Bugün sevdiceğini mutlu etmek için ne yaptın?..

enise_

Rabbim kavuştur O'na..M&M
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
218
0
46
Bursa
selam kızlar böyle bi topik var mı bilmiyorum ama ben görmedim o yüzden şimdiden affola:31:
diyelim bugün sevgilinizle buluştunuz vee ufacıkta olsa bi hareketinizden bi sözünüzden çok mutlu oldu.öyleyse paylaşın benimle:21:
ben bugün sevdiceğime şirinlik yaptım ufak kızlar gibi davrandım abartmadan tabi pek hoşuna gittiğini farkettim artık denicem bunu yeri gelince:1:

Aşkımla buluştuğumda çok şımarıyorum. Bir sürü şımarıklıklar yapıyorum. Şımarık şımarma diyip duruyor. ben aşkıma şımarmıycamda kime şımarıcam diyorum şımarmaya devam:9: ama sevgiliminde hoşuna gidiyor bu. biz beraberken zaten çok mutluyuz. Her dakikamız çok güzel geçiyor. Özel birşey yapmamada gerek yok bu sebeple :16: üç senedir beraberiz ve her geçirdiğim gün bir öncekinden daha güzel geçti. Canım aşkım benim yaa iyiki var onsuz asla olmazdı :69:

benim sediceğim 2 buçuk aydır askerde olduğundda göremiyorum ama onun için gttiğinden beri hergün bişey yapyorum ona hergün bir mektup yazıyorum şuanda 60 küsür oldu gelincede hepsini vericem ve bunu biraz çıtlattım ona çok mutlu olduuu deli gibi merak ediyo =))

Aşkımla buluştuğumda çok şımarıyorum. Bir sürü şımarıklıklar yapıyorum. Şımarık şımarma diyip duruyor. ben aşkıma şımarmıycamda kime şımarıcam diyorum şımarmaya devam:9: ama sevgiliminde hoşuna gidiyor bu. biz beraberken zaten çok mutluyuz. Her dakikamız çok güzel geçiyor. Özel birşey yapmamada gerek yok bu sebeple :16: üç senedir beraberiz ve her geçirdiğim gün bir öncekinden daha güzel geçti. Canım aşkım benim yaa iyiki var onsuz asla olmazdı :69:

tabi ya şımarmayıp ta napalım hem aslında çok hoşlarına gidiyo bende yeni keşfettim bunu:1: maşalah size canım benmde 1,5 seneyi geçti bakalım darısı başıma artık :71:

benim sediceğim 2 buçuk aydır askerde olduğundda göremiyorum ama onun için gttiğinden beri hergün bişey yapyorum ona hergün bir mektup yazıyorum şuanda 60 küsür oldu gelincede hepsini vericem ve bunu biraz çıtlattım ona çok mutlu olduuu deli gibi merak ediyo =))

ayy Allah kavuştursun tatlım kısa dönem mi:26: yalnız fikir süper bende bunu yapıcam gittiğinde onları bide ufak şirin bi kutuya resimlerinizle koy bence harika olur:34: ay keşke tutsaymışın ama kendini böle şeyleri bende hemen söleyiveriyorum:1:
eee başka sevdiceğini mutlu eden yok mu kızlarrrr:64:

canım harika bir fikir. benimde sevgilim askerdeyken hergün mail atmıştım. maillerde şafak sayıyordum. içimdeki duyguları o an neler hissettiğimi yazmıştım. hala da anı olarak duruyor öyle. hatta bir haritam vardı. hergün şafak eksildiğinde illeri boyuyordum. sayfanın arkasına da isimlerimizi yazmıştım minik minik saysan yüzlerce kez yazmışımdır. sevgilim askerden geldiği ilk gün o kağıdıda ona verdim saklaması için :69: ne deliymişim ya. ama napim çok özlemiştim. kolay değil ki asker beklemek.

bende dün yaptım ufak bır sürpriz..

doğum gunuydu..gece 00:00 'da aradım..uyandırdım..küçük bır mum yaktım başucumda..bır dılek tutmasını ıstedım..o tuttu dıleğini..mumu ben söndürdüm..

hem şaşırdı..hemde sevındı:)

geçen internetten ilginç hediyeler baktım sonra yılın en iyi sevgilisi oscarı vardı satın aldım 3günde geldi ama olsun :( neyse güzel bir hediye paketi yapmışlar üzeerindede güzel bir not:)) ole sevindiki oscarı öpüyo bide ben aldım ben aldım die hahahah yerım ya herkese gösteriyo annesine felan anne bak oscar aldım dio anneside anca sevgili oscarı alırsın dedi ne güldüm :))

geçen internetten ilginç hediyeler baktım sonra yılın en iyi sevgilisi oscarı vardı satın aldım 3günde geldi ama olsun :( neyse güzel bir hediye paketi yapmışlar üzeerindede güzel bir not:)) ole sevindiki oscarı öpüyo bide ben aldım ben aldım die hahahah yerım ya herkese gösteriyo annesine felan anne bak oscar aldım dio anneside anca sevgili oscarı alırsın dedi ne güldüm :))

Olsun o da yılın sevgilisi seçilmiş oldu hangı sevgılısı yapmıstr kı bunu :51:

Ya konuyu okudumda. Mesela şımarıklık yapıyorum bu da onun hoşuna gidiyo demişsinizya hani. Ben biraz erkeksi bi kızım, öyle giyinmeyi kız gibi davranmayı sevmem. O da sever bu yanımı ama. Bazen yanında şımarıklık yapmam gerektiğini hissediyorum. Yani sorum şu: şımarıklık nedir :)

