Bugün tüp bebek için startı verdik igneyle başladım allahım pişman etmesin

teleskop26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
82
1
86
Eskişehir
ARKADAŞLAR BUGÜN LUCRİNE BAŞLADIM AKŞAM 20:30 DA İLK İGNEMİ YAPTIRDIM.LUCRİN 5 MG,GONAL F 450 MG(3 KUTU)OVİTROLLA 250 MG,VE CRİNORE JEL BU İLAÇLARI ALDIK.ADETİMİN 2-3 GÜNÜ ANKARAYA ANATOLIAYAY GİDİCEZ YENİDENBU AYIN SONU VEYA KASIMIN İLK GÜNLERİNE DENK GELİYOR.GÜZEL YÜREKLERİNİZLE DUA ETMENİZİ İSTİYORUM ALLAH HEPİMİZİ ÇOCUK SAHİBİ EDER İNŞ.:teytey::teytey::lepi:

cnm hayırı olsun.....sorun neydi.....fsh kçtı snin, bnde tüp bebeğe bşlıycam ama fsh 22.....

Hayırlı olsun canım bende bugÜn ıkıncı ıĞnemı vurdum eŞım vuruyo hıÇ hıssetmedım senle beraber baŞladık sen baŞtan ben dondurulmuŞlarla ınŞallh sevınÇlı ve hayırlı haberlerle dÖnerız evlerımıze dıĞer arkadaŞlarda Öyle allh yar ve yardımıcmız olsun amıııınnnn

tedavin hayırlı olsun canım..inşallah bu ay mucizene kavuşursun. Bende kasım başında başlıyorum tedavime adetimin 2. gününde. benim ilaçlarım seninkilerden epey farklı ama olsun herkesin bünyesi farklı tabi

inşallah hamileyim diye yazarsın ve her zaman hayırlı haberlerini alırız
Allah hepimizin yardımcısı olsun

inşallah son tedavın olur ve ıkız ıkız bebıslerını kucagına alırsın Rabbım emeklerıni bosa cıkartmasın

sagolun arkadaşlar filo fsh ney tam bilmiyorum.bizim tek sorun vardı benim tüpler kapalıydı ameliyat olmuştum.eşinde sorun yok bendede yumurtalar bayagı iyimiş.inş.hepinizle mutlulugumu paylaşıcam surayn hadi kız bakalım hangimiz önce doguracaz:))sweet33,aymilewyafilo ve surayn çok tşk ediyorum.ben 3 tane gelirsede kabulümdür aldırmam bebişimi ikiz veya üçüz dogurucam kararlıyım:))msjımı okuyan tüm arkadaşlar inş.hepimiz üçüz dogururuz:)))

Teleskop allah gÖnlÜne gÖre versın canım bende kasım ın ılk haftası baŞlıyorum tedavıye hayırlısı olur ınŞallah

tedavin inş.güzel sonuçlar verir
ve yavruna kavuşursun
bol bol dua et
tedaviler bizim vesilemiz onu Rahimimize düşerecek olan Rabbim...........

ARKADAŞLAR BUGÜN LUCRİNE BAŞLADIM AKŞAM 20:30 DA İLK İGNEMİ YAPTIRDIM.LUCRİN 5 MG,GONAL F 450 MG(3 KUTU)OVİTROLLA 250 MG,VE CRİNORE JEL BU İLAÇLARI ALDIK.ADETİMİN 2-3 GÜNÜ ANKARAYA ANATOLIAYAY GİDİCEZ YENİDENBU AYIN SONU VEYA KASIMIN İLK GÜNLERİNE DENK GELİYOR.GÜZEL YÜREKLERİNİZLE DUA ETMENİZİ İSTİYORUM ALLAH HEPİMİZİ ÇOCUK SAHİBİ EDER İNŞ.:teytey::teytey::lepi:

aminnn inşallah canım.Allah tüm isteyenlere bebişler versin.:emir_bebek:

teleskop tedavin hayırlı olur inş. Allah kalbine göre versin. Moralini hep yüksek tutmaya, pozitif düşünmeye çalış. Karamsarlığa kapılma sakın ve bol bol dua et. ınşallah herşey çok güzel olur. Allahım bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun

canım aman bol keyifli ol :))) tedavin hayırlı olsun inssssss burdan hamileyimmmmmmmmmmm:teytey:diye yazarsın insssss

çok mersi canlarım benim yaa koca eskişehirde yapayalnızım ama sizler bana can yoldaşı oldunuz her durumdan haberdar edrim sizleri çok saolun:))

canım tedavin hayırlı olsun. allah yüzünü güldürsün canım. senin için dua edicem bebişlerine kavuşursun inşallah.

Back
X