Kızlar annem bugün teyzemleri yengemi toplamış çeyizimi ütülüyorlarmış işten izin alıp geldim ben de , bornoz takımı aldım gelirken de eksik kalmasın dedimbayanssulusmile
Abiyemi uzun zamandır bulamıyordum bugün artık dedim ne olursa olsun alıcam inanır mısınız aynaya bile bakmadım:lepi:Bakalım beğenecek misiniz kızlar, yorumlarınızı bekliyorum canlar:kedi:
mentesim,sebnem 42,Balca,giza,DyGlu,Sinoplu57,inci_tanesi ,eylemonur çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için,aynı dilekleri bende sizler için diliyorum, evet tatlı telaşlar bunlar umarım böyle tatlılıkla devam eder:)
Biliyorum fotolar çok uzaktan ve detaylar belli olmuyor bugün nasip olursa fotoğraf makinasi alıcam ve tek tek çekerim, bornozumu çekmeyi unutmuşum son anda farkettim sizde farketmişsiniz
Sandığımı da çekicektim fakat o da yatakların altında kalmış
Tşk ederim kızlar hepinize de rabbim size de ağız tadı versin:) Valla açıkçası ben de heyecan yok :)kötü bi durum sanki ailevi sebeplerden dolayı mutluluk yaşatmıyorlar ama işte serdik bu arada daha ayrıntılı fotoları birazdan ekliycem :)a.s.COLOR]