- 7 Ekim 2017
- 118
- 272
- 18
- 34
- Konu Sahibi Sugargirl1990
-
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/abartiyor-muyum.1035349/page-2#post-53045435Allah kerim, yeni kapıların açılması için eskisinin kapanması şart. Eski konunuzu bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun demeye geldim
Allah yeni ve daha güzel kapılar açsın inşallah.
Daha gücünüz var ki Allah sizi sınıyor,Hayat bu yeni ve guzel kapilari bana bir turlu acmiyor arkadasim. Evliligimi bitirdim. Bebegimi kaybettim. Isim yoluna asla girmiyor. Ailem anlayisli degil. Konusacak derlesecek hic kimsem yok.
Bugun dedim kendimi şu köprüden atsam ne olur ?
Gucum kalmadi. Tutunamiyorum
Isimde iyiydim. Terör propagandasi yaptigi icin susamadim.Hiç üzülme bende iş anlamında kötü günler geçirdim duanı et sabır dile bu arada kidemin 1 yıldan fazla miydi?eğer seni cikarttilarsa ihbar ve kıdem tazminatı ödemek zorundalar biliyosun
Eski konunuzda anlattıklarınızı ve üslubunuzu hatırlıyorum. Aileniz anlayışsız ama siz de hoşgörülü empati sahibi bi insan değilsiniz. Alıngan takıntılı ve drama queen taraflarınız olduğunu düşünüyorum. Hayatı kendinize bu kadar zorlaştıran biraz da siz olabilir misinizHayat bu yeni ve guzel kapilari bana bir turlu acmiyor arkadasim. Evliligimi bitirdim. Bebegimi kaybettim. Isim yoluna asla girmiyor. Ailem anlayisli degil. Konusacak derlesecek hic kimsem yok.
Bugun dedim kendimi şu köprüden atsam ne olur ?
Gucum kalmadi. Tutunamiyorum
Kalbim paramparca bu kadar hayat deneyimi yeter.Hiç üzülme, isyan etme. Allah başka kapı açacaktır, çektiğin sıkıntılar sana hayat deneyimi olacak. Buna kalpten inan hayatın elbet yoluna girecektir.
Bulundugum ortamda pkk sempatizanligi yaptirtmam. Bu senin ikinci uyeligin. Yazma uzaEski konunuzda anlattıklarınızı ve üslubunuzu hatırlıyorum. Aileniz anlayışsız ama siz de hoşgörülü empati sahibi bi insan değilsiniz. Alıngan takıntılı ve drama queen taraflarınız olduğunu düşünüyorum. Hayatı kendinize bu kadar zorlaştıran biraz da siz olabilir misiniz
Üsluba anlayışa bak. ikinci üyelik nerden çıktı ne kadar iftiraya hazır bi insansınız eski işyerinizdekiler sizden çok çekmiş olmalıBulundugum ortamda pkk sempatizanligi yaptirtmam. Bu senin ikinci uyeligin. Yazma uza
Yaşın 26 ise gerçekten, dur daha neler göreceksin. Kimlerden nasıl darbeler alacaksın. Bu üzüntülerin bitecek üstüne insanlara güvenecek ve tekrar darbe yiyeceksin. Bunları yaşamamak için çok rutin bir hayatın olmalı ama bazı insanlara rutin yasak edilmiş resmen. Benim hayatımda her zaman atraksiyon ve sorun bol olmuştur. Hala devam ediyor, daha dün deniz kenarında yürürken ben ne saçma kararlar veriyorum diye kendime hayıflanıyordum. Bugün ise savaşmaya karar verdim. Güçlü olmaktan başka çaresi olmayan insanlar vardır ya, işte onlardansın. Altın tepside sunulmayacak mutluluk. Buna alıştır kendini.Kalbim paramparca bu kadar hayat deneyimi yeter.
Hayattan beklenttim cok fazla degildi. Siradan bir iş , iyi bir adam, guzel bir bebek.
Boşandiktan sonra is hayatim kaos oldu. 3 sene dayanabildim bir firmada. Asilmadiklari gun yoktu. Ailem buna ragmen arka cikmadi. Heryer boyle dediler. Idare etseydin dediler.
3 ay girdim bu firmaya. Psikolojim yeterince bozuktu. Kapiya gidene kadar hakaret duydum . hic bu kadar asagilanmamistim.
Yaşın 26 ise gerçekten, dur daha neler göreceksin. Kimlerden nasıl darbeler alacaksın. Bu üzüntülerin bitecek üstüne insanlara güvenecek ve tekrar darbe yiyeceksin. Bunları yaşamamak için çok rutin bir hayatın olmalı ama bazı insanlara rutin yasak edilmiş resmen. Benim hayatımda her zaman atraksiyon ve sorun bol olmuştur. Hala devam ediyor, daha dün deniz kenarında yürürken ben ne saçma kararlar veriyorum diye kendime hayıflanıyordum. Bugün ise savaşmaya karar verdim. Güçlü olmaktan başka çaresi olmayan insanlar vardır ya, işte onlardansın. Altın tepside sunulmayacak mutluluk. Buna alıştır kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?