- 23 Ağustos 2018
- 224
- 161
- 103
Hayırlı olsun. Ben de dün oldum. Nasılsın, ne hissediyorsun ?Ben de dün transfer oldum hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun. Ben de dün oldum. Nasılsın, ne hissediyorsun ?Ben de dün transfer oldum hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah![]()
Teşekkür ederim seninki de hayırlı olsun. Fazla ayakta kalınca belim ağrıyor onun dışında bir şey yok sen nasıl hissediyorsun bir de dünden beri kahverengi lekelenme varHayırlı olsun. Ben de dün oldum. Nasılsın, ne hissediyorsun ?
Bel ağrısı oluyor arada o da geçiyor bu kadarTeşekkür ederim seninki de hayırlı olsun. Fazla ayakta kalınca belim ağrıyor onun dışında bir şey yok sen nasıl hissediyorsun bir de dünden beri kahverengi lekelenme var
Ben de hiç belirti yokkk, korkuyorum, Allahım sen yardım et![]()
Ya inşallahNisan1980 ve
kucukpapatya yazdiklarinizi okudum.bence ikiniz de hamilesiniz.yanlis anlamayin.sadece oyle hissettm ve yazmak istedim.insallah da dogru hissetmisimdir
![]()
Keşke öyle olsa canım, teşekkür ederim moral oldunNisan1980 ve
kucukpapatya yazdiklarinizi okudum.bence ikiniz de hamilesiniz.yanlis anlamayin.sadece oyle hissettm ve yazmak istedim.insallah da dogru hissetmisimdir
![]()
Sonucu alinca yazin burayaKeşke öyle olsa canım, teşekkür ederim moral oldun![]()
Yazarız mutlaka çok teşekkür desteğin için