• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Vizyonda : Siccin

MasalPrenses

Koydum sevinçlerimi önüme baktım hepsi Masal'm
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
469
234
323
38
Bursa
Genç ve güzel bir kadın olan Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri kuzenine, yani teyzesinin oğlu olan Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret'i beraber olmaya ikna eder. Fakat durumu içine sindiremeyen ve üstüne üstlük evli olan Kudret ilişkilerini bitirmek ister. Öznur ise ne olru olsun Kudret’i kendisine bağlamak için eşi Nisa'ya büyü yaptırır. Bu büyü sonucu kadına cinler musallat olacaktır. Bu kötücül cin Nisa'yı ele geçirir. Büyüye göre, 5 yatsı vakti sonrasında Nisa ile onun kanından gelenler ölümle yüzleşecektir... Muhteşem Film'in yapımcılığında hayata geçen filmin oyuncu kadrosunda Pınar Çağlar Gençtürk, Koray Şahinbaş, Ebru Kaymakçı ve Merve Ateş gibi isimler yer alıyor. Senarist ve yönetmen ise Alper Mestçi.

Valla benim moralim bozuk bu günlerde ,filmin bir kısmı duygusal bile geldi,ağladım nerdeyse.:)(siccin)

Siccinde müzik ve makyaj olmasa çok korku yok karşılıksız aşk ekseninde dönen olaylar var yada ben yaşlandıkça artık korkmuyorum.
Ben beğendim güzeldi gittikçe iyiye gidiyor başlarda biraz sıkıldım pek olaylar olmadı ama sonradan çok güzel toparladılar

Siccinde müzik ve makyaj olmasa çok korku yok karşılıksız aşk ekseninde dönen olaylar var yada ben yaşlandıkça artık korkmuyorum.
Ben konusundan dolayı korkuyorum cin büyü falan inandığım şeyler sonuçta varlığını gerçekliğini biliyorum beni o etkiliyor

Canım Dabbe 5 gittim sonuna doğru sıkılıp çıktın.Sonunda ne oldu.enson köyde ki adamla biruere gidiyorlardi
Canım sen tam yerinde çıkmışsın ki ama ondan sonra anlıyordun herşeyi:KK57: Köydeki deli adam bunları mağara gibi bir yere götürdü bebek mezarları vardı oraları gördün mü nerden başlayayım anlatmaya ?

Arabadan indiler kısmından başla canm.Ama kadının kocasının,arkadaşıyla aldatmasina sinir oldum

Arabadan indiler kısmından başla canm.Ama kadının kocasının,arkadaşıyla aldatmasina sinir oldum
Ona bende sinir olmuştum..

İşte o adamla beraber dediğim yere gidiyorlar bebek mezarları var yanlış hatırlamıyorsam 3 yada 4 tane..Bunlardan biri senin yerine ölen bebek doğruyu seçersen kurtulursun diyor kadın biraz dolaşıyor birinin başında durup bu diyor sonra kazıyorlar o mezarı içinden sandık çıkıyor gilmin başlarında bulduğu anahtar vardı kadının hani onunla açıyorlar bebek cesedi çıkıyor o sırada yine sesler duyuyorlar falan adam tamam artık özgürsün diyor o sırada beraber geldiği arkadaşı adamın kafasına vurmaya başlıyor kazma aletleriyle kız şoke oluyor kaçmaya çalışıyor tam çıkarken Hocayı görüyor duruyor yardım istiyor ama arkadan arkadaşı gelip vuruyor bayıltıyor.. Uyandığında sandalyede bağlı karşısında o hoca kadın.. Hani başta bebeği alıyorlar ya annesinden o bebek bu kadınınmış intikam için bu yola başvurmuş.. O sırada kızın arkadaşına sesleniyor oda efendim anne diyor.. Meğer bunlar anne oğulmuş canım.. Kadın inanmak istemiyor tabi adam anlatıyor sana yaklaşmak hiç zor olmadı senin en yakın arkadaşın kocana aşıktı ona büyü yaptı ben sana ulaşmak için onu kullandım o da beni falan anlatıyor.. Kıza da büyü yapıyorlar orada sonra çıkıp gidiyorlar kızıda cinler alıp götürüyor.. Filmin sonunda da kadının kocası cinnet geçiriyor ona da büyü yapılmış önce metresini öldürüyor sonra kendini..

Aklıma gelenler bunlar merak ettiğin birşey varsa sor

Back
X