artık hakettiğinizi yaşayacak bir ömrü ellerinize almışsınız.
Sağlık, şans, aşk ve mutluluk sizinle olsun.
Çok teşekkür ederim umarım kaybettiklerimi telafi edecek günlerim olur

Evet kurtuldum çok şükür.Ama insan bu yola girerken ne hayalleri oluyor.mesela Benim en büyük hayalim çocuk sahibi olmaktı.Ama düşüncesiz ve vicdansız birinin kendi çıkarları İçin bu hakkım elimden alındı.teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Neden alınmış olsun?
Daha önünüzde kocaman yıllar var.
İnşallah çocuğunuz gözlerinize aşkla bakan ve her şeyiyle örnek olan bir adamdan olur.
Yeniden evlenmek, sevmek, aşık olmak uzak gelse de kapınızı ansızın çalacak.

Neden alınmış olsun?
Daha önünüzde kocaman yıllar var.
İnşallah çocuğunuz gözlerinize aşkla bakan ve her şeyiyle örnek olan bir adamdan olur.
Yeniden evlenmek, sevmek, aşık olmak uzak gelse de kapınızı ansızın çalacak.
Kendimi pis hissediyorum saçma gelecek belki bu kelime ama.hani aşırı bakımlı biriyim.yani ama hissim böyle niyeyse.özgüvenim kırıldı,3,5 aydır sabaha kadar ağlıyorum.hatta şu an bile.hiç sevmez sevilemez gibi düşünüyorum.çok yeni olduğu İçin belki de bilmiyorum.umarım herşey yoluna girer

Kendimi pis hissediyorum saçma gelecek belki bu kelime ama.hani aşırı bakımlı biriyim.yani ama hissim böyle niyeyse.özgüvenim kırıldı,3,5 aydır sabaha kadar ağlıyorum.hatta şu an bile.hiç sevmez sevilemez gibi düşünüyorum.çok yeni olduğu İçin belki de bilmiyorum.umarım herşey yoluna girer
Geçecek, inanın geçecek.
Kardeşim boşandı, geçti.
Yakınımda çok var yaşayan hepsi geçti.
Ve inanın eskisinden daha dik, daha mutlu ve gururlular.
Zararlı bir ur gibi düşünün, aldırdınız ve bitti.
Siz kendinize en büyük değer verip, o hayatı reva görmeyerek zor olanı yapmışsınız.
Bundan sonra daha dip yok, hep bir basamak yukarı.
Ama zamanla işte, acıya acıya geçecek.

Tam da rahatlamanız gereken zamandasınız. Koskoca bir hayat önünüzde. Elbet bir gün yine sever sevilirsiniz size değer veren bir adamdan yaparsınız çocuğunuzu. O zamana kadar tavsiyem seyahat edin farklı ülkeleri gezin kendinizi sevin ödüllendirin

Kendini bilmez hanzonun teki kendi yetersizliğini kapatmak için seni döverek aşağılamaya çalışmış diye mi kendini hiçbir güzelliğe layık görmüyorsun?
Hayır sen bir survivor sın! Kendini farkına var.
Başına gelenlere üzülmen normal ama kendini korudun, kurtardın ve bundan sonra kendini çok sev ve değer ver lütfen...

Gerçekten inanın ki buradaki birçok kadından güçlüsünüz. Umarım her daim işiniz yolunda gider.
Dayakçı bir kocasız hayatınızda başarılar dilerim.

Mutlaka psikolojik destek al. Moral motivasyon elbette düşer bu süreçte. Hissettiklerinm kafanda kurdugun negatif dusuncelerden. Bunlar iyice kemiklesmeden yardim al.
Mutluluk seninle olsun...

ilk zamanlar zor oluyor. hatta üzülerek söyleyeceğim yaklaşık 1-2 yıl boyunca o dövdüğü an gözlerinizin önüne gelebilir.
bende hatırladığıma göre tamamen silebilmiş değilim. ama acıtmıyor artık.
zaman su gibi geçiyor.
aynı şehirde kalmaman çok büyük bir avantaj. bende Türkiyenin diğer ucunda bıraktım eski kocamı eski hayatımı eski beni.
bu erkeksiyi hayatından atabildiğine göre bu cesareti gösterebildiğine göre çok başarılı ve çok güçlü bir kadınsın
bundan sonra çok mutlu olacaksın merak etme.

