Saç Bakım Ürünleri Bugün Sacim icin neler neler aldim:)

island

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
5.967
1.319
173
Yalnız bira mayası kilo aldırıyor diye biliyorum.yasakkelime
bunu da göz önünde bulundurun.
Yalnız saça ve cilde iyi geldiği kesinkaydirigubbakcemile4

Arkadaslar bugün CArsiya ciktim ve Sacim icin Mayatabletleri aldim hergün kullanmalikla sacini gürlestirip cabuk uzamasini sagliyor :) Sampuanimi degistirmeye karar verdigim icin dogal özlü Aloevera Sampuani(98%aloevera) aldim.Sacbakim yagi aldim Bademözlü.Ve tabikide Kirmizi turpumu kaynamaya koydum :) Simdi Turpsuyunun icine Yumurtayi kiricam ve Mayatablettinide icine ezicem ve o sekilde kullanicam.Haftada 2 kere turpsuyu yapicam 1 günüde sadece Bakimyagi bakalim nolacak.Sizce nasil arkadaslar?:enbuyukkk:Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim arkadaslaryerimseniben

Canlarim Bu mayatablettin ben yurtdisinda oturdugum icin burdan aliyorum ama kesin türkiyedede var ama sanirim türkiyede carsida degil ezcanelerde yada Aktarlarda vardir.Maya hem SAclara , hem Cilde hemde tirnaklara cok yararli.Cildini güzellestiriyor Saclarini kuvetlendirip uzatiyor, tirnaklarinida güclendiriyor.

Canlarim Bu mayatablettin ben yurtdisinda oturdugum icin burdan aliyorum ama kesin türkiyedede var ama sanirim türkiyede carsida degil ezcanelerde yada Aktarlarda vardir.Maya hem SAclara , hem Cilde hemde tirnaklara cok yararli.Cildini güzellestiriyor Saclarini kuvetlendirip uzatiyor, tirnaklarinida güclendiriyor.

ben tv de duyduğumda bildiğimiz maya sanmıştım. anneme sordum hatta maya var mı evde diye, o da hemen anladı onudamı saçına sürceksin dedi:roflol:

maşallah canım sen baya bi azimlisin inşallah en iyi ve saglıklı sekilde uzar saçların..
güzel ve değerli bilgilerini paylaştıgın için teşekkür ederim ..
mayayı denicem yazarım sonuclarını buraya..yerimseniben
Sevgiler..Şeniz

maşallah canım sen baya bi azimlisin inşallah en iyi ve saglıklı sekilde uzar saçların..
güzel ve değerli bilgilerini paylaştıgın için teşekkür ederim ..
mayayı denicem yazarım sonuclarını buraya..yerimseniben
Sevgiler..Şeniz

Sagol canim benim ben Sacima bi cok deneyim yapmisimdir ama inan senin bu Meshur Turpsuyundan asla vazgecmem.:1hug:Ok sonuclari yazarsan sevinirim.Asil ben tesekür ederim.Saclarimiz insallah saglikli uzar!Aminn :teytey:

Yalnız bira mayası kilo aldırıyor diye biliyorum.yasakkelime
bunu da göz önünde bulundurun.
Yalnız saça ve cilde iyi geldiği kesinkaydirigubbakcemile4

Canim simdilik deneme asisindayim saten Kilo alirsam kesin birakirimCADIARZU Ama Dün SAcima Turplusuyla Mayatabletlerini birlikte yaptim.ve o sekilde uyguladim saclarima.Turplusu saclarimin dökülmesini kesmisti ama Mayadan olacak heralde daha fazla etki gösterdi Sacimda bikac tel döküldü ancak.Ondan Mayatabletlerini Turplusuya koymaya devam eedicem ben :teytey:

Back
X