Bugün resmen boşandım

Okurken ne kadar guclu bir kadin diye dusundum. Siddetin affi olmaz bana gore de. Siddet gosteren adam acizdir, zavallidir, nasil konusacagini bilmedigi icin elini kaldirir... Oysa siz gercekten guclu bir insansiniz. Buna karsi koymussunuz ve hayatinizi ve ozgurlugunuzu kazanmissiniz. Tebrikler...

Caninin sikkin olabilir tabi, kotu seyler yasadiniz ve etkilenmemek mumkun degil.

İnanin hepsi gecer gider...

Yeni hayatinizda mutluluklar dilerim

Evet kurtuldum çok şükür.Ama insan bu yola girerken ne hayalleri oluyor.mesela Benim en büyük hayalim çocuk sahibi olmaktı.Ama düşüncesiz ve vicdansız birinin kendi çıkarları İçin bu hakkım elimden alındı.teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Niye bu hakkınız elinizden alınmış olsun?
Sadece bu adamla olmadı hepsi bu.
Hayat devam ediyor, gençsiniz, sağlıklısınız.
Üzüntünüzü ve hayal kırıklığınızı anlıyorum bununla birlikte durumunuzu dramatize etmeniz içinde bulunduğunuz sıkıntılı süreci uzatmaktan başka bir şeye yaramaz.
Boşanma, evliliğin bitmesi elbette istenmeyen bir durum ama sizi henüz 15 günlük evliyken döven birinden çocuğunuz olmadan kurtulduğunuz için bayram etmelisiniz.
Olanları düşünüp, şöyle oldu,böyle olsaydı, anne olamadım vs diye kafanızda kurmaktan, halinize vahlanmaktan vazgeçin.
Bu evlilik bitmeliydi, bitti önümde uzun bir hayat var, daha güzel insanlarla karşılacağım diye düşünün.
Başka bir üyeye yazmıştım size de yazacağım.
Psikoloji bilimi der ki; düşüncelerimiz duygularımızı sonra da davranışlarımızı etkiler. Yani nasıl düşünürseniz bir müddet sonra öyle hissetmeye ve o doğrultuda davranmaya başlarsınız.

Kuzenim evliliğinin 2.gününde şiddet gördü ve bir ay bile evli kalmadan boşandı.
Büyük travma yaşadı sizi anlıyorum o yüzden.
Ama şu an çok mutlu , ikinci evliliğini yaptı.
2 hafta sonra da bebeğini alıyor kucağına nasipse :)
Hayat öyle güzel sürprizlerle dolu ki :)
Yeni hayatınıza hoş geldiniz :)

Merhaba oncelikle sizi tebrik ederim susmayip kendinizi kurtardiginiz icin.
Bende bir bucuk yasimda oglum ve 2 bucuk aylik hamile halimle 2 ay once bosandim.
İlk ay cok zordu surekli onu dusunmeler takip etmeler ozlemeler aglamalar. Sonuna kadar acimi doya doya yasadim. Sonra baktim araya baska kadinlar giriyor o saniye icimde bir his olustu kurtulma hissi ve toparlandim yaklasik bir aydirda aci gozyasi aglama yok iki gunde bir kendisini bebegimi almaya gelirken goruyorum gun icinde mutlaka bir kez konusuyorum ama artik takibi biraktim rahatladim.
Size tavsiyem onun ozel hayatini takip edip kendinize sikinti cikarmayin. Gidin ve yolunuza bakin. Benim iki evladim var ama emin olun babalarindan ayri olmalari bosanmadaki tek kotu olay benim icin.

O yuzden umarim sizinde size deger veren insan yerine koyan ve sonsuza kadar elinizi tutacak kisiyle cocuklarinizin olmasi.. daha guzel bir hayat nasibinizde olmasaydi zaten bosanmazdiniz emin olun.. her gun dua okumanizi da ic huzurunuz icin nacizane tavsiye ederim..

