Çok teşekkür ederimHayırlı olsunben de yarın olacağım. Konuyla ilgili bilgim yok konuyu takip edeceğim
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah sımsıkı sağlıkla tutunup ilerlemeyi nasip etsinMerhaba arkadaşlar bugün transfer oldum güzel geçti dediler...bundan sonrası nelere dikkat etmeliyim...tabi ilaç iğneler devam ...on ikinci gün kan testi hayırlısı insallah
Allah razı olsun canim amin inşallahMerhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah sımsıkı sağlıkla tutunup ilerlemeyi nasip etsinbu süre zarfında en önemlisi kendinizi yoracak hiçbirsey yapmayın bence özellikle ilk 3-5 gün dinlenin ve bol su alın beslenme çok önemli yine herzaman ki gibi et,süt,yumurta,çiğ kuru yemişler özellikle de çiğ kabak çekirdeği,avokado,mevsim sebze ve meyvelerini tüketebilirsiniz benim aklıma gelenler bunlar şimdilik
Merhaba bende ayın 5 inde oldum. Sancınız falan var mı ya da herhangi bir kasılma his falan?Allah razı olsun canim amin inşallahsağa sola dönerken bile korkuyorum vallahi ne zor...iğnelerin var her gün sagliknocaga yurucem ...avakado yiyorum ..eşim kavrulmuş badem almış sıkıntı olmaz sanırım...3. gün embriyo 12 gün sonunda kan vericem hadi inşallah tutunurlar
Hayırlı sonuclar insallahMerhaba bende ayın 5 inde oldum. Sancınız falan var mı ya da herhangi bir kasılma his falan?
Benim doğal bu defa kan sulandırıcı ve duphaston kullanıyorum onun dışında ilaç kullanımı yok ama aşırı sancım var bacaklarımda belimde kasıklarımda tedirgin ediyor beniHayırlı sonuclar insallahkarın bolgemde ara ara ağrı oluyor.saga sola dönerken dahi korkuyorum bir şey olacdk diye ..kalçadan iğne var.kan sulandırıcı koldan vurunuyorum.ilac fitil devam..sizde nasıl durumlar...
Merhaba inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız benim size vereceğim tek tavsiye kafanıza takmayın sakin kalın tabi ağır iş yapmayın yukarıya uzanmayın o ayrı ama zihinsel olarak rahat olun kasmayın ben ilk 2 transferimde kastım kendimi arabaya binmedim neredeyse yataktan kalkmadım ama olmadı stres de çok önemli 3.transferimde hiçbirşeye dikkat etmedim ne ceviz badem falan hiçbirşey yemedim ama nasip oldu çok şükür oyüzden dua edin sabredin bekleyin zamanı geldiyse zaten olacaktırMerhaba arkadaşlar bugün transfer oldum güzel geçti dediler...bundan sonrası nelere dikkat etmeliyim...tabi ilaç iğneler devam ...on ikinci gün kan testi hayırlısı insallah
Yok canım bence o kadar sağ sola dönmek sorun olmaz bende 3.gün taze embriyosu oldum benim doktorum dönebilirsin hep yatmana gerek yok oturabilirsin ve 3-5 günden sonra ufak yürüyüşler yapabilirsin demiştiAllah razı olsun canim amin inşallahsağa sola dönerken bile korkuyorum vallahi ne zor...iğnelerin var her gün sagliknocaga yurucem ...avakado yiyorum ..eşim kavrulmuş badem almış sıkıntı olmaz sanırım...3. gün embriyo 12 gün sonunda kan vericem hadi inşallah tutunurlar
Dimi panik haller işteYok canım bence o kadar sağ sola dönmek sorun olmaz bende 3.gün taze embriyosu oldum benim doktorum dönebilirsin hep yatmana gerek yok oturabilirsin ve 3-5 günden sonra ufak yürüyüşler yapabilirsin demişti
Kendini strese sokma canım hiç biliyorum kolay değil ama rahat ol o kadarcık yürümekten falan bir şey olmazDimi panik haller iştebenimde dondurulmuş 3.gun ...iğne için kalça ve koldan vurunuyorum.. sağlık ocağı yakın oraya yurucem öyle bakalım hayırlısı hakkimizda
Doğru diyorsun rahat olmak en güzeli...gece fitil yaptım çok az peceteye koyu kahve gibimi nedir geldi ama azdı...daha da gelmedi...normal mi acaba bilemedim.Kendini strese sokma canım hiç biliyorum kolay değil ama rahat ol o kadarcık yürümekten falan bir şey olmaz
Bence azda olsa lekelenme tarzı şeyleri doktorunuza bildirin genelde önemli olmuyor o tarz şeylerde belki ilaçlarla ilgili falan olabilir mesela kan sulandırıcı hap iğne vs kullanıyor musunuzDoğru diyorsun rahat olmak en güzeli...gece fitil yaptım çok az peceteye koyu kahve gibimi nedir geldi ama azdı...daha da gelmedi...normal mi acaba bilemedim.
Aynen kan sulandirici iğne vurunuyorum dün başladım...inşallah bişey olmaz...Bence azda olsa lekelenme tarzı şeyleri doktorunuza bildirin genelde önemli olmuyor o tarz şeylerde belki ilaçlarla ilgili falan olabilir mesela kan sulandırıcı hap iğne vs kullanıyor musunuz
İnşallah canım gönlünü ferah tut benim doktorum oksaparı çok stoklamayın mesela demişti bazen erken kesmek durumunda kalıyoruz diyeAynen kan sulandirici iğne vurunuyorum dün başladım...inşallah bişey olmaz...
Çok teşekkür ederimİnşallah canım gönlünü ferah tut benim doktorum oksaparı çok stoklamayın mesela demişti bazen erken kesmek durumunda kalıyoruz diye
Aynen öyle maalesef vücutumuz haşat valla neyse sonucu güzel olsun inşallah evet bende 4 eylülde oldum canımÇok teşekkür ederimEvet drlarda herkese ayrı tedavi...On iki gün boyunca vuruncakmisim koldan vurunuyorum..promester var o da kalçadan ...iğneler ilaçlar bünye hormonda değişiyor tabi...siz Transfer oldunuz mu canim
hayirli olsun insallah sıki sıkı tutunur bebegin transfer sonrasi ozellikle bol sıvı tuketmeye ozen goster ben gunde 3 lt su 2 adet maden suyu ve meyve suyu iciyordum ve 10 gun boyunca hic is yapmadim aksamlari hafif yuruyusler yapip tekrar uzandim birde ben gunde 1000 tane Ya Musavvir zikri cektim sizede oneririm sonucumda pozitif oldu cok sukur bgn 8+2 gunluk oldukMerhaba arkadaşlar bugün transfer oldum güzel geçti dediler...bundan sonrası nelere dikkat etmeliyim...tabi ilaç iğneler devam ...on ikinci gün kan testi hayırlısı insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?