Benim bir tanıdığım boşandı.. hemde severek ayrıldı. 1 sene sonra biriyle tanışıp evlendi.. hatta daha önce hiç evlenmemiş biriyle. Hemen hamile kaldı şimdi oğlu var.
Yeter ki Allah nasio etsin.. hiç üzülme
Çok çok erken farkedip senelerin helak olmadan böyle bir karar aldığın için çok şanslısın. O yüzden kendini sakın üzme..
Karşına öyle biri çıkar ki iyi ki ondan ayrılmışım iyi ki ondan çocuk yapmamışım dersin

benim kuzenim 3 evlilik yaptı. ilkine kaçmıştı 18 yasndayken kocası katil çıktı müebbet yedi.
2. kocası yalancıydı kirayı ödedim deyip ödemiyordu çalışmayı sevmiyordu ayrıldı
ikisindede korunmamasına ragmen Allaha şükürler olsun cocugu olmadı
şimdi 3. evli ve ilk defa evlenen biriyle evlendi cok mutlu 3 aylıkta bebişi var :)
ve kuzenimi kimse suçlamadı ayıplamadı kız nerden bilebilirdi.
doktora gitti antidepresan verdi kullanmadı kuzenim kendi aştı herşeyi çalıştı gezdi
siz zatenbekar gibisiniz hiç üzülmeyin ilerde çok güzel günleriniz olacak emin olun :)

Öyle güzel günler göreceksin ki bu adamdan kurtulduğunda şükredeceksin.Belki ileride seni çok seven değer veren biriyle tanışıcaksın ? ben senin yerinde olsam sıfırdan başlardım herşeye kendime bakardım,tatile giderdim sevdiğim insanlarla bol bol vakit geçirirdim ama asla o adamı düşünmezdim ! sizin için çok sevindim inşallah bundan sonra ki her gününüz en güzel gününüz olur :)

Her şey güzel olacak, kendimden biliyorum.
Kıymetimi bilmeyen öküzden kurtulduktan sonra şimdiki eşim çıktı karşıma...
2 senedir prenses gibi hissediyorum yeniden doğdum.
Senin için de olacak önüne bak

6 ay evli 3,5 ay ayrı bir şekilde olan evliliğimi bugün resmî olarak sonlandırdım.Davam 3-4 dk sürdü.Ben eşimi ilk dövdüğü günden beri sevmiyorum.Yani evliliğimin ilk 15. Gününden beri.Dava bittiği an kendimi bir uçurumdan salıvermişim gibi hissettim.Ortada kalmış gibi.Evim yokmuş gibi.Dünyanın en değersiz insanı gibi.Şimdi iş için şehir değişikliği yapmak İçin hazırlanıyorum.Dışarıdan herkes güçlü ve ayakta sanıyor.Ama gelin görün içim enkaz gibi.Nasıl toparlanır,hiçbirşey olmamış gibi hayatıma devam ederim diye düşünüyorum.İçimde akıl almaz bir gelecek kaygısı oluştu.Bu süreci yaşayan ve atlatan bayanlar nasıl atlattınız tavsiyelerinize ihtiyacım var..
Zaman herşeyi öyle güzel hafızadan siliyorki yeterki siz düşünmeyin hayatın olağan akışında yaşamanıza bakın :))

Yaaa Allah aşkına sanki varken sana katkısı neydide şimdi boşluktasın arkadaşım yapma gözünü sevem! Ben boşansan ölecem zannettiğim adamdan boşandım ve arkama bile bakmadım..Dava bittikten sonra kendime bi sürü meslek edindirdim yüksek lisans yaptım şimdi doktora var sırada:) akademisyen olucam inş. ve hatta önemli bir sınavda Türkiye 2. si oldum:) Erkeksiz hayat daha rahat.NET! Erkekleri hayatın merkezinden çıkarın en kısa zamanda.Kendinizi sevin..Siz bir tanesiniz,güzelsiniz akıllısınız ve en önemlisi kadınsınız..! Gülmeye gayret edin..Çünkü sizin mimiklerinize göre beyniniz kendisini mutluluğa kanalize edicektir..SEVGİLER:)

Back
X