Senin eski es tam bir pislik en azından kurtulmuşsun senin yerinde olsam,şehir değiştirir hayatıma sıfırdan başlardım hic orda durup milletin dedikodusu ile uğraşmazdım.
Şanslısın kurtulmuşsun beterin beteri var ben kurtulamıyorum bile adam resmen boşamıyor ne beklentisi varsa benden...
Şükret hayata bir kez geliyorsun yeniden sevilip seversin de
Bir de ilerde tekrardan güvenip evlenirsen %100 güvenme ve herseyini anlatma bence. Misal ben gay olduğunu soylemezDim, cinsel sorunları vardı bunu da banaa dayak atarak gösteriyordu ben de boşadım gitti derdim. Ne gerek var detaya allah aşkına.
Hic üzülme kız kocaman yepyeni bir hayat var önünde.
İnsan ölüme bile alisiyor. Rabbim büyük.
Bol şans :):):):)

Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Bir çok kadının yapamadığını yaptınız.
Çok zor ama emin olun ki geçecek. Hayata kaldığınız yerden devam edeceksiniz.
Şöyle tek başınıza bir tatile çıksanız belki iyi gelir

Öncelikle geçmiş olsun. Zaman her şeyin ilacı. Emin olun geçecek .Yaralarınız zamanla iyileşecek. Tekrar seveceksiniz. Hatta hak ettiğiniz şekilde sevilecek,değer göreceksiniz.
Şimdi kendinize biraz zaman verin. Üzülün ,üzülme ağlama diyenler olacak. Ama duygularınızı dibine kadar yaşayın ki bitip tükensin. Sonra hafifleyecek o kötü duyguların hepsinden kurtulacaksınız.
Çalışıyor musunuz merak ettim?

6 ay evli 3,5 ay ayrı bir şekilde olan evliliğimi bugün resmî olarak sonlandırdım.Davam 3-4 dk sürdü.Ben eşimi ilk dövdüğü günden beri sevmiyorum.Yani evliliğimin ilk 15. Gününden beri.Dava bittiği an kendimi bir uçurumdan salıvermişim gibi hissettim.Ortada kalmış gibi.Evim yokmuş gibi.Dünyanın en değersiz insanı gibi.Şimdi iş için şehir değişikliği yapmak İçin hazırlanıyorum.Dışarıdan herkes güçlü ve ayakta sanıyor.Ama gelin görün içim enkaz gibi.Nasıl toparlanır,hiçbirşey olmamış gibi hayatıma devam ederim diye düşünüyorum.İçimde akıl almaz bir gelecek kaygısı oluştu.Bu süreci yaşayan ve atlatan bayanlar nasıl atlattınız tavsiyelerinize ihtiyacım var..
kesinlikle psikolojik destek alın allah herkese kaldıracağı kadar dert verirmiş neler geçmiyor ki bu da geçer siz de iyileşirsiniz geçmişten çok daha iyi bi hayatınız olur inşallah

Kendimi pis hissediyorum saçma gelecek belki bu kelime ama.hani aşırı bakımlı biriyim.yani ama hissim böyle niyeyse.özgüvenim kırıldı,3,5 aydır sabaha kadar ağlıyorum.hatta şu an bile.hiç sevmez sevilemez gibi düşünüyorum.çok yeni olduğu İçin belki de bilmiyorum.umarım herşey yoluna girer
Bunlarin hepsi gececek , zamanla bugunler akliniza geldiginde ne komikmisim yahu deyip guleceksiniz
Icinizi ferah tutun , disarida tonlarca iyi adam var iyi kadinlari bekleyen
Bunu ikinci evliligini ruh esiyle yapmis olan bir kadin olarak soyluyorum
Hergun sukrediyorum hayatim icin o kadar diyim :)
Daha bosanip da pisman olan kadin gormedim ben , hemen hemen tum arkadaslarim sonraki evliliklerinde inanilmaz mutlu

