Bugün terk edildim

• Konu Sahibi Konu Sahibi didemce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede evli biri ve aynı işyerinde çalışıyosunuz anladığım kadarıyla aynı ortamdayken tekrar başlayacak emin ama sizi terk etmekle size iyilik etmiş çok seviyosanız bile uzak durun derim...

Sanırım evli bir erkek o sanada çok güzel bir iyilik etmiş uzak dur ondan galiba aynı iş yerindesiniz yazık etme kendinede onada evliyse eğer yuva yıkmış olucaksın uzak dur ya kendınede sevdıgın adamada gerekirse iş degiştir yuva yıkanın yuvası olmaz unutma ömür boyu vicdan azabı çekersin bak ne güzel dostça bitmiş herşey zaten

egerki o sevgilim dediginz sahis evli ise ve siz evli bir erkegi sevmis iseniz size koca bir yaziklar olsun derim once basima geldi biliyorum kendini o adamin esinin yerine koy bakalim, koyamazsinki koyabilseydin zaten o halti yemezdin, o adamdanda sana hayir gelmez evli erkeklerin cogu heyacan macera icin batiyor bu zina batakligina, sizin gibi kadinlarda sadece kendini dusunur ben mutlu olayim ben sevileyim amaaan banane karisindan cocugundan evli bi erkegi ayartmak sizin gibiler icin buyuk bir kazanc... egerki ortada evli erkek yoksa sizde evli erkegi sevmediyseniz ozamanda sizden ozur dilerim, ama okuduklarim oyle oldugunu hissettirti bana . yuva yikanin yuvasi olmaz insallah

Ölmek hemde ne olursa olsun terk eden biri için ölmeyi düşünmek...Siz bu kadar aciz değilsiniz tabiki ayakta kalacaksınız ve yolunuza devam etceksiniz...Sormayın demişsiniz sebeplerini ama ayrılmışsanız demek ki sebepler öyle küçük sebepler değil...Hayatta neler geçmiyor ki elbette bu da geçecek...

hem soru sormayın diyorsunuz,hemdeteselli arıyorsunuz..bence dürüst olun da nedenini açıkça yazın.yazamayacağınız kadar ne kötü olabilir. madem ,nedenini yazamayacak kadar kötü,neden beraber oldunuz. vs vs vs....

belkıde kendınızce haklısnız sızın sıze goreee haklı sebebelerınız varr konuyuu beklıde tam anlamıyla acıklasaydınızz belkı bızde sıze hak verıcektıkk amaaa dıyecegım tekkksey eger sevdıgınız adam sızden ayrılmıssa sonunda ya dogru yolu bulmus yada yenı sevgılı bulmuss bence eger evlı bır adamla bırlıkte olup bır ılıskı yasadıysanız bence daha fazla guırrurunuzu ıncıtmeyınnn kendınızıde bos yere bunalıma sokmayın asktan kım gebermıskı sızde olesınız

ayrılık bu ölüm değil ya

onu sorma bunu sorma
sebebini bilmediğim içinde nasıl teselli vereyimki
hayırlısı olsun

teselli falan değil sana gerçekleri söliyim geçmişine sahip çık ve saygıyla an şuan tabiki ağlayacaksın acısını yaşayacaksın yaşa ki hayatında içiboşluklara yer olmasın ama emin ol eğer bunu sindire sindire yani bu dönemi atlatıp belli bir zaman sonrada bunu küçük bir tebessümle ve gözlerindeki ışıkla anabilirsen sen dünyanın EN GÜÇLÜ BAYANLARI arasında yer alırsın hayatta acınıda sevincinide kederinide içi dolu dolu yaşa şuan bulunduğun durum aslında seni bir nevi hayata dair hazırlama gibi ve asla sakın elinden alınan yada uçup giden herneolursa olsun onlar için SONU asla ama asla düşünme çünkü ozaman ACİZLER ASRASINDA yer alırsın hayat sürprizlerle dolu umudunu yitirme yeter arkadaşım :))))))

sonu olmayan bir ilişki ; belli bir yerden sonra sana mutluluk ve huzur yerine bol bol acı ve gözyaşı getirir... bekledikleri gerçek olmaz hiçbir zaman... hayalin kurdukların sadece hayallerinde kalır... ama bir yerden sonra hayal kurmak bile canını acıtır...

yaşayacağın bu acıları şimdi yaşıyor olman ; hayattan daha çabuk birşeyler diliyebilmene neden olacak... ne kadar geç çekersen bu acıları yaşayacağın mutlulukları da erteleyeceksin...

o kişinin senin için önemli olması ; kimseye benzememesini düşünmek yerine yaşadığın ilişkinin doğru olmadığını düşün... onu kaybetmek diye bakmak yerine ; hayatını kazanmak ; kendini olgunlaştırmak ve büyütmek olarak bak bu ayrılığa...

ayrılıklar insanlara çok şey öğretir... sen henüz öğrenmeye başlamadın ama öğreneceksin...
ve gün geldiğinde iyi ki ayrılmışım... acaba öğrenecek daha neler var hayatta diye atılacaksın ortaya... bence umudunu yitirme ... ve verilen karara her ne kadar sen istemesen de saygı göster ve yoluna git...

dilerim acın her geçen gün yerini tatlı bir tecrübeye bırakır...

Aynı işyerindemisiniz.. o zaman ayrılmanız daha zorlaşacak. Tekrar başlama olasılığı yüksektir...

Silkin ve kendine gel,yanlış yoldasın...Adama da bravo mantığı ve vicdanı geç de olsa devreye girmiş...

sorma dediğine göre bu insan büyük ihtimalle evli birisi bence aylılmak en iyisi eğer evli ise bu insan azcıkta eşini düşünsen iyi olur derim arkadaşım aklını başına al bence

umuyorum bahsettiğin kişinin evli olmasından kaynaklanmıyordur bu imkansızlık.. öyle ise beyefendiyi tebrik ediyorum bu yoldan dönmüş.. sizin içinde ders olmasını bir daha aynı hataya düşmemenizi, kimsenin ahını da almamanız dilerim..

ama imkansız aşklar yalnız yasak aşklar değildir.. bazılarımız için din, kültür, kökende imkansızlık sebebi olabiliryor bazı çiftler için.. çok örneklerini de gördüm. eğer bu sebeplerden imkansız olduğunu düşünüyorsanız şunu diyebilirim; bunların hiç biri iki insan gerçekten birbirini seviyor, değer veriyorsa engel olamaz.. her sorunu gücünüzle aşabilirsiniz.. asla korkmayın.. yenilmeyin diyebilirim..

sebebi sormayın dediğiniz için aklıma gelen iki sebep için yorum yaptım. keşke daha açık belirtseymişsiniz..

ne olursa olsun hayat güzel ve kimse için ölmeye değmez.yaran çok taze sadece sabır biraz kabuk bağlasın geçicek herşey

Konuyu tam anlayamdık sebebini görenemeynce ama bence acını çek ama içinde yaşa zaman herşeyin ilacı bence üzme canını her konuda ona karşı kendin engelle bzde yaşadık b çok şey ama ben suna inanıorum zaman herşeyin ilacı nolrsa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…