Bugün yaşadığım kabus

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Pro Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
Rabbim kimseye böyle bi acı korku yaşatmasın diye başlıyorum.konu açmıştım regl gecikmesiyle dr a gittim pazartesi ve beta hcg 30 çıktı.5 6 gün gecikmeye o değerden fazla olması gerekiyormuş meğer.dr bişey demedi ama umutlu da değil gibi haftaya gel keseyi görelim dedi.ben araştırdım beta nın artması gerekiyormuş ve benimki çok düşükmüş.
bugün aile hekimine önceki değeri gösterdim 30 çok düşük,bi daha olur gençsin üzülme ya dış gebelik ya kimyasaldır dedi.orda başım döndü kendimi tutamadım ağladım :cry: .yine de kan verdim yarın sonucu alırım yükselmiştir belki diye
Kanı verirken hıçkıra hıçkıra ağladım. düşündükçe ağlamam arttı.hızla çıktım annemi alıp hastaneye gidecektim hemen sonuç öğrenirim yarına kadar bekleyemem diye.arabayı nasıl kullandım bilmiyorum :KK43:ağlamaktan önümü zor görüyodum. Hayatta böyle bir acı yaşadığımı hatırlamıyorum.
şimdi bu da bişey mi insanlar doğuma giderken kaybediyor diyenler olacaktır. haklısınız ama daha o küçücük ama öyle bi bağ kurdum ki.
neyse dr a gittim değer çok düşük dedi dr.o da umutlu değildi yine beta hcg yaptırdık.2 saate çıkar dediler.ama 2 saat... geçmedi o iki saat ömür gibi geldi.ya yükselmediyse ,ya düştüyse değer diye öldüm ağlamaktan.
beni bırakmasın gitmesin diye dua ettim hep.
sonucu alırken ellerim titriyordu açamadım korkudan sonra bi cesaret açtım.değer 152 çıktı.o an yaşadığım rahatlamayı mutluluğu anlatamam.
Şimdi bana kalan haftayı beklemek.çok zor süreçten geçiyorum.Rabbim kimseye yaşatmasın.Düşmanıma bile

Canım bu kadar yıpratma kendini lütfen. Hamilelik her an risk demek. Şimdiden böyle bırakırsan kendini nasıl çıkacaksın bu süreçten? Bir anne adayının en son yapması gereken şey kendini hırpalamak. Biraz rahat ve pozitif olmaya çalış canım. Ruh halimiz hormonlarımızı çok etkiliyor.

ksusura bakmayın ama abartmışsınız gerçekten. hayatta her şey olabilir. böyle olursanız 9 ay geçmek bilmez..

her şey Allah a emanet veren de alan da o. Allah uzun sağlıklı ömürler versin evlatlarımıza. sizde sağlıcakla alın kucağınıza inş.

ama bu kadar stres iyi değil önünüzde daha bin tane test ver bir sürü zaman var. biraz rahatlayın..

Canım , bu tür testlerde makinelerin hata yapabileceği olasılıklarınıda hesaba katın. Günde binlerce test yapılıyor o makinelerle ve belli dönemlerde kalibrasyon yapılması gerekiyor. İş yoğunluğundan bunu ihmal ettiklerinde testlerde sapma oluyor. Anormal durumlarda başka bir yerde tahlilleri tekrar ettirin yani.

Bu arada içini rahat tut lütfen.

daha hiçbirşey belli değilken uzmeyin kendinizi bukadar inşallah olur..

ben anlamadım ya neyi rabbim yaşatmasın ne oldu kaza falan mı yada bir benmi anlamadım

kendimden alıntı yaparak cevap vereyim...yorumları okuyunca anladım...

rabbim böyle acı kimseye vermesin falan deyince allah korusun ne acılar var.

insan üzülür herşey yolunda gitsin sorun çıkmasın ister ama siz biraz abatmışınız hem üzüntüyü hemde yazdığınız kelimelerle konuyu

inşallah istediginiz olur.allah herkesin istedigini versin

Canım , bu tür testlerde makinelerin hata yapabileceği olasılıklarınıda hesaba katın. Günde binlerce test yapılıyor o makinelerle ve belli dönemlerde kalibrasyon yapılması gerekiyor. İş yoğunluğundan bunu ihmal ettiklerinde testlerde sapma oluyor. Anormal durumlarda başka bir yerde tahlilleri tekrar ettirin yani.