Nasıl şımarıklık yapılır :)

ay inanmıyorum süper fikir doğum gününde bende yapabilirim az şımarsın garip yazık:1: kaynanan da iyi demiş vala :1: kaça aldın bu arada aklıma yattı baya:32:

bende dün yaptım ufak bır sürpriz..

doğum gunuydu..gece 00:00 'da aradım..uyandırdım..küçük bır mum yaktım başucumda..bır dılek tutmasını ıstedım..o tuttu dıleğini..mumu ben söndürdüm..

hem şaşırdı..hemde sevındı:)

vala canım çok romantik olmuş buu gerçi erkeklerde pek anlamaz böyle şeylerden ama naparsın:1: ben uyandırsam benimkini garanti yerim fırçayı:1:

Ya konuyu okudumda. Mesela şımarıklık yapıyorum bu da onun hoşuna gidiyo demişsinizya hani. Ben biraz erkeksi bi kızım, öyle giyinmeyi kız gibi davranmayı sevmem. O da sever bu yanımı ama. Bazen yanında şımarıklık yapmam gerektiğini hissediyorum. Yani sorum şu: şımarıklık nedir :)

Nasıl şımarıklık yapılır :)

sen yine kendini değiştirmeye çalıştrma canım bırak olduğun gibi sevsin ama arada güzel oluyo gerçekten hoşlarına gidiyo seninkinin de gider sanırım:1:
ufak kızlar gibi ol mesela.diyelim bişey dedi böle şakasına kızdırmak için dudağını sarkıt küstüm filan de benimki hemen sarılıveriyo öle yapınca:78:
tabi bu ufak kız olma meselesini fazla da abartma derim herşeyin fazlası zarar:51:

canım bende şımarıklıklarımdan birkaç örnek vereyim :16: Mesela sevgilim beni şakasına çok kızdırır giderim ısırırım sanki çok sinirlenmişim gibi. göbeğine de vurduğum çok oluyor :9: öyle yaptığımda kıkır kıkır gülüyor. küstüm diyorum sarılıyorsam mesela bırakırım gelir en sıkı şekilde sarılır öyle yaptığımda. Bunun gibi ufak ufak şeyler. Bişeye kızdığımda ısırırım seni beni sinir etme diyorum :37: ve buluştuğumuzda da uyguluyorum tabiki :37: giderim canım sıkılır çimdiklerim. uff düşünüyorum çok fenayımışım ben döverek sevenlerdenim sanırım napim :1: Gerçi sevgilimde şikayet etmiyor :9:

Son düzenleme:
sen baya hırpalamışsın vala canım çocugu yazık:1: benim sevgilimde beni çok ısırır bak azcık tombişim de seninki de öle galba insanın yiyesi geliyo vala:24: şımarıklık arada güzel oluyo tabi ama tadını da kaçırıp sevdiceğimilerin sinirlerini bozmamak lazım:34:
pek yazan olmamış ben kendimden örneklere devam edim bari:1:
doğum gününde bi mektup yazmıştım aşkitoma..seni seviyorum çünkü diye başladım bütün sevdiğim yanlarını yazmıştım çok duygulanmıştı :16:

bugün mü konuşamadık ki onu mutlu ediyim :25::25::25:

telefonu hemen kapatmak zorunda kaldık

ah şu askerlik yedin bitirdin beni:47:

bence bu çocuk gibi konuşma olayı her erkeğin hoşuna gideceği bir sey değil..benimki hiç hoşlanmaz hemen uyarır yapma öyle be diye:)

benim sevgilim de bayılır çocuk gb olmama.. hatta öyle olayım diye, şımartır da şımartır.. kolalı jelibona boğar beni, haa bi de beyaz çikolataya :90:
ya bazen sıkılıyorum,ben senin çocuğun değilim sevgilinim diyorum :63: şu surata bak, şu yanaklara bak, mimikler fln aynı bebek diyo :91: ya bi de benim annemle babam ayrı, belki de o yüzden babammış gb oluyo bazen.. onun eksikliğini hissettirmiyo bana
neyse gelelim bugün onu mutlu etmek için ne yaptığıma.. ona en içten bir şekilde sana aşığımmmm dedim yetmez miii :69:

benim sevgilim de bayılır çocuk gb olmama.. hatta öyle olayım diye, şımartır da şımartır.. kolalı jelibona boğar beni, haa bi de beyaz çikolataya :90:
ya bazen sıkılıyorum,ben senin çocuğun değilim sevgilinim diyorum :63: şu surata bak, şu yanaklara bak, mimikler fln aynı bebek diyo :91: ya bi de benim annemle babam ayrı, belki de o yüzden babammış gb oluyo bazen.. onun eksikliğini hissettirmiyo bana
neyse gelelim bugün onu mutlu etmek için ne yaptığıma.. ona en içten bir şekilde sana aşığımmmm dedim yetmez miii :69:

maşalah öncelikle şeker :nazar: ay yeter tabiki yetmez mi.sevgili dediğin herşeyin olabilmeli zaten bu çok güzel bişey.aslında ne düşündüm biliomusun konuyu yanlış açmışım sanki sevgilin seni mutlu etmek için naptı demeliydim biz kızlar onlar hep mutlu edebiliyoruz zaten dimi ama:1:

Back
X