• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun verdim istifami

Sugargirl1990

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
118
272
18
34
Daha once burada bir konu acmistim. Isyerindeki calisma arkadasimin siyasi zirvaliklari vs.benim tahmin edemeyecegim boyutlara gelmisti.

Benim personel mudurum de zaten anlayissiz bir insandi. Bu sekreter kiz, her sabah sacini örer, kaslarini alir, ay siz taş gibisiniz derdi. Liseyi zor bitirmis insan basimiza mudur olursa bunlar oluyor.

Aileme durum nasil aciklayacagim bilmem. Dertlesmek istedim sizlerle. Bahdettiginiz gibi "140 " ihbar hattini arayacagim dedim buna musade etmem dedim. Senin sacini basini yolarim dedi. Siz personel muduresisiniz is yerinde oldugunuzu unutmayin dedim . Hakarete devam etti. Sekreter koz da topla esyalarini pilini pirtini dedi hadi yallah dedi.

Bana da, yasadigin ulkeye de ihanet ediyorsun. Vicdanina birakiyorum dedim.

Islandim. Usudum. Yolumi kaybettim sanayide. Eve vardim. Pisman degilim. Maddi acidan cok zor gunler beni bekliyor.

Allah kerim, yeni kapıların açılması için eskisinin kapanması şart. Eski konunuzu bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun demeye geldim

Allah yeni ve daha güzel kapılar açsın inşallah.

Hayat bu yeni ve guzel kapilari bana bir turlu acmiyor arkadasim. Evliligimi bitirdim. Bebegimi kaybettim. Isim yoluna asla girmiyor. Ailem anlayisli degil. Konusacak derlesecek hic kimsem yok.
Bugun dedim kendimi şu köprüden atsam ne olur ?
Gucum kalmadi. Tutunamiyorum

Hayat bu yeni ve guzel kapilari bana bir turlu acmiyor arkadasim. Evliligimi bitirdim. Bebegimi kaybettim. Isim yoluna asla girmiyor. Ailem anlayisli degil. Konusacak derlesecek hic kimsem yok.
Daha gücünüz var ki Allah sizi sınıyor,
Tam da bu noktada daha güzel bir kapı açılacak demektir
Biraz maneviyata yönelin,bakın her şey çok daha güzel olacak.
Tez zamanda olur inşallah.

Hiç üzülme bende iş anlamında kötü günler geçirdim duanı et sabır dile bu arada kidemin 1 yıldan fazla miydi?eğer seni cikarttilarsa ihbar ve kıdem tazminatı ödemek zorundalar biliyosun

Hiç üzülme bende iş anlamında kötü günler geçirdim duanı et sabır dile bu arada kidemin 1 yıldan fazla miydi?eğer seni cikarttilarsa ihbar ve kıdem tazminatı ödemek zorundalar biliyosun
Isimde iyiydim. Terör propagandasi yaptigi icin susamadim.
3 aydir oradaydim.

Hiç üzülme, isyan etme. Allah başka kapı açacaktır, çektiğin sıkıntılar sana hayat deneyimi olacak. Buna kalpten inan hayatın elbet yoluna girecektir.

Eski konunuzda anlattıklarınızı ve üslubunuzu hatırlıyorum. Aileniz anlayışsız ama siz de hoşgörülü empati sahibi bi insan değilsiniz. Alıngan takıntılı ve drama queen taraflarınız olduğunu düşünüyorum. Hayatı kendinize bu kadar zorlaştıran biraz da siz olabilir misiniz

Hiç üzülme, isyan etme. Allah başka kapı açacaktır, çektiğin sıkıntılar sana hayat deneyimi olacak. Buna kalpten inan hayatın elbet yoluna girecektir.
Kalbim paramparca bu kadar hayat deneyimi yeter.
Hayattan beklenttim cok fazla degildi. Siradan bir iş , iyi bir adam, guzel bir bebek.
Boşandiktan sonra is hayatim kaos oldu. 3 sene dayanabildim bir firmada. Asilmadiklari gun yoktu. Ailem buna ragmen arka cikmadi. Heryer boyle dediler. Idare etseydin dediler.
3 ay girdim bu firmaya. Psikolojim yeterince bozuktu. Kapiya gidene kadar hakaret duydum . hic bu kadar asagilanmamistim.

Eski konunuzda anlattıklarınızı ve üslubunuzu hatırlıyorum. Aileniz anlayışsız ama siz de hoşgörülü empati sahibi bi insan değilsiniz. Alıngan takıntılı ve drama queen taraflarınız olduğunu düşünüyorum. Hayatı kendinize bu kadar zorlaştıran biraz da siz olabilir misiniz
Bulundugum ortamda pkk sempatizanligi yaptirtmam. Bu senin ikinci uyeligin. Yazma uza

Kalbim paramparca bu kadar hayat deneyimi yeter.
Hayattan beklenttim cok fazla degildi. Siradan bir iş , iyi bir adam, guzel bir bebek.
Boşandiktan sonra is hayatim kaos oldu. 3 sene dayanabildim bir firmada. Asilmadiklari gun yoktu. Ailem buna ragmen arka cikmadi. Heryer boyle dediler. Idare etseydin dediler.
3 ay girdim bu firmaya. Psikolojim yeterince bozuktu. Kapiya gidene kadar hakaret duydum . hic bu kadar asagilanmamistim.
Yaşın 26 ise gerçekten, dur daha neler göreceksin. Kimlerden nasıl darbeler alacaksın. Bu üzüntülerin bitecek üstüne insanlara güvenecek ve tekrar darbe yiyeceksin. Bunları yaşamamak için çok rutin bir hayatın olmalı ama bazı insanlara rutin yasak edilmiş resmen. Benim hayatımda her zaman atraksiyon ve sorun bol olmuştur. Hala devam ediyor, daha dün deniz kenarında yürürken ben ne saçma kararlar veriyorum diye kendime hayıflanıyordum. Bugün ise savaşmaya karar verdim. Güçlü olmaktan başka çaresi olmayan insanlar vardır ya, işte onlardansın. Altın tepside sunulmayacak mutluluk. Buna alıştır kendini.

Yaşın 26 ise gerçekten, dur daha neler göreceksin. Kimlerden nasıl darbeler alacaksın. Bu üzüntülerin bitecek üstüne insanlara güvenecek ve tekrar darbe yiyeceksin. Bunları yaşamamak için çok rutin bir hayatın olmalı ama bazı insanlara rutin yasak edilmiş resmen. Benim hayatımda her zaman atraksiyon ve sorun bol olmuştur. Hala devam ediyor, daha dün deniz kenarında yürürken ben ne saçma kararlar veriyorum diye kendime hayıflanıyordum. Bugün ise savaşmaya karar verdim. Güçlü olmaktan başka çaresi olmayan insanlar vardır ya, işte onlardansın. Altın tepside sunulmayacak mutluluk. Buna alıştır kendini.

Her defasinda başa dönmek. Vakit ve enerji kaybi. Aslinda hata bende. Ben iş iştir ayirt etmemek gerek diyip önüme cikan işe atlayip sacma sapan yerlerde calisiyorum. Kesinlikle insanlara tepeden bakmiyorum ama siradan bir turk insaninin , bir kadinin sabrini fazlasiyla zorlayan, cok eleman degistirmis yerlerde tutunmaya calisiyorum. Her anlamda bu da beni biririyor.

Back
X