Bu arada içini rahat tut lütfen.
testlerde değil sorun. benim yumurtlamam geç olmuş yada bebek gelişmemiş.sebebi hala tam anlayamadı dr lar

Yani öyle bir anlatmış ki onu düşünmen normal. Hamile olup olmadığını öğrenmek istemiş.
nasıl anlatmışım acaba?dış gebelik yada düşük dedi dr.lar hepsi umutsuz konuştu.neyi anlamadınız acaba?yada anlayanlar nasıl anladı acaba???

Rabbim kimseye böyle bi acı korku yaşatmasın diye başlıyorum.konu açmıştım regl gecikmesiyle dr a gittim pazartesi ve beta hcg 30 çıktı.5 6 gün gecikmeye o değerden fazla olması gerekiyormuş meğer.dr bişey demedi ama umutlu da değil gibi haftaya gel keseyi görelim dedi.ben araştırdım beta nın artması gerekiyormuş ve benimki çok düşükmüş.
bugün aile hekimine önceki değeri gösterdim 30 çok düşük,bi daha olur gençsin üzülme ya dış gebelik ya kimyasaldır dedi.orda başım döndü kendimi tutamadım ağladım :cry: .yine de kan verdim yarın sonucu alırım yükselmiştir belki diye
Kanı verirken hıçkıra hıçkıra ağladım. düşündükçe ağlamam arttı.hızla çıktım annemi alıp hastaneye gidecektim hemen sonuç öğrenirim yarına kadar bekleyemem diye.arabayı nasıl kullandım bilmiyorum :KK43:ağlamaktan önümü zor görüyodum. Hayatta böyle bir acı yaşadığımı hatırlamıyorum.
şimdi bu da bişey mi insanlar doğuma giderken kaybediyor diyenler olacaktır. haklısınız ama daha o küçücük ama öyle bi bağ kurdum ki.
neyse dr a gittim değer çok düşük dedi dr.o da umutlu değildi yine beta hcg yaptırdık.2 saate çıkar dediler.ama 2 saat... geçmedi o iki saat ömür gibi geldi.ya yükselmediyse ,ya düştüyse değer diye öldüm ağlamaktan.
sonucu alırken ellerim titriyordu açamadım korkudan sonra bi cesaret açtım.değer 152 çıktı.o an yaşadığım rahatlamayı mutluluğu anlatamam.
Şimdi bana kalan haftayı beklemek.çok zor süreçten geçiyorum.Rabbim kimseye yaşatmasın.Düşmanıma bile

sonuç gayet iyi hatta süper

Canım, üzüntü stres yapma artık kendine ve bol bol besin al
bitki çayları falan da tüketme bu dönemde .

Yani öyle bir anlatmış ki onu düşünmen normal. Hamile olup olmadığını öğrenmek istemiş.

ne yalan söyleyim trafikte ilerlerken kaza falan gördü birinin ölümüne tanık oldu gibi okumaya başladım sonu başka bir şey çıkınca kafam karıştı anlamadım....sonra yorumlardan anladım

olur herkesin başına gelebilir bu tarz şeyler.herkes herşeyleri yolunda gitsin ister ama bazen herşey yolunda gitmeye bilir.

kendimden alıntı yaparak cevap vereyim...yorumları okuyunca anladım...

rabbim böyle acı kimseye vermesin falan deyince allah korusun ne acılar var.

insan üzülür herşey yolunda gitsin sorun çıkmasın ister ama siz biraz abatmışınız hem üzüntüyü hemde yazdığınız kelimelerle konuyu

inşallah istediginiz olur.allah herkesin istedigini versin

o zaman Allah sana böyle bi acı korku yaşatmasın da sen benim yaşadıklarımı hiç anlama.daha bi kere vajinal muayene bile olmayan,hastane dr fobisi olan biri gebe olduğuna sevinemeden kürtaj olur büyük ihtimal diye cevap alıyor dr.dan
ama normal tabi üzülecek bişey yok

X