bu kararı alıp boşandığınıza göre o kadar da zayıf değilsiniz aslında

kötü bir eşe katlanıyor olsaydınız evet zayıf oldugunuzu düşünürdüm ve size acırdım

ama şuanda sizi tebrik ediyorum çok kısa bir sürede eşinizin size uygun olmadıgını anlayıp bu adımı attıgınız için

yasadıgınız sey hayal kırıklıklarınızın acısı

100 beklediğiniz bir sınavdan 35 aldıgınızı düşünün

farzedin ki çalışmadıgınız ufacık bir ünite vardı ve tüm sorular oradan cıktı

şunu da unutmayın ; insan ne ederse kendine eder

acınızı yasayın ve daha cok bitmesi için ağlayın zırlayın üzülün uyuyun ve bittiğinde de güzel günlere kavusmanın verdiği heyecanla yeniden yelken açın herşeye.

ben de boşandım , eski eş olmadan ölürüm sanırdım ama ölmedim ve yeniden evlendim kocamı da çok seviyorum

kimse sonsuza kadar boşandıgı eşin yasını tutmuyor merak etmeyin

eski eş gün geliyor sokataki simitçi amcadan farksız oluyor sizin için ya da yolda fark bile etmediğiniz sıradan bir adam...

Merhaba oncelikle sizi tebrik ederim susmayip kendinizi kurtardiginiz icin.
Bende bir bucuk yasimda oglum ve 2 bucuk aylik hamile halimle 2 ay once bosandim.
İlk ay cok zordu surekli onu dusunmeler takip etmeler ozlemeler aglamalar. Sonuna kadar acimi doya doya yasadim. Sonra baktim araya baska kadinlar giriyor o saniye icimde bir his olustu kurtulma hissi ve toparlandim yaklasik bir aydirda aci gozyasi aglama yok iki gunde bir kendisini bebegimi almaya gelirken goruyorum gun icinde mutlaka bir kez konusuyorum ama artik takibi biraktim rahatladim.
Size tavsiyem onun ozel hayatini takip edip kendinize sikinti cikarmayin. Gidin ve yolunuza bakin. Benim iki evladim var ama emin olun babalarindan ayri olmalari bosanmadaki tek kotu olay benim icin.

O yuzden umarim sizinde size deger veren insan yerine koyan ve sonsuza kadar elinizi tutacak kisiyle cocuklarinizin olmasi.. daha guzel bir hayat nasibinizde olmasaydi zaten bosanmazdiniz emin olun.. her gun dua okumanizi da ic huzurunuz icin nacizane tavsiye ederim..
Siz neden boşandınız. Boşandığım ilk aylar özledim falan demişsiniz ondan sordum

6 ay evli 3,5 ay ayrı bir şekilde olan evliliğimi bugün resmî olarak sonlandırdım.Davam 3-4 dk sürdü.Ben eşimi ilk dövdüğü günden beri sevmiyorum.Yani evliliğimin ilk 15. Gününden beri.Dava bittiği an kendimi bir uçurumdan salıvermişim gibi hissettim.Ortada kalmış gibi.Evim yokmuş gibi.Dünyanın en değersiz insanı gibi.Şimdi iş için şehir değişikliği yapmak İçin hazırlanıyorum.Dışarıdan herkes güçlü ve ayakta sanıyor.Ama gelin görün içim enkaz gibi.Nasıl toparlanır,hiçbirşey olmamış gibi hayatıma devam ederim diye düşünüyorum.İçimde akıl almaz bir gelecek kaygısı oluştu.Bu süreci yaşayan ve atlatan bayanlar nasıl atlattınız tavsiyelerinize ihtiyacım var..
sanırım çocugunuz yok daha kolay adapte olursunuz kolay ataltılmıyor ben de boşsandım 9 ay olcak daha yeni yeni kendime geliyorum psikolojik destek alın çok iyi geliyor Allah yardımcınız olsun bugünlerde geçicek inşallah

