Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün tüp bebek için startı verdik igneyle başladım allahım pişman etmesin
Hayırlı olsun teleskop, inş güzel sonuçlar alırızz hep birliktee :) Benimde önümüzdeki cuma yada cumartesi toplanacak yumişlerim :) Sen geldiginde büyük ihtimalle orada olabilirim :)
inş.kızlar ama birbirimiz nasıl tanıyacaz ben yakama kırmızı bi karanfilmi taksam:))adetimi bekliyorum ben büyük ihtimal ekimin 31 ne olmam lazım eger 31 ekimde adet olursam 2-3 gibi ank.da olucam:))
inş.kızlar ama birbirimiz nasıl tanıyacaz ben yakama kırmızı bi karanfilmi taksam:))adetimi bekliyorum ben büyük ihtimal ekimin 31 ne olmam lazım eger 31 ekimde adet olursam 2-3 gibi ank.da olucam:))[/QU
Banada o sıralar transfer yapılabilir kesinleşmedi ama tahmini o günler olacak gibi, Hastanede olurum kesin :) Karanfili görünce yanına gelirim hemen teleskop :)))))