• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun SON..

• Konu Sahibi Konu Sahibi al3v
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yıllardır kilo almaya çalışan biri olarak diyorum ki kilo almak kilo vermekten çok daha zor 1 kilo almak için 7000 kalori lazım

bi tavuk döner 300 kalori civarı et döner 400 civarı karbonhidrat tozlarına bile bi dünya para döktüm yine kilo alamadım

nası özeniyorum öyle istediği zaman kilo alabilen insanlara keşke bende öyle olabilsem

Son düzenleme:
resim anlaşılmıyor ama 170 boya 72 kilo fazla bence.
daha bunun hemilelik ve doğumdan sonrası da var.
bence en fazla 60 kilo olmalısın.bu kiloyu sınır belirle.
60 kilo iyi ama 55 kilo felan olsan fıstık gibi olur bence :17:
yürüyüş şart ama daha çabuk sonuç almak istiyorsan düz yol değilde
yokuş,rampa çıkmanı tavsiye ederim.

Birde bu var..

$unnamed1.webp

dirim aynen bende dogumu düsünüyorum.. 95 kilo olarak doguma gitmek istemiyorum..
Ilk hedefim 65.. 7 kilo vermem gerekiyor ki basladim da..
Aslinda cokta vermem gereken bir kilo yok ya, basaracagima inaniyorum ben..
Millet 20 - 30 kilo veriyor..

Son düzenleme:
yaseminA sen tam idealsin canim, eminim mukemmel bir fizigin vardir. Evet 60-65 arasi. Annemden biliyorum cunku, o da 1.70 ve kilosu 64 ve kadin bildigin zayif..ama saglikli ve guzel zayif. :) Yok canim dogum kontrol hapi kullanmiyorum, kullansam galiba dombalak birsey olurum cunku o da kilo yapiyormus..

Evet canım, hormon alınıyor vücuda ve tekrar vücuttan atılması çok zor.
O zaman eminim ki diyet ve sporla verebilirsin kilolarını. Hap kullansaydın zor olurdu vermek.
Bir diyetisyenle görüş önce. Vücuttaki yağ oranın falan hesaplansın. Ona göre bir harita çizer sana.

resim anlaşılmıyor ama 170 boya 72 kilo fazla bence.
daha bunun hemilelik ve doğumdan sonrası da var.
bence en fazla 60 kilo olmalısın.bu kiloyu sınır belirle.
60 kilo iyi ama 55 kilo felan olsan fıstık gibi olur bence :17:
yürüyüş şart ama daha çabuk sonuç almak istiyorsan düz yol değilde
yokuş,rampa çıkmanı tavsiye ederim.

sen 72 ye fazla diyosun benim kuzenim 173 boya 90 kilo ve 80 kilo onun için iyiymiş haberi yok hayvan gibi duruyo bildiği laf boyum var:27: o kilo boya birleşince izbandut gibi oluyo ha istemediğin halde alırsın kilo o ayrı ama bazı hatunlar uzun boyun arkasında sığınarak devasallasıyo :26:

Birde bu var..

Eki Görüntüle 917765

dirim aynen bende dogumu düsünüyorum.. 95 kilo olarak doguma gitmek istemiyorum..
Ilk hedefim 65.. 7 kilo vermem gerekiyor ki basladim da..
Aslinda cokta vermem gereken bir kilo yok ya, basaracagima inaniyorum ben..
Millet 20 - 30 kilo veriyor..

bu çok güzel görünüyo kilo diye bişey göremedim bunda:nazar::nazar::nazar:

Canım, öyle panik yapıp acil kilo vermem lazım şeklinde bir durum yok. Eminim çevrende de kimse kilolu olduğuna dair bir yorum yapmıyordur. Biz millet olarak severiz bu muhabbetleri, kilolu olduğunu düşünen olsaydı hemen söylerlerdi. En fazla balık etli, hoş duruyorsun bence. Ama evet 60-65 civarı olsan çok daha rahat edersin. Yaş ilerlemeden dikkat etmek en doğrusu; çevrende fark ediyorsundur seninle aynı kiloda olduğunu söyleyip gerçekten şişman gözükenler var. Çünkü spor yapmadıkları için yıllar geçtikçe kaslar da eriyor, yağa dönüşüyor. Ve 5 kilo kas ile 5 kg yağın kapladığı hacim aynı değil :6: Yavaş sağlıklı bir şekilde kilo ver. Evde egzersizler yapabilirsin. Sakın şu şok diyetleri düşünme bile. Hem daha beter alırsın sonra, hem de yüzün çöker.

yıllardır kilo almaya çalışan biri olarak diyorum ki kilo almak kilo vermekten çok daha zor 1 kilo almak için 7000 kalori lazım

Nasıl yani , günde 7000 kalorimi alman lazım? wow, nasıl bir bünye ki 6000'i gram kilo almadın yaksın mesela...Senin işinde zormuş be Krixpt.

Rabbim hepimize sağlıklı,mutlu ömürler versin inşallah :16:

benimde ayni sorunum var. sanirim sana benziyorum bende 1,72 boyundayim ve 71-73 kilo arasinda gidip geliyorum. Seninde dedigin gibi yaglar heryerden fiskirmiyor :) amaaaaaaaa :((((( hic memnun degilim, burada yardimci olacak arkadaslar varsa bende bekliyorum tavsiyeleri. 65 kiloya düsmek istiyorum bende !

Canim benimdr boyum 175 bes alti kilo Vermek istiyorum klomuzda yakin sayilir beraber verelimmi kilo

Canım, öyle panik yapıp acil kilo vermem lazım şeklinde bir durum yok. Eminim çevrende de kimse kilolu olduğuna dair bir yorum yapmıyordur. Biz millet olarak severiz bu muhabbetleri, kilolu olduğunu düşünen olsaydı hemen söylerlerdi. En fazla balık etli, hoş duruyorsun bence. Ama evet 60-65 civarı olsan çok daha rahat edersin. Yaş ilerlemeden dikkat etmek en doğrusu; çevrende fark ediyorsundur seninle aynı kiloda olduğunu söyleyip gerçekten şişman gözükenler var. Çünkü spor yapmadıkları için yıllar geçtikçe kaslar da eriyor, yağa dönüşüyor. Ve 5 kilo kas ile 5 kg yağın kapladığı hacim aynı değil :6: Yavaş sağlıklı bir şekilde kilo ver. Evde egzersizler yapabilirsin. Sakın şu şok diyetleri düşünme bile. Hem daha beter alırsın sonra, hem de yüzün çöker.

Nasıl yani , günde 7000 kalorimi alman lazım? wow, nasıl bir bünye ki 6000'i gram kilo almadın yaksın mesela...Senin işinde zormuş be Krixpt.

Rabbim hepimize sağlıklı,mutlu ömürler versin inşallah :16:

Samsonn, canim yorumun icin tesekkürler.. Cevremde iyisin, balik etlisin vs. diyorlar ama beni sevdikleri icin mi yoksa gercekten öyle oldugu icin mi söylediklerini kestiremiyorum iste.. Buradaki yorumlara inaniyorum cünkü tanimiyorsunuz beni, bende sizi..
Cok tesekkür ederim... :)

Kizlar bana uyar.. Beraber verebiliriz.. Hem destek oluruz birbirimize, iyi olur.
Ben bugün basladim bile..

Benim problemim zaten düzensiz beslenmek.. Yoksa abur cubur yemiyorum.. Salam sosis sucuk bile yemeyen insanim, sevmiyorum cünkü..

Son düzenleme:
kesinlıkle 72 gostermıyosun. gene fotografında hafıf kılolu oldugun bellı ama 72 gostermıyosun. bende tam 170im hamıle kalmadan once 55 kıloydum. senın kılonla kıyaslayınca cok zayıfmısım gibi dusunulebılır ama kesınlkle deıldım 38 beden pant. M beden kazak,bluz giyyordum. bende hedefın 57-58 olmalı.60 65 fln da fazla.

kesinlıkle 72 gostermıyosun. gene fotografında hafıf kılolu oldugun bellı ama 72 gostermıyosun. bende tam 170im hamıle kalmadan once 55 kıloydum. senın kılonla kıyaslayınca cok zayıfmısım gibi dusunulebılır ama kesınlkle deıldım 38 beden pant. M beden kazak,bluz giyyordum. bende hedefın 57-58 olmalı.60 65 fln da fazla.

E bende 38 beden pantolon giyiniyorum, üstüm benim de Medium, hatta Small bile oluyor bazen..
Ben de mi var bir anormallik anlamadim, gerci mutlu olmam gerekiyor ama tuhaf..
72 kilo olup 38 giyinmek gercekten tuhaf.. Bizim kantar da dogru az önce tartildim 72yim..
Allah allah..:44::44::44::44:

merhaba bende 170 cm ve 65 kiloyum bende anlamadım nedir bu 65 takınıtısı dünya yerinden oynamıyo arkadaşlar bende kilo vermeye uğraşıyorum :)) geçen sene bende 78 kilodan 62 kiloya düştüm iki doğum yaptım en sonki doğum kilom yeni gitti ama şimdi masa başı iş yorgunluk spor yapamama gibi nedenlerle 63-65 aralığında gidip geliyorum yinede 38 giymiyorum arkadaşım tebr,ik ederim seni ince yapılı bi kızsın azcık kilo vermeyle narin bi kız olacaksın

bizim boyumuz için ideal kilo 61-63 deniyor ama ben 60 yada en azından 59 olmak istiyorum hayal galiba akşam geç geliyorum eve yemek yemiyim diyorum ama olmuyor sende akşam 6dan sonra bişey yeme kendi kendine gider merak etme yaşında genç zaten dert etme verirsin

E bende 38 beden pantolon giyiniyorum, üstüm benim de Medium, hatta Small bile oluyor bazen..
Ben de mi var bir anormallik anlamadim, gerci mutlu olmam gerekiyor ama tuhaf..
72 kilo olup 38 giyinmek gercekten tuhaf.. Bizim kantar da dogru az önce tartildim 72yim..
Allah allah..:44::44::44::44:

:53::53: vucut yapısıyla alakası var heralde. etin sıkı heralde, yayık deılsın ondan vucut derlı toplu oldugu ıcın olabılır cnm valla bende sasırdım..

Ben de 1.70 boyundayım 65 liloyum 62 kiloydum hep ne olduysa 65 oluverdim birden
Ben de kilo vermek istiyorum çünkü ben de kilolar kalça bölgesinde koplanıyor hep
Hele geçen 8 aylık hamile birisi gözümün önünde tartılıp 62 kilo çıkınca daha da moralim bozuldu
Ben de senin gibi hamileliği ve sonrasını düşünüyorum

merhaba bende 170 cm ve 65 kiloyum bende anlamadım nedir bu 65 takınıtısı dünya yerinden oynamıyo arkadaşlar bende kilo vermeye uğraşıyorum :)) geçen sene bende 78 kilodan 62 kiloya düştüm iki doğum yaptım en sonki doğum kilom yeni gitti ama şimdi masa başı iş yorgunluk spor yapamama gibi nedenlerle 63-65 aralığında gidip geliyorum yinede 38 giymiyorum arkadaşım tebr,ik ederim seni ince yapılı bi kızsın azcık kilo vermeyle narin bi kız olacaksın

bizim boyumuz için ideal kilo 61-63 deniyor ama ben 60 yada en azından 59 olmak istiyorum hayal galiba akşam geç geliyorum eve yemek yemiyim diyorum ama olmuyor sende akşam 6dan sonra bişey yeme kendi kendine gider merak etme yaşında genç zaten dert etme verirsin

Yasin benden büyük olmali o yüzden abla diyecegim..
Iyi de abla 2 dogum yapmissin ve benden yine de zayifsin 7 kilo..
Hem ben su yüzden 65 kilo olayim diyorum; hani 72 gibi durmuyorum ya, 38 beden giyiniyorum 60'dan asagi olsam cirkin durur bence cünkü zaten kilomu göstermiyorum ve bu kiloda 38 giyiniyorum.. Mesela 55 olsam ciroz gibi olurum ve ben öyle olmak kattiyen istemiyorum.. Hafif etli butlu her daim iyidir. :1:

:53::53: vucut yapısıyla alakası var heralde. etin sıkı heralde, yayık deılsın ondan vucut derlı toplu oldugu ıcın olabılır cnm valla bende sasırdım..

Olabilir, resimde de fark etmissindir öyle yaglar ordan burdan cikmiyor ne kadar dar giyersem giyeyim..

Var var ama tesekkürler yine de:43:

Senin kuzen baya abartmis ay 80 cok hele 90 :53:
Evet, dogrusu yarmagül gibi duruyor, erkeksi...

ay ben çok beğendim ama seni:26: yarmagül neki bacım baya izbandu duruyo yani 90 nında üstünde hatta sanırım bide demezmi 75 olunca bana çok zayıfsın diyolar diye:9::9::9: eriyecek kıyamam:27: senin taş gibi olmana az kalmış ozaman resimler çok güzel çünkü:nazar:

Back
X