• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Vizyonda : Siccin

Güzel yerde çıkmısim.Peki bu kızdan niye intikam alıyorlar suçu ne
Evet tam izlenmesi gereken yerlerdi herkes şaşırdı filmi o üst seviyeye çıkardı çünkü.. Onun bebeği öldü ya bu şekilde alıyorlar akılları sıra.. Yalnız hoca rolündeki kadın çok iyi oynadı çok etkilendim son sahnelerde..

Çok tesklee canım.Zahmet verdim
Evet aslında en iyi rol yapan kişi hoca kadındı.Diğerleri biraz sönük kalmıştı.
Sonu güzelmiş gerçekten
yalnız dikkatettin mi bilmem ekim başında farklı konu vardı sanki internetten bahsettiler hiç alakası yoktu.Eve kamera takıldı alakası yokt u.Dabbeflimlerini hep seyrettim .en güzeli erkek hoca olan filmdi.Geneli flim başı sonu arasında uyumsuzluk oluyor.
Ben Siccini sevdim galiba daha çok

Siccini de izledim dabbeyi de ikisi de basariliydi bu tur olaylar kimin basina geliyor derken arkadaşlarım bu tarz bir şey yasadidun gece konu açmak yasakmis ben acmis bulundum.. İnkar etmeyin arkadaşlar inanmamazlik yapmayin çokda izlemeyin etkisinde kaliyor iinsan .s

Çok tesklee canım.Zahmet verdim
Evet aslında en iyi rol yapan kişi hoca kadındı.Diğerleri biraz sönük kalmıştı.
Sonu güzelmiş gerçekten
yalnız dikkatettin mi bilmem ekim başında farklı konu vardı sanki internetten bahsettiler hiç alakası yoktu.Eve kamera takıldı alakası yokt u.Dabbeflimlerini hep seyrettim .en güzeli erkek hoca olan filmdi.Geneli flim başı sonu arasında uyumsuzluk oluyor.
Ben Siccini sevdim galiba daha çok
Est ne zahmeti =)
Yok canım dikkat etmedim tek bildiğim filmin sürekli ertelendiğiydi takipteydim çünkü.. Ben en çok 3 ve 4ü beğenmiştim dabbe serilerinde..
Ben de siccini izledim geçen gün Allahım kaç yerinde zıpladım hatırlamıyorum beklenmedik yerden geldi hep korkular çok hoşuma gitti ve açıkçası bende Siccini Dabbe 5ten daha çok beğendim.. Tek istediğim sonunda kızın ve babasının nasıl öldüğünü de görmekti onları da verselerdi harika olacaktı..

Siccini de izledim dabbeyi de ikisi de basariliydi bu tur olaylar kimin basina geliyor derken arkadaşlarım bu tarz bir şey yasadidun gece konu açmak yasakmis ben acmis bulundum.. İnkar etmeyin arkadaşlar inanmamazlik yapmayin çokda izlemeyin etkisinde kaliyor iinsan .s
Ben bu aralar çok kaptırdım kendimi korkmuyor da değilim açıkçası.. Hatta hala bekliyorum başka film çıksa da izlesem diye.. Çünkü tek korktuğum film bunlar o da inandığım için.. Cinler var ve bu olanlar da yalan değil.. Mutlaka abartı vardır fakat gerçektir..

Ben bu aralar çok kaptırdım kendimi korkmuyor da değilim açıkçası.. Hatta hala bekliyorum başka film çıksa da izlesem diye.. Çünkü tek korktuğum film bunlar o da inandığım için.. Cinler var ve bu olanlar da yalan değil.. Mutlaka abartı vardır fakat gerçektir..
Ben önce korkardım yaşlandıkça korkmuyorum sadece güzel buluyorum.Bu aralar biraz depresyondayim Siccinde bile ağladım :) anneanneye korkiza .evet cinler var büyü var ama bu kadar gerçek olduğuna inanmıyorum onların dünyası çok farklı.Pek bizebulasacaklarini sanmıyorum.Zaten bu dünya o kadar kotuki kardeş hiç bulasmaz macarlar bence :)

Ben önce korkardım yaşlandıkça korkmuyorum sadece güzel buluyorum.Bu aralar biraz depresyondayim Siccinde bile ağladım :) anneanneye korkiza .evet cinler var büyü var ama bu kadar gerçek olduğuna inanmıyorum onların dünyası çok farklı.Pek bizebulasacaklarini sanmıyorum.Zaten bu dünya o kadar kotuki kardeş hiç bulasmaz macarlar bence :)
Affedersin merak ettim yaşın kaç o_O Benim de gözlerim doldu ama ağlayamadım sözlüm tuhaf bakmaya başlayınca:KK53: Bilmiyorum bende rastgele musallat olacaklarını sanmıyorum fakat var olduklarını isteseler yapacaklarını biliyorum o_O

Canlim son yerlikorku filmini seyrettin mi .Adını unuttum hani lisede gecen

Back
X