Bu arada size takilan altinlarla mehirinizi aldiniz mi
Kendi şahsıma takılanları ve 3 bilezik mehiri aldım kalan bilezikler ve kendine takılanlar onda kaldı Benim çokta umrumda değil açıkçası ondan kurtulduğuma şükrediyorum dava bitiminde benden gelinlik,kaftanı ve evdeki elektrik süpürgesini istedi ne kadar anormal biri olduğunu burdan anlayın.uğraşılacak gibi değil

Öncelikle geçmiş olsun. Zaman her şeyin ilacı. Emin olun geçecek .Yaralarınız zamanla iyileşecek. Tekrar seveceksiniz. Hatta hak ettiğiniz şekilde sevilecek,değer göreceksiniz.
Şimdi kendinize biraz zaman verin. Üzülün ,üzülme ağlama diyenler olacak. Ama duygularınızı dibine kadar yaşayın ki bitip tükensin. Sonra hafifleyecek o kötü duyguların hepsinden kurtulacaksınız.
Çalışıyor musunuz merak ettim?
Çalışmıyorum ama en kısa zamanda başlıcam nasipse olduğum şehirden uzaklaşarak teşekkürler

Siz neden boşandınız. Boşandığım ilk aylar özledim falan demişsiniz ondan sordum
Evet ozluyordum severek ayrildigim icin sonra sevgi de ozlemde azaliyor bitiyor tabiki. Bizim ki iletisimsizlik ve her evlilikte olan kotu hersey fazlasiyla vardi akliniza ne gelirse.
Benim tek avuntum iki bebegim. Allah isteyen herkese de nasip etsin❤️

Senin eski es tam bir pislik en azından kurtulmuşsun senin yerinde olsam,şehir değiştirir hayatıma sıfırdan başlardım hic orda durup milletin dedikodusu ile uğraşmazdım.
Şanslısın kurtulmuşsun beterin beteri var ben kurtulamıyorum bile adam resmen boşamıyor ne beklentisi varsa benden...
Şükret hayata bir kez geliyorsun yeniden sevilip seversin de
Bir de ilerde tekrardan güvenip evlenirsen %100 güvenme ve herseyini anlatma bence. Misal ben gay olduğunu soylemezDim, cinsel sorunları vardı bunu da banaa dayak atarak gösteriyordu ben de boşadım gitti derdim. Ne gerek var detaya allah aşkına.
Hic üzülme kız kocaman yepyeni bir hayat var önünde.
İnsan ölüme bile alisiyor. Rabbim büyük.
Bol şans :):):):)
Bende sizin gibi düşünüyorum değil karşıma çıkan kişiye yeni tanıştıklarıma bile cinsel kimlik bozukluğu olduğunu anlatmıcam.çünkü midem bulanıyor ve kendimden tiksiniyorum bir an önce unutmak istiyorum.güven konusunda çok haklısınız.Annem derdi hep ama yaşamadan anlamayacakmışım.”Kocana bir sırrını bir de paranı verme hep köşende bir kötü gün paran olsun”derdi.bunu ağır bir tecrübe ile öğrendim.Allah sizi de bir an önce kurtarsın ve çok mutlu olun inşallah

Bütün kk kadınlarının güzel kalbinden öpüyorum.Çok güzel şeyler yazmışsınız.Allah benim için dilediklerinizin fazlasını versin sizlere

sanırım çocugunuz yok daha kolay adapte olursunuz kolay ataltılmıyor ben de boşsandım 9 ay olcak daha yeni yeni kendime geliyorum psikolojik destek alın çok iyi geliyor Allah yardımcınız olsun bugünlerde geçicek inşallah
Biz hiç birlikte olmadığımız İçin de ayrıldık sebeplerinden biri buydu.çocuğum yok çok şükür bu adamdan.Ama inşallah birgün iyi birinden nasip olur.psikoloğa gittim 2 kez devam edicem yine çok sağolun

Back
X