bugün terapiye başladım...

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
dinledi bayan psikolog beni.dinledi dinledi dinledi.hiçbir şey anlamadım.ama devam edeceğim.o kadar git dediniz bana kaç seans gerekiyorsa alacağım gerekirse tüm yaz giderim.ilaç kullandığımı da söyedim.ama sanırım ilaç da fayda etmiyor artık dedim.tekrar psikiyatristle görüşmemi terapi aldığımı da belirtmemi istedi.
çok yalnızlık çekiyorum.ama bu dolacak bişey değil.bir aile özlemi.bazıları hemen atlayacak koca meraklısı diye ama değil işte.kendi anne babamla mutlu bir hayat yaşayamadım.onların biranlık zevkleri için dünyaya gelmiş gereksiz bir ürünüm evet aynen böyle hissediyorum ikisi de sevmedi beni.ALLAH a yöneliyorum ama o durumda karışık.bazen inançlı oluyorum namaz kılıyorum baze boşversene hiçbir istediğim olmuyor diyorum isyan ediyorum.

ya karşıma gerçekten beni sevecek bir erkek çıkacağına inanmıyorum.hatta siz hanımlar kocalarınızın sizi gerçekten sevdiğinize emin misinz? en kötü gününüzde yanlarınızda olurlar mı sahiden? hayatıma giren erkek yaratıklar buna başta babam dahil özgüvenimi alt üst ettiler.babam bana zamanında bana faydası olmayacak evladın ne gereği var demiştir buyur burdan yak.
özür dilerim yine bir konu açtım.yine dertlerimi döktüm ama burası da olmasa çıldırırım :KK43:
...........................
bizim tanışma yıldönümüz bugün.tam 13 yıl önce...24 HAZİRAN 2003
ve benim gibi gerizekalı oturup ağlıyor..çünkü bende akıl denen şeyin zerresi yok.bu adamı artık sildim faceden engelledim.bitti kapandı.onu saçmalaıklarını daha fazla dinleyip moralimi bozmak istemiyorum.beni boşadın diyor çünkü BENİ BOŞADIN!.ben onu boşamışım.neden? çünkü evden gittim.annemin evine döndüm.Bu adam 3 4 aylık suskunluktan sonra benimle 1 kez bile konuşmayıp avukatı arattı.davayı o açtı.ş...siz geri döndü bana beni boşadın diyor.yaa ..
en çok zoruma giden de biz boşandık 3 4 ay hiç aramayan adam aradı ve telefonda ağlıyor "ühhüüü niye boşanmam demedin? niye boşandın?" lan şerefsiz oişleri oraya kadar getirmişsin , daha öncesinde ben seni sevsem istesem ya çık gel derim ya da gelirim oraya, geliyom mu yoook, gel diyom mu? yoook.e sen niye beni arıyon ki ? demişssin sonra da zart diye avukata aratmışsın ne beklioyrsun benden? gerizekalı.ama yok gerizekalı olan bneim.gelip görmek istedi beni ağladı telefonda ve ben " haddiii, boşanmadan önce nerdeydin? niye o zaman ağlamadın? niye o zaman gelecem demedin? sür eşşeni niğdeye!" demek yerine "tamam buluşalım" dedim.evet çünkü ben gerizekalıym.saçlarımdan tutup duvara vurun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burda sürekli yazdığın şeyleri kafana takılan soruları, kaygılarını hepsini anlat lütfen psikoloğa,
Böyle yazınca sanki git dediniz gittim işte bişey olmadı dermişsin gb olmuş ama öyle değil, bir seansta birşey değişmez zaten. Lütfen devam et, onun söylediklerini de uygula.
Herşeyin daha güzel olacağına inan, belki hemen değil ama sonunda çok güzel olacak herşey

Burda sürekli yazdığın şeyleri kafana takılan soruları, kaygılarını hepsini anlat lütfen psikoloğa,
Böyle yazınca sanki git dediniz gittim işte bişey olmadı dermişsin gb olmuş ama öyle değil, bir seansta birşey değişmez zaten. Lütfen devam et, onun söylediklerini de uygula.
Herşeyin daha güzel olacağına inan, belki hemen değil ama sonunda çok güzel olacak herşey
ya inan bişey anlamadım ama devamı gelecek.gelmeli.kararlıyım yaz boyu sürse de gideceğim söz veriyorum kk ya.

Kendin için çok iyi yapmışsın psikoloğa gitmekle.:super:
Sakın pes etme anlat dök içindekileri ferahla.Bütün o travmalarının zamanla toparlanacağına inanıyorum. Yaşadıkların kolay şeyler değil.Üzenleri Allaha havale et kendin için hayırlısını iste.

ya inan bişey anlamadım ama devamı gelecek.gelmeli.kararlıyım yaz boyu sürse de gideceğim söz veriyorum kk ya.
Lütfen devam et,
Bak buraya yazıyorsun sürekli güzel ama olumlu olanlar kadar olumsuz yıkıcı yorumlar da geliyor, psikolojik olarak çok hassas bir durumdasın, yüz insan konuna cvp yazıyorsa yüzü de ayrı sertlikte yorumluyor. Bu sana iyi gelecek birşey değil. Psikologla herşeyi konuş, seni tanımayan önyargısız bir dinleyici o, daha objektif olacaktır. İlaçlarını da aksatma psikiyatrik desteği de.

Önce sizin bunların iyi geleceğine inanmanız gerekiyor.
İyileşmek için caba inanç.
Hemen bir kerede hallolmaz. Siz anlatın anlatın anlatın.

ay cok sevindim :)
sabırlı olun sonuçta terapiden beklenti ne? karşındaki terapist, çözemediğim problemler hakkında bana yardımcı olsun,beni anlasın.
siz o problemlerle uzunca bi vakit uğraştınız,neyin ne oldugunu anlaması için terapistin de uzunca bi vakte ihtiyacı var,karşınızdaki sihirbaz değil hemen bi saatte tüm dertleri çözsün :)
sabredin,inanın.

Daha ilk seansta bir sey anlasılmaz damla. Onun da seni tanıması gerek ondan sonra senin yaralarına iyi gelebilir ancak.

Sabırlı ol, sakin aksatma devam et.ve ona kendini tamamen ać olur mu, yani "ayy benim hakkımda ne düşünür" diye bir endiseye kapılma sakın. Sen kendini cok iyi acman gerekir ki o da seni iyice anlasn ve çözümü de ona göre sunabilsin sana.

Bu arada suana kadar açtığın konularn icinde beni tek mutlu eden bu konun oldu. :)

Hele sükürki basladin terapiye. Burada yazdiklarina göre kötü biri degilsin asla ama saf oldugun belli ve her sana uzanan kola tutunmak istiyorsun hemende kaniyorsun bu bes belli.
Gec yasta evlenen bir cok kadin var bu nasip kismet isleri.
Kendinde hata bulma daha fazla bana göre senin tek hatan illa biri olsun hayatimda kim olursa olsun gibi geliyor buradan.
Umarim kisa zamanda iyi olursun

Hele sükürki basladin terapiye. Burada yazdiklarina göre kötü biri degilsin asla ama saf oldugun belli ve her sana uzanan kola tutunmak istiyorsun hemende kaniyorsun bu bes belli.
Gec yasta evlenen bir cok kadin var bu nasip kismet isleri.
Kendinde hata bulma daha fazla bana göre senin tek hatan illa biri olsun hayatimda kim olursa olsun gibi geliyor buradan.
Umarim kisa zamanda iyi olursun
kesinlikle kesinlikle çok safım..inan ki öyleyim bak beni bir kez bile yüzyüze görmeden nasıl anladım.ya benimle günlük hayatta görüşen insanlar anlamıyorlar mı ne kadar saf olduğumu kesinlikle anlıyorlar :( evet bana uzanan her kola tutunmak istiyorum .. aileden gelen o kadar büyük eksiklikler var ki...sevgi açlığı ya da yüzüne gülen birini hemen işte bu beni seviyor demek...ALLAH ım sen bana yardım et.psikolog bunları da çözecek mi zamanla?
öyle bir zaman gelecek ki ben bu saflığımdan da kurtulabilecek miyim :KK61::KK61::KK61::KK61:

ya karşıma gerçekten beni sevecek bir erkek çıkacağına inanmıyorum.hatta siz hanımlar kocalarınızın sizi gerçekten sevdiğinize emin misinz?
Bunları sorgulamayı bırak, kendine dön.
Kendin için çok önemli bir adım atmışsın, ön yargıyla gitme oraya, inan, kendine güven.
Aile de eş de sevgili de bir yere kadar işe kendini sevmekle başla.
Hiç kimse için en güzel yıllarını heba etme.

kesinlikle kesinlikle çok safım..inan ki öyleyim bak beni bir kez bile yüzyüze görmeden nasıl anladım.ya benimle günlük hayatta görüşen insanlar anlamıyorlar mı ne kadar saf olduğumu kesinlikle anlıyorlar :KK43: evet bana uzanan her kola tutunmak istiyorum .. aileden gelen o kadar büyük eksiklikler var ki...sevgi açlığı ya da yüzüne gülen birini hemen işte bu beni seviyor demek...ALLAH ım sen bana yardım et.psikolog bunları da çözecek mi zamanla?
öyle bir zaman gelecek ki ben bu saflığımdan da kurtulabilecek miyim :KK61::KK61::KK61::KK61:

Banada herkes saf oldugumu der iyi niyetli karsidakini kendim gibi düsünmemi bunlar kötü seyler degil ama karsindaki kisi seni cok iyi evire cevire kullanabilir bu özelliklerinden dolayi. Karsindaki kisiye hic bir zaman sonsuza denk güvenmemelisin kensine güvenki hata yapma. Bak bide canim bende mükemmel bir ailede dogmadim bjda bkzim imtihanimiz ama beterin beteri var birde öyle düsün. Piskologun eminim sana cok iyi yardimci olur. Hakkinda hayirlisi olsun

Ya aslında gurup terapisi imkanınız olsa keşke. KK ' da sizin durumunuzda olan bayanlar var.

Keşke dönem dönem bir araya gelseniz ve sıkıntılarınızı paylaşsanız yüz yüze, ne kadar güzel olur.

Bir de kendiniz gibi insanlarla bir araya gelmek kendinize de bir dış bakış imkanı sağlayacaktır mesela.

M Munevvergul nerelerdesin?

Back
X