• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün tüp bebek için startı verdik igneyle başladım allahım pişman etmesin

amin inş.hepimiz güzel haber alalım istiyorum surayn çok saol gülüm.yaff kızlar kaç gündür benim istahım açıldı yaw igneden olabilirmi?yemek saati gelince gözüm dönüyo:))

Hayırlı olsun teleskop, inş güzel sonuçlar alırızz hep birliktee :) Benimde önümüzdeki cuma yada cumartesi toplanacak yumişlerim :) Sen geldiginde büyük ihtimalle orada olabilirim :)

hayırlı olsun arkadaşlar sanırım üçümüzde aynı dönemde anatoliada olucaz inşallh güzel heberler bizi bekliyor

inş.kızlar ama birbirimiz nasıl tanıyacaz ben yakama kırmızı bi karanfilmi taksam:))adetimi bekliyorum ben büyük ihtimal ekimin 31 ne olmam lazım eger 31 ekimde adet olursam 2-3 gibi ank.da olucam:))

inş.kızlar ama birbirimiz nasıl tanıyacaz ben yakama kırmızı bi karanfilmi taksam:))adetimi bekliyorum ben büyük ihtimal ekimin 31 ne olmam lazım eger 31 ekimde adet olursam 2-3 gibi ank.da olucam:))[/QU

Banada o sıralar transfer yapılabilir kesinleşmedi ama tahmini o günler olacak gibi, Hastanede olurum kesin :) Karanfili görünce yanına gelirim hemen teleskop :)))))